• OPLICHTERS! DIEVEN! Sinds 17 juli 2018 een bed besteld voor onze zoon. Smoesjes na smoesjes en nu reageren ze totaal niet meer per mail! Facebook en andere pagina’s houden ze wel up to date, om andere mensen in de val te doen lokken. Dieven! WIJ WILLEN ONS GELD TERUG!!!

    Sterke punten
    OPLICHTERS!!!!!

    Zwakke punten
    DIEVEN!!!!

    Door Van Namen op 15 juni 2019 Reageer

  • Onlangs de tipi bed frame besteld. Twee dagen later het bed al in huis. Werd ook binnen 5 minuten gereageerd op mijn whatsapp bericht. Goede service en snelle verzending. Zou hier zeker weer bestellen.

    Door Smit op 3 juni 2019 Reageer

  • Half februari de hobbelpaard rosa besteld en betaald. Het is nu eind mei en heb nog steeds niets ontvangen. Mijn dochtertje is hierdoor haar verjaardagscadeau misgelopen. Werd aan het lijntje gehouden dat de leverancier het elke keer de volgende week zou leveren. Eigenaresse Johanna Jobse reageert niet meer. Ik voel me zwaar opgelicht....

    Sterke punten
    Je aan het lijntje houden

    Zwakke punten
    Product leveren

    Door Metty op 31 mei 2019 Reageer

  • Inmiddels wacht ik anderhalve week op mijn bestelling die ik helaas reeds betaald heb. Via alle mogelijke wegen geprobeerd contact op te nemen maar op geen enkele manier reactie. Telefoon wordt niet opgenomen, emails niet beantwoord, net als whatsapp en facebook messenger-berichten. Ik kan fluiten naar mijn geld, wat een oplichters!! Nooit hier bestellen!! 1 ster is nog teveel.

    Zwakke punten
    Zakkenvullers, producten wel betaald maar niet geleverd. Geen contact met ze mogelijk.

    Door Rosita op 28 mei 2019 Reageer

  • Inmiddels wacht ik anderhalve week op mijn bestelling die ik helaas reeds betaald heb.
    Ik heb via alle mogelijke wegen geprobeerd contact op te nemen maar op geen enkele poging krijg ik een reactie.
    Telefoon wordt niet opgenomen, emails niet beantwoord, net zoals whatsapp en facebook messenger-berichten.
    Ik kan fluiten naar mijn geld, wat een oplichters!! Nooit hier bestellen!! 1 ster is nog teveel.

    Zwakke punten
    Zakkenvullers, producten wel betaald maar niet geleverd. Geen contact met ze mogelijk.

    Door Rosita op 28 mei 2019 Reageer

  • De tijd over mijn klacht over de box Coming Kids duurde erg lang voordat het correct was afgehandeld. De box heeft 2 weken oncompleet midden in de woonkamer gestaan. Er waren al meerdere klachten over de box binnen gekomen vertelde een medewerker mij maar ze bleven hem toch verkopen op de website ondanks dat er de verkeerde schroeven in zaten. En dit voor een box van 200 euro! Hoevaak ik ook belde ik moest maar gewoon afwachten. Uiteindelijk na bijna dagelijks contact en langere tijd wachten zelf maar schroeven gekocht en deze laten vermaken. De verzending was ook slecht. Slechte ervaring en dus zeker geen aanrader!!

    Sterke punten
    Toen de tijd van de levering van 9/11 naar 2 uur verschoof werd ik gebeld.

    Zwakke punten
    Al het bovengenoemde.

    Door Savannah van Meijgaarden op 23 mei 2019 Reageer

  • - Artikelen besteld bij dit bedrijf rond 15:00 uur op donderdags
    - bedrijf heeft pas de volgende dag (op een vrijdag) de artikelen verzonden met GLS.
    - Zaterdag levering is blijkbaar niet van toepassing terwijl ik de artikelen in het weekend nodig had.
    - Op zaterdag naar de concurrent gereden om de artikelen in de winkel op te halen, vervolgens direct een mail gestuurd dat ik de artikelen wil annuleren.
    - Vrijwel direct reactie dat dit geen probleem was en ik het pakket kon weigeren aan de deur.
    - Maandag werd het pakket verwacht, dus overdag heb ik een briefje op de deur gehangen dat ik de pakketen wou weigeren
    - Pakketbezorger heeft het briefje gemist, en de pakketten zijn (zonder mijn uitdrukkelijke toestemming) bij de buren bezorgt.
    - Bedrijf op de hoogte gesteld, maar dit was mijn probleem want ik had schijnbaar online via de vervoerder het pakket op afstand kunnen annuleren (hadden ze me eerder niet op gewezen. Kortom ik moest de pakketten maar bij de buren ophalen en terugsturen op eigen kosten.
    - Heel veel heen en weer gemaild, ik heb het bedrijf meerdere keren gewezen op de consumentenwetgeving waarin is geregeld dat bij de buren afleveren niet mag tenzij hier specifiek toestemming voor is gegeven door de klant, maar de medewerkster bleef volhouden dat dit mijn probleem was. En ik moest opdraaien voor de retourkosten.
    - Uiteindelijk zelf de artikelen terug gestuurd met bijna 20 euro verzendkosten.
    - Geld terug gekregen maar niet de retourkosten.

    Verschrikkelijk bedrijf, ontzettend onaardige klantenservice die de wetgeving omtrent kopen op afstand niet respecteert. Ik bestel hier nooit meer, en kan iedereen dit ook afraden! Er zijn genoeg bedrijven met meer service!

    Door Bas op 15 mei 2019 Reageer

  • ATTENTION! Do not buy in this shop! You will get wrong promises, no product and no money back!!!! I ordered a pram four months before the birth of my child (delivery: 4-6 weeks). But after 2 months there was no reaction from the company. I wrote an e-mail and they promised the delivery for the next three weeks but without an result. After three months I couldn't wait longer so I ask for the refund. (I paid the pram two days after the order.) Now it is one year ago and there is still no refund. The owner tells you stories of her life to excuse everything. It's necessary to get in contact with a lawyer and the police. The owner, Mrs Jobse isn't interested in solving the problem. Even an agreement of a refund in steps she didn't hold. Maybe the police find a way out. I hope she will get a same experience in life. It's very sad what happens to young families. After one year she didn't refund a cent. And she didn't answer anymore.

    Sterke punten
    Nothing

    Zwakke punten
    Everything

    Door Sarah op 12 mei 2019 Reageer

  • I am very satisfied with Baby en Kinderwereld. They give good advice and have very beautiful and sustainable products. We are therefore very satisfied with the pram and baby room that we have purchased from them. We want to thank you for your help without pressure to sell. We will definitely be back with you (and our friends and family too).

    Sterke punten
    good advise
    beautiful and sustainable product
    no pressure to sell

    Zwakke punten
    nothing

    Door Shawn Woods op 7 mei 2019 Reageer

  • OPGEPAST ⚠ OPLICHTERS!!! KOOP NIETS VAN baby en kinderwereld! NIET betrouwbaar, NIET eerlijk,... Smoesje na smoesjes. Wij hebben extreem veel geduld gehad. Juli 2018 plaatste we onze bestelling. Nog steeds geen levering! We zijn bijna een jaar verder. Niets! Geen levering! Geen geld terug! Echte schande!

    Sterke punten
    Baby en kinderwereld zijn OPLICHTERS!

    Zwakke punten
    Een dikke nul voor dit bedrijf!

    Door Van Namen op 3 mei 2019 Reageer

  • December besteld. Na geen levering contact opgenomen. Bestelling is geannuleerd. Geld is tot op heden niet terug gestort. Geen reactie op aangetekend brief. Mevr, heeft genoeg tijd en kans gehad geld terug te storten. Mevr houd ons al tijden aan het lijntje. Dat ze het geld bedrag terug stort.

    Helaas kunnen wij niets anders doen als andere op de hoogte te stellen van de webshop en aangifte te doen.

    Mocht u toch heel graag hier willen kopen, doe het met creditcard. Zij kunnen u geld wel terug halen. Helaas hebben wij dit niet gedaan.

    *ketel is de naam

    Order nr ; 2018/ORD00487

    Sterke punten
    Klant aan het lijntje houden

    Zwakke punten
    Zie bovenstaande tekst

    Door Ketel op 28 april 2019 Reageer

  • Wij zijn erg blij met de tweeling kinderwagen Diamond Supreme. Eerlijk advies gekregen over de tweeling kinderwagens zodat wij een goede keus konden maken. Er werd geen druk uitgeoefend en dat gaf ons een goed gevoel. In andere babywinkels kregen wij dat gevoel wel. Voor ons zijn jullie een toppertje.

    Sterke punten
    heel groot assortiment kinderwagens etc.
    wordt geen druk uitgeoefend om iets te kopen.
    krijgt op alle vragen goede en eerlijke informatie
    prima webshop

    Zwakke punten
    geen

    Door Diana op 5 april 2019 Reageer

  • Wij zijn erg blij met de tweeling kinderwagen Diamond Supreme. Eerlijk advies gekregen over de tweeling kinderwagens zodat wij een goede keus konden maken. Er werd geen druk uitgeoefend en dat gaf ons een goed gevoel. In andere babywinkels kregen wij dat gevoel wel. Voor ons zijn jullie een toppertje.

    Sterke punten
    heel groot assortiment kinderwagens etc.
    wordt geen druk op jou uitgeoefend om iets te kopen.
    krijgt op alle vragen goede en eerlijke informatie
    prima webshop

    Zwakke punten
    geen

    Door Diana op 5 april 2019 Reageer

  • Wij zijn erg blij met de tweeling kinderwagen Diamond Supreme die wij hebben gekocht. Eerlijk advies gekregen over de tweeling kinderwagens zodat wij een weloverwogen keus konden maken. Er werd geen druk op ons uitgeoefend en dat gaf ons een goed gevoel. Wij waren in andere babywinkels geweest en kregen het gevoel dat ze druk uitoefenden om te verkopen. Voor ons zijn jullie een toppertje.

    Sterke punten
    heel groot assortiment kinderwagens etc.
    wordt geen druk op jou uitgeoefend om iets te kopen.
    krijgt op alle vragen goede en eerlijke informatie
    de kinderwagen is echt een plaatje en wij zijn er erg trots op
    prima webshop

    Zwakke punten
    geen

    Door Diana op 5 april 2019 Reageer

  • Wij zijn erg blij met de tweeling kinderwagen Diamond Supreme die wij bij Baby en Kinderwereld hebben gekocht.
    Eerlijk advies gekregen over alle tweeling kinderwagens die wij op het oog hadden zodat wij een weloverwogen keus konden maken. Er werd geen druk op ons uitgeoefend en dat gaf ons een goed gevoel. Wij waren al in een aantal babywinkels geweest en daar kregen wij het gevoel dat er alles aan gedaan werd zolang je maar iets kocht. Voor ons zijn jullie een toppertje.

    Sterke punten
    heel groot assortiment kinderwagens etc.
    wordt geen druk op jou uitgeoefend om iets te kopen.
    krijgt op alle vragen goede en eerlijke informatie
    de kinderwagen is echt een plaatje en wij zijn er erg trots op
    prima webshop

    Zwakke punten
    geen

    Door Diana op 5 april 2019 Reageer

  • Wij zijn erg blij met de tweeling kinderwagen Diamond Supreme die wij bij Baby en Kinderwereld hebben gekocht.
    Echt een prachtige kinderwagen waar onze tweeling alle ruimte in heeft om te groeien en bewegen. Eerlijk advies gekregen over alle tweeling kinderwagens die wij op het oog hadden zodat wij een weloverwogen keus konden maken. Er werd geen druk op ons uitgeoefend en dat gaf ons een goed gevoel. Wij waren al in een aantal babywinkels geweest en daar kregen wij het gevoel dat er alles aan gedaan werd zolang je maar iets kocht. Bij Baby en Kinderwereld kregen wij goed advies zonder die druk. Dank je wel voor jullie informatie zodat wij de kinderwagen van onze dromen weloverwogen konden kopen. Voor ons zijn jullie een toppertje.

    Sterke punten
    heel groot assortiment kinderwagens etc.
    wordt geen druk op jou uitgeoefend om iets te kopen.
    krijgt op alle vragen goede en eerlijke informatie
    de kinderwagen is echt een plaatje en wij zijn er erg trots op
    prima webshop

    Zwakke punten
    geen

    Door Diana op 5 april 2019 Reageer

  • Na een klacht ingediend te hebben over een kledingstuk wat na 3x wassen vaal werd, konden ze alleen wat betekenen indien ik nog in het bezit was van een bon. Ze vonden het namelijk aannemelijker dat ik zou liegen over hoelang ik het item al in bezit had dan dat ze een excuses en een oplossing op hun plaats vonden. Ik bewaar geen bonnen voor "als het toch beroerde kwaliteit blijkt te zijn" scenario's, als ik kledingstukken van 20-30 euro koop verwacht ik daar aanzienlijke kwaliteit voor terug. Erg jammer dit.

    Door Tessa op 1 april 2019 Reageer

  • Ik heb hier mijn babykamer en kinderwagen gekocht. Kreeg goed en eerlijk advies omdat wij veel vragen hadden (eerste kindje), helemaal over de kinderwagens want ze hebben echt een heel groot assortiment en wij vonden er een heleboel interessant. Ben erg tevreden met de babykamer en kinderwagen. Er is niets teveel gezegd over de kwaliteit etc. Wij zijn erg tevreden en weten dat wij vaker bij Baby en Kinderwereld zullen gaan kopen. Dank je wel voor jouw vakkundigheid en goede adviezen.

    Sterke punten
    mooie producten
    goed en eerlijk advies
    kwaliteit is erg goed
    betaalbaar
    heel groot assortiment mooie kinderwagens

    Zwakke punten
    geen

    Door Rowena op 29 maart 2019 Reageer

  • Hebben een heel groot assortiment kinderwagens die erg betaalbaar zijn. De vragen die je hebt worden vakkundig beantwoord zodat je een weloverwogen keus kan maken. De prijs-kwaliteit verhouding is uitmuntend. Prima webshop, voor mij geen ander meer.

    Sterke punten
    heel groot assortiment kinderwagens
    vragen worden vakkundig beantwoord
    prijs-kwaliteit verhouding uitmuntend
    levering was ruim op tijd.
    vriendelijk en hartelijk personeel voor wie niets teveel is.

    Zwakke punten
    geen

    Door Patricia op 28 maart 2019 Reageer

  • We were totally in love with the twin prams and we have bought a twin pram from Baby en Kinderwereld and it was no problem to send it for us to Spain. We had a good and friendly contact with the owner, and she helped us to make the good decision for buying our twin pram without the pressure to sell it to us. We got all the information that we wanted to know from all the twin prams so that we could make the right decision for us. Thank you so much. The pram is more beautiful than on the pictures and he is really very nice and easy to ride with. We recommend your webshop to all our friends and family. Again thank you for your help and the pram really is very very beautiful.

    Sterke punten
    Good advise without pressure to buy.
    Very helpfull
    Think together with you what is best.
    Is honest in the information about the products.
    No problem to send it to us in Spain without any more costs.
    Very good and beautiful products.
    Delivery was on time.

    Zwakke punten
    I can not find one

    Door Morena op 28 maart 2019 Reageer

  • Ik ben zeer tevreden over Baby en Kinderwereld. Mooie producten, prima kwaliteit en zeer groot assortiment betaalbare kinderwagen. Dank jullie wel met jullie informatie over de kinderwagen. Voor mij een toppertje.

    Sterke punten
    mooie producten
    prima kwaliteit
    groot assortiment kinderwagen
    je krijgt goed en eerlijk advies
    top webshop

    Zwakke punten
    geen

    Door Jennifer op 7 maart 2019 Reageer

  • Ik kan niet anders zeggen dat ik Baby en Kinderwereld een prima webshop vindt. Ze hebben mooie producten en als klant ben je daar nog iemand. Ik ben zeer tevreden en raad het ook iedereen aan. Aparte producten die van zeer goede kwaliteit zijn. Voor mij een topbedrijf en ik raad het iedereen aan.

    Sterke punten
    vriendelijke eigenaresse
    goede kwaliteit - prijs verhouding.
    goed bedrijf, ben niet 1 negatief punt tegen gekomen.
    ben er zeer tevreden over.

    Zwakke punten
    geen

    Door Lianne op 18 februari 2019 Reageer

  • Prima webshop en prima producten. Wij zijn netjes en correct geholpen en de tweeling kinderwagen kregen wij op tijd geleverd. Wij bevelen Baby en Kinderwereld aan.

    Sterke punten
    Je wordt goed geholpen en krijgt snel antwoord op je email.
    Prima service
    Mooie producten

    Zwakke punten
    geen

    Door Yilmaz op 9 februari 2019 Reageer

  • Oplichter ! Kinderwagen besteld, voldeed niet, teruggestuurd nooit geld terug ontvangen 1100 !!!! Niet bestellen bij deze webshop! Update: Geld nog steeds niet retour gehad, inmiddels aangifte gedaan (nov 2018) bij politie. Vandaag te horen gekregen dat deze in behandeling is genomen en er een onderzoek gestart wordt .

    Indien er consumenten na het lezen van de vele negatieve reviews nog steeds er over nadenken om hier iets te kopen check dan ook:
    politie.nl/aangifte-of-melding-doen/controleer-handelspartij.html

    Door mark op 29 januari 2019 Reageer

  • In november een reisbed plus matras besteld van 40 euro
    Ik kreeg de verkeerde bestelling plus er ontbraken er een aantal stangen.
    Ik mocht dit gelukkig terug sturen en zou mijn geld terug krijgen.
    Nu heb ik alleen de 15 euro terug gekregen omdat zij beweren alleen het matrasje te hebben gehad.
    Na app contact met de klantenservice en bewijs fotos van wat ik betaald heb is het nog niet voldoende en zullen ze mijn geld niet meer terug storten!
    Ik vind dit schandalig! En heel erg slechte communicatie! Koop hier nooit iets! Je word belazerd!!

    Zwakke punten
    Communicatie

    Door Rowena op 22 januari 2019 Reageer