Baby-, Peuter en Kleuterspeelgoed | ColliShop


ColliShop Reviews

  Aankoop electrische fiets

  In april heb ik een elektrische fiets bij ColliShop besteld, toen de fiets geleverd werd was het achtste spatbord los en had de persoon die de fiets afleverden een half uur werk om dit in orde te brengen. Ik kreeg geen handleiding of niets wat mij kon helpen (dit is na meerder klachten bij ColliShop op hun website toch al aangepast) Ik heb toen tientallen keren naar de leverancier en ColliShop gebeld om een handleiding, maar ik kon de leverancier teven de hersteldienst voor de fiets niet bereiken. Toen begon ik mijn vertrouwen in die aankoop te verliezen en heb ik aan ColliShop telefonisch en via e-amil gevraagd om de fiets terug te nemen wat volgens hun eigen regels binnen de tien dagen kan en mag. Ik had aan de telefoon op den duur het voel dat ze daar met uw als klant lachen. Dit gaat toch over een bedrag van 1800€. Wat er nu gaat gebeuren eens de fiets stuk blijkt te zijn is mij een raadsel. Nooit of te nimmer koop ik nog iets bij ColliShop, het zou nog gratis mogen zijn, dan komt ge nog bedrogen uit denk ik. Ik bestel regelmatig iets op op internet bij andere winkels, maar dit is de eerste keer dat dit mij over komt, ik dacht aan Colruyt een betrouwbare hebben, maar heb ik mij vergist.
  Ondertussen is de fiets niet echt goed meer, de versnellingen werken niet zo als het moet, de batterij is losgekomen zodat en men mij op honderd meter afstand hoor aankomen, en dat met een nieuwe fiets.

  Toen ColliShop mij via email vroeg om een review te schrijven heb ik dezelfde tekst als review doorgestuurd, ik had er wel bijgeschreven dat ik hoopte dat deze review geplaatst zou worden, maar dat ik daar mijn twijfels over had.
  Toen ik op versturen klite moest ik toch een ster geven, dat heb ik dan maar gedaan maar ik had liever geen enkele ster gegeven

  Sterke punten
  TOTAAL GEEN

  Zwakke punten
  Te veel om op te noemen

Bezoek ColliShop

Schrijf een review