Bebebasket

Kraamcadeaus, mooi en stijlvol - Bebebasket Bebebasket voor een origineel, mooi en stijlvol kraamcadeau zakelijk en priv�. Browse onze Webshop en bestel veilig en eenvoudig het perfecte kraamcadeau.

Bebebasket Reviews

  SLECHT SLECHT BESTEL HIER NIET

  Hele slechte ervaring met Bebebasket en haar klantenservice.

  Duurde 3 weken voordat we de bestelling eindelijk binnen hadden. Klantenservice beantwoord vragen niet of heel vaag zonder uitleg te geven.

  Blijkbaar was het pakket geweigerd door POST NL en retour gezonden naar Bebebasket. Zonder mij dit te melden vroeg ik me af waar het pakket bleef, dus ging ik mailen. Als antwoord kreeg ik: het pakket is geweigerd door Post NL en we hebben het retour ontvangen. (punt) Geen enkele uitleg meer, op latere emails is niet gereageerd.
  Ze gingen uitzoeken wat het probleem was maar zonder iets te laten weten duurde dit al 3 weken. Dus kwam ik met de optie dat ze het naar een ander adres konden sturen en dan zorgden die mensen wel persoonlijk dat het bij de ontvanger kwam.
  Moest ik nog een keer de verzendkosten van 5,95 betalen. Ik heb dus 2 keer verzendkosten betaalt voor het pakket.

  De manier hoe dit afgehandeld is en de communicatie, zeer slecht. Geloof niet in mooie reviews van andere, dit zijn hoogstwaarschijnlijk vrienden of kennissen die een review geschreven hebben.
  Klantenservice is waardeloos, nog nooit eerder meegemaakt bij een webshop.

  Sterke punten
  Geen

  Zwakke punten
  Klantenservice, communicatie, arrogantie

  Super service

  onlangs hebben mijn vrouw en ik een kraamcadeau besteld voor vrienden via bebebasket.nl . de volgende dag ontvingen wij een email dat de bestelling verzonden was en dat terwijl de naam van het kind op de deken geborduurd moest worden. super service!!

  Sterke punten
  snelle service
  mooie producten

  Zwakke punten
  niets gevonden

Bezoek Bebebasket

Schrijf een review