Reviews over Babywinkels


  Niet kopen bij pink or blue - Review over Pink or Blue

  Zeer en zeer slechte ervaring met dit bedrijf, bagger klantenservice. Kinderkamer van 1289 euro besteld op 6 juli en tot heden niks geleverd gekregen. Het zou 36 werkdagen duren, maar wordt steeds met een week uitgesteld. Gebeld met de klantenservice en nu opeens 4 weken wachten. Omdat ik nu in tijdnood kom, heb ik alles laten annuleren en ben ik genoodzaakt om iets uit voorraad te bestellen. Enkel wat ik aangeboden krijg is 20 euro waardebon of 10% korting op een kinderkamer die ze voor 2100 euro aanbieden op hun website. Al met al, klant wordt de dupe van en zij komen niet met een oplossing die passend voor de klant is. Bedankt voor de ellende en de stress pinkorblue. Geweldige bedrijf!

  Sterke punten
  hmm.... moeilijke vraag

  Zwakke punten
  veel om op te noemen

  Erg klant onvriendelijk! - Review over Jut en Juul

  We hadden voor onze kleindochter van 2 jaar een zonnebrilletje gekocht bij Jut en Juul van het merk Izipizi. De bril was € 25,-- , wat niet goedkoop is voor een kinderbrilletje. Na 2 weken was een pootje afgebroken, en hebben we Jut en Juul gevraagd of we de bril konden omruilen, of anders om ons een nieuwe pootje te sturen. Het antwoord was dat men het heel jammer vond voor ons, maar er helaas niets aan doen was. Het zou ermee te maken hebben hoe er met de bril zou zijn omgegaan (kind 2 jaar!) Men kon niets voor ons betekenen, sorry.... Erg klant-onvriendelijk, geen enkele moeite gedaan ons te helpen. Gelukkig hebben we het rechtstreeks met het merk IZIPIZI kunnen regelen, die hebben ons de bril volledig vergoed. Sterk merk, slechte agent!

  Nooit meer Van Asten Babysuperstore voor mij! - Review over Van Asten Baby Superstore

  Ik ben een zwangere moeder en heb bij Van Asten een Co-Sleeper Ledikant besteld. Om te beginnen wordt er niet gevraagd of de bezorging op etage bezorgd moet worden (desnoods tegen extra vergoeding). Dus ik ging vanuit dat dit standaard bij mij op 2e etage bezorgd zou worden. Bij aflevering bleek dit al gauw niet het geval te zijn. Het ging om een doos van 22KG! die ik uiteraard niet zelf kan optillen. Gelukkig was mijn man thuis en is het goedgekomen. Bij het uitpakken van het product zagen we dat er verfbeschadigingen aanwezig waren. Dit konden we uiteraard niet zo accepteren en wilden we het uiteraard retourneren. Maar dat gaat niet zomaar... Want je moet dat doos van 22KG zelf afleveren bij de post en fikse retour kosten uit je eigen zak betalen, terwijl er willens en wetens een ondeugdelijke product naar mij is verzonden. Dus NOOIT MEER VAN ASTEN BABYSUPERSTORE VOOR MIJ!!!

  Sterke punten
  Niet aanwezig

  Zwakke punten
  Verkopen van ondeugdelijke producten en ook schaamteloos in de voorwaarden opgenomen dat retour kosten op eigen verantwoord en kosten is. Slecht rekening gehouden met de doelgroep/klanten.

  Inbakerdoeken - Review over Kidooz

  Snelle levering, leuk verpakt Goede service.

  Sterke punten
  Snelle levering Nette service

  Slechte klantenservice! - Review over Baby & Tiener Megastore

  Ik heb een paar maanden geleden een bestelling terug gestuurd, maar deze heeft postnl kwijtgeraakt. Ik heb een verzendbewijsje hiervan maar alsnog dwingen ze mij om die bestelling te betalen( via afterpay) . Ik bel ze al een paar maanden maar elke keer gaan ze zogenaamd zoeken voor een oplossing en word ik zogenaamd terug gebeld! Maar ze hebben mij NOOIT gebeld! Ze hebben ook niet gemaild! Door een fout van postnl zit ik hiermee! Baby Tiener weet dat en laat mij alsnog betalen wat ik erg vervelend vind! Maanden lang ben ik aan het stressen, en ziek geworden omdat ze geen begrip tonen of echt helpen! Ondertussen zijn de kosten hoger geworden door aanmaningskosten en dit komt doordat baby tiener megastore mij aan het lijntje houd!! NOOIT MEER HIER IETS BESTELLEN!

  Sterke punten
  Geen hulp of begrip!

  Zwakke punten
  Luisteren niet naar je!

  Belachelijk klantonvriendelijk. - Review over Mamaloes Babysjop

  Via de website een kinderwagen gezien dus gebeld met de vestiging in Breda om te vragen of deze op voorraad was. Deze konden we online bestellen en ons werd verzekerd dat deze de volgende dag in Breda zou zijn, zodat we deze konden testen en afrekenen (met het advies aan het eind van de middag te komen, om zeker te weten dat de kinderwagen al bezorgd zou zijn). Fijn, wat een service dan kopen we daar direct onze overige baby uitzet als het goed bevalt! Dachten wij... Helaas bleek de kinderwagen niet in de winkel aanwezig. Jammer, opzich niet zo'n probleem. Totdat de dame in kwestie, welke een dag eerder had aangegeven dat de kinderwagen aanwezig zou zijn, erbij werd geroepen: Mevrouw begon met een rood hoofd te roepen dat ze dat niet gezegd had en dat het onze fout was dat wij voor niets 100km hadden gereden! Een ronduit belachelijk klantonvriendelijke manier van aanpak en voor ons reden om geen cent meer uit te geven bij mamaloes. Als een simpele afspraak voorafgaand aan een koop al niet kan worden waargemaakt is het vertrouwen natuurlijk al ver te zoeken. Als je dat vertrouwen dan niet probeert te herstellen maar de schuld bij de klant legt, snap je het hele proces voor geen meter. Dan geef ik mijn geld liever aan een vriendelijke ondernemer!

  Zwakke punten
  Klantvriendelijkheid.

  geen levering! - Review over Villa Vrolijk Kidslifestyle

  Wij hebben als collega's ene dekentje besteld, maar krijgen deze niet geleverd. Het bedrijf belooft van hier op terug te komen, maar er is geen mogelijkheid voor contact. Wij krijgen sterk het idee dat dit een louche site is.

  Sterke punten
  -

  Zwakke punten
  - geen contact - geen levering -

  Geen bestelling en geen contact! - Review over Villa Vrolijk Kidslifestyle

  Namens een groep collega's hebben wij een bestelling geplaatst (vv-113727). Na de bevestiging van de bestelling, niks meer gehoord over de status van de bestelling. Noch per telefoon (en app), noch per mail krijg ik contact. Alleen na het plaatsen van een bericht op facebook ontvangen wij een reactie met een toezegging die ook niet wordt nagekomen. Wij voelen ons belazerd. Graag snel reactie.

  Zwakke punten
  - geen bestelling ontvangen - geen contact

  Deken besteld, niet geleverd, geen contact - Review over Villa Vrolijk Kidslifestyle

  Dag, wij hebben als bedrijf een deken besteld maar deze is niet aangekomen en wij krijgen ook geen contact met jullie (bestelnummer vv-113727). Ik word hier niet blij van en hoor graag wat jullie gaan doen

  Zwakke punten
  Geen reactie op mail, Whatsapp of bellen. Wel betaald, niets ontvangen

  Louche site?? - Review over Villa Vrolijk Kidslifestyle

  Ik bestelde meer dan 10 dagen geleden tentje v little Dutch; bestelbevestiging automatisch gekregen en erna niks meer... geen antwoord op mail of whatsapp en ook telefonisch niet bereikbaar....!!!??? Graag antwoord!!

  Zwakke punten
  Louche?

  prima zaak - Review over Van Asten Baby Superstore

  fijn geholpen met veel geduld voor onzekere (groot)moeders.

  Sterke punten
  kennis van zaken

  Zwakke punten
  geen

  fijne winkel - Review over Van Asten Baby Superstore

  Kreeg een verkeerde kleur frame binnen van de kinderwagen. Foutjes kunnen gebeuren, maar gelukkig met excuses snel en zonder gezeur het foute frame opgehaald aan huis en hebben ze het juiste naar me toe gezonden. Binnen een week geregeld en goed opgelost.

  Sterke punten
  snel een foutje oplossen

  Zwakke punten
  niet meteen de goede opsturen misschien

  Topshop - Review over Van Asten Baby Superstore

  Prima winkel!!!! Heel goed geholpen met veel kennis en juiste antwoorden op mijn vragen. Geen flauwe verkooppraatjes maar ons zelf de keus gegeven tussen de mogelijkheden. Met een goed gevoel een mooie bestelling geplaatst.

  Sterke punten
  Kennis en klant vriendelijk personeel

  Zwakke punten
  nog niet tegen gekomen

  Super klantonvriendelijk en misleidende informatie - Review over Van Asten Baby Superstore

  Zojuist een ontzettend slechte ervaring met van Asten gehad. Heb daar een kinderwagen gekocht waarbij vermeld staat dat het 'inclusief autostoeladapterset is'. Echter, de base zit hier niet bij, die bestaat zelfs niet eens! Hij is slechts vast te zetten met de autogordel, maar volgende de medewerkers en manager 'gaan ze er niet bij zetten wat er níet bij zit' --> nee, maar ook niet duidelijk wat er wél bij zit of misleidend is! Naast deze misleidende informatie vervolgens klantonvriendelijk behandeld: ik mag 'm namelijk niet ruilen, omdat het niet binnen 14 dagen na aankoop is. Ik heb de kinderwagen gisteren uitgepakt en in elkaar gezet, inderdaad niet binnen 14 dagen, maar heb de doos, het plastic én het schuim allemaal nog en heb de wagen niet gebruikt (kindje is nog niet geboren nl). En toch mag ik 'm niet ruilen voor een versie mét autobase. Manager van de klantenservice begon 'vriendelijk' maar zei uiteindelijk 'dat omdat ik mijn zin niet krijg, ik boos ben'. Ik denk dat van Asten en zijn medewerkers eens moet nadenken over hoe zij met aanstaande ouders omgaan, en hoe belangrijk de veiligheid van hun baby'tje is, ipv misleidende informatie op hun site te zetten en vervolgens niet tegemoet te komen omdat zij hun zaakjes niet op orde hebben.

  Geen aanrader om te te bestellen bij deze webshop!! - Review over Van Asten Baby Superstore

  Geen aanrader om te te bestellen bij deze webshop!! Zojuist een kinderwagen willen bestellen. De zwarte variant was in de actie en stond op de website vermeld dat er voorraad was. Bestellen lukte niet, omdat de website niet werkte. Tweede keer al deze fout bij dit bedrijf meegemaakt. Contact opgenomen via whatsapp. Whatsapp duurt het heel lang voordat je geholpen wordt, (tot op heden geen reactie gehad). Vervolgens maar de telefoon gepakt. Product was ineens niet meer beschikbaar en de telefoniste gaf aan met manager te overleggen voor een andere kleur. Manager gaf aan niks met de prijs te doen en de schuld te geven aan een andere medewerker. Totaal niet klant vriendelijk, ze doen niks om een klant tevreden te houden. Kom hier nooit meer terug als er geen normale oplossing wordt gegeven.

  Slechte service! - Review over Baby Dump

  Lange levertijden en slechte klantenservice. Vertraging is niet erg maar Babydump heeft het van het kastje naar de muur sturen tot een kunstvorm verheven. Daarnaast is de klantenservice niet empatish, onprofessioneel, onvriendelijk en schuiven het probleem af. Nooit meer bestel ik iets bij Babydump.

  Zwakke punten
  Niet eerlijk, onvriendelijk, machtspositie, lange levertijd, geen communicatie

  Slechte kwaliteit en slechte zaak! - Review over Van Asten Baby Superstore

  Ik raad iedereen echt aan hier niet te bestellen Buggy besteld voor mijn kleinzoon van bijna 1 en past er niet eens in Besteld. Op. 5 maart Vorige week voor het eerst gebuikt omdat ik hem niet kon zien wegens corona nu kan hij niet retour en komen ook niet met een andere oplossing wel. Mensen 109 euro laten betalen voor een buggy waar wij niks aan hebben als een kind er niet inpast Jullie zijn niet eens klantvriendelijk Niks anders dan eeen slechte zaak

  Sterke punten
  Helemaal niks!!!

  Bestelling - Review over Villa Vrolijk Kidslifestyle

  Ik heb 30 maart iets besteld en betaald. Tot vandaag nog niks ontvangen. Mail, gebeld, Facebook, whatssapp, nergens van alle genoemde dingen krijg ik contact. Ik wil graag weten of mijn bestelling überhaupt ooit nog bezorgd word. Ik word hier echt pist om ook omdat ik al heb betaald.

  Sterke punten
  Site ziet er betrouwbaar uit.

  Zwakke punten
  Met geen mogelijkheid contact kunnen krijgen.

  Snel geleverd; ook fijne site om spullen te zoeken. Zal zeker vaker bij jullie bestellen! - Review over Villa Vrolijk Kidslifestyle

  Ik kon hier de koeka speenkoorden ( steel grey )nog bestellen. Jammer dat ze eruit gaan, maar heel fijn dat jullie ze nog hadden! Heb wel de laatste 3 besteld. Haha, nu zijn ze op. Snel geleverd; ook fijne site om spullen te zoeken. Zal zeker vaker bij jullie bestellen!

  Toffe shop, lage prijsjes - Review over Villa Vrolijk Kidslifestyle

  Gisteren bij Villa Vrolijk leuk speelgoed van Skip Hop besteld, vanmiddag alles netjes ontvangen. Mijn kinderen zijn helemaal gek van het nachtlampje Lammetje. De 9maanden beurs korting van 15% is leuk meegenomen, waardoor Villa Vrolijk mij de laagste online prijs kon bieden.

  Sterke punten
  - laagste prijs online - snel geleverd

  Zwakke punten
  - shop was een beetje traag soms

  ZEER TEVREDEN! Hydrofiele doeken van Aden and Anais besteld - Review over Villa Vrolijk Kidslifestyle

  Twee dagen geleden een dreamblanket en hydrofiele doeken van Aden and Anais besteld. Had zeer eerst een paar eurootjes goedkoper gevonden bij Amazon, maar na contact met Villa Vrolijk Whatsapp leuke korting ontvangen.

  Sterke punten
  - denken mee met hun klanten - korting gekregen - uitgebreide outlet met erg lage prijsjes

  Zwakke punten
  - niets negatief ervaren dus komen hier zeker nog terug

  Contact was even moeizaam, maar alles helemaal goed gekomen - Review over Villa Vrolijk Kidslifestyle

  Op mail werd niet meteen gereageerd, maar de volgende dag toch antwoord ontvangen en alles keurig opgelost. Als je bestelling dringend is, neem dan even wel contact met ze, mijn bestelling was een dagje vertraagd!!! Twee dagen na mijn bestelling was mijn Baby's Only Verf ontvangen en de babykamer is helemaal top nu!

  Sterke punten
  Mooie betrouwbare site

  Zwakke punten
  - duurt een paar uur alvorens je antwoord krijgt

  Eerst Teleurgesteld, wel correct afgehandeld - Review over Villa Vrolijk Kidslifestyle

  Betaald, twee dagen later nog niets ontvangen. Derde dag eindelijk mail gehad dat ze het geld terug storten omdat er iets mis was gegaan in de voorraad. Ben benieuwd. Update : centjes meteen ontvangen na de mail, dus wel correct afgehandeld.

  Sterke punten
  - leuke mooie shop - mooie prijsjes

  Zwakke punten
  - communicatie is werkpunt

  Erg tevreden over de service - Review over Villa Vrolijk Kidslifestyle

  Ontzettend tevreden over deze web winkel. Twee weken geleden bestelling gedaan en betaald met Afterpay. De volgende dag alles in huis. Deze week contact genomen omdat er een deurtje van het Little Dutch keukentje beschadigd was, en heb meteen een nieuw exemplaar ontvangen zonder vragen. Was een cadeau dus we hadden het niet meteen gezien :-(

  Sterke punten
  - mooie shop - service na verkoop is helemaal top!

  Wij komen zeker nog terug bij Villa Vrolijk! - Review over Villa Vrolijk Kidslifestyle

  Veel spulletjes gekocht in de outlet, waren eigenlijk allemaal nog recent en toch al geprijsd aan -50%. Twee dagen later alles ontvangen en spulletjes waren zelfs netjes verpakt, wat over andere outlets niet altijd kan gezegd.

  Sterke punten
  - erg lage prijzen in de outlet - vlotte levering

  Zwakke punten
  - geen