Bestelling ontvangen die niet nieuw is !

Bestelling ontvangen die niet nieuw is !

Nou is het zo dat ik een Tony rock napper had besteld via mama Loes ze beloven dat je bestelling de volgende dag in huis is terwijl het bij mij 4 dagen heeft geduurd!
Me bestelling was dus aangekomen geseald in een doos die helemaal beschadig was dus ik opende het bleek dat er gewoon gebruik sporen op zitten en dan heb ik het over krassen en zwarte strepen op de beige wiegstoel.. Dus ik bel ze op moet ik bewijzen door foto's op te sturen dat het geen nieuw model is en terug opsturen met de verzend kosten voor mij nu wacht ik het nog allemaal af erg slechte service en hier ga ik niet meer bestellen !

Sterke punten
Nvt

Zwakke punten
Dat ik er allemaal zelf achteraan moet!

Bezoek Mamaloes Babysjop Reviews over Mamaloes Babysjop

1 reactie

Wij hadden precies het zelfde, alleen met een kinderwagen. voor 14 uur besteld volgende dagin huis. Oke dat was zo alleen wat het een hele andere kleur in een andere doos waar wel het juiste opstond. Hier over gebeld, fotos moest ikmaken duurt minimaal 2 werkdagen. Heb gezegd dat ik dat belachelijk vind en dat ik niet zomaar bel. Ik heb een nieuwe nodig meteen anders had ik daar niet besteldtoch? Was ie helemaal nietmeer op voorraad terwijl dat wel op de site stond. BELACHELIJK!!!! Toen hebben ze hem besteld en konden we hem retouren en zou dan hier waarschijnlijk zaterdag zijn (maandag besteld) Maar dan moesten zij eerst alles binnen hebben. En goedkeuren. Hier gaan er vaak wat dingen mee mis dus vroeg om een andere oplossing. We konden hem dan woensdag wel ophalen. (dinsdag verkeerde kinderwagen binnengekregen) Maar oke dat dan maar gedaan. Alleen is het van Apeldoorn naar Tilburg wel 1.30 uur rijden. Dus 3 uur totaal voordat je terug bent thuis. Probleem was bekend meteen omgewisseld. Mensen daar deden nog beledigd ook. Hier bestel ik NOOIT meer wat. Ik moest overal zelf overaan gaan. Dan had ik beter meer geld kunnen uitgeven bij een andere winkel, meteen goed dan alsnog bezine oprijden en zoveel moeite doen doordat ZIJ een fout hebben gemaakt.

Bezoek Mamaloes Babysjop Reviews over Mamaloes Babysjop

Schrijf een reactie op deze review

Stuur me een email als iemand een review schrijft over Mamaloes Babysjop
Stuur me een email als iemand reageert op mijn review
Ik ga akkoord met de Algemene Voorwaarden