Baby en kinderwereld heeft voor u zeer zorgvuldig een mooi, origineel en leuk assortiment babykamers, kinderkamers, retro kinderwagens en combi kinderwagens geselecteerd waarbij aandacht is besteed aan afwerking,veiligheid, kwaliteit en originaliteit waar zowel ouder als kind vrolijk van worden. Naar gelang uw wensen kunt u de kinderkamer om toveren tot een waar speel/slaapparadijs denk bijvoorbeeld aan onze funbeds zoals raceautobedden, koetsbedden, piratenschipbedden, bedden met een glijbaan, bedden met een tent, treinbedden etc of kinderkamer Airplanes, Sport, Cindy, Swan, Teddy Bear of Secret Garden. Houdt u meer van ingetogen dan kunt u ook bij ons terecht denk bijvoorbeeld aan onze kinderkamers Aline, Amori, Lewis, Lizzy, Lucas, Parijs, Pino of Valentijn.


Baby-en-Kinderwereld Video


Baby-en-Kinderwereld Reviews

 • Zeer onbetrouwbaar bedrijf. 4 maanden op een levering van het bureau moeten wachten, nu 3 maanden later nog steeds aan het wachten voor de omruiling. Bureau is volledig beschadigd geleverd. Zaakvoerster belooft telkens de omruiling en tegoedbon etc... Wanneer er contact is komen steeds de smoesjes! TOTALE AFRADER!!!!!

  Sterke punten
  geen

  Zwakke punten
  - loze beloften
  - slechte levering
  - geld achterhouden
  - slechte (liegen) communicatie
  -...

  Door Leandros op 4 oktober 2018 Reageer (5 reacties)

  Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


 • PURE OPLICHTERIJ!!! WIJ WILLEN ONS GELD TERUG

  Door Pieter op 22 september 2018 Reageer (2 reacties)

  Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


 • Na inmiddel 4 maanden heb ik me geld nog niet terug.
  mevrouw blijft je aan de lijn houden met beloftes geld terug krijgen ho maar.
  misschien langs gaan met wat andere gedupeerde om geld op te halen adres is bekend en staat op internet.

  Sterke punten
  excuses verzinnen
  geld niet terug geven

  Zwakke punten
  eerlijk handelen.

  Door Philip op 21 september 2018 Reageer (13 reacties)

  Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


 • Hier kun je best NIETS kopen wij wachten al meer dan 15 maanden op ons geld na een fout geleverde bestelling die ook al 2 maanden te laat was!!!

  Sterke punten
  mensen bedriegen

  Zwakke punten
  Mensen op een eerlijke manier behandelen en zorgen dat de terug betaling goed verloopt.

  Door Hans op 1 augustus 2018 Reageer (1 reactie)

  Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


 • Hier in januari een babybed besteld... kreeg na enkel weken te horen dat dit moeilijk leverbaar was wegens onenigheid met de leverancier, kan gebeuren... in april heb ik het herroepingsformulier ingevuld om mijn geld terug te krijgen... sindsdien veel beloftes en vooral veel uitvluchten maar nog steeds geen geld gezien!

  Sterke punten
  Geen

  Zwakke punten
  Fraude

  Door Stephanie op 4 juli 2018 Reageer (1 reactie)

  Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


 • Apologies for writing in English, but my Dutch are very poor.
  I ordered a bunk bed, which was never delivered and I asked my money back. I have not received them yet (after 2 weeks, which is their entitled reaction time) and they are coming with similar excuses mentioned by others (her husband is sick). I don't have any information on when they intend to credit them.

  Sterke punten
  Geen

  Zwakke punten
  Fraud website

  Door ManosK op 13 juni 2018 Reageer

  Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


 • Reeds van in januari een kinderwagen besteld voor mijn tweeling. In vetbult begin een goed contact en deftige uitleg. Naarmate de levertijd eraan kwam nog steeds geen buggy. Contact opgenomen met de eigenares en er werd mij beloofd dat dit ten laatste in maart ging zijn. U kan het al raden in maart nog steeds niks weer contact opgenomen en na enkele mails niet beantwoord te hebben uiteindelijk toch een mail terug gekregen. Er werd mij beloofd dat hij op 27 maart op de post ging. Ik heb een track en tracé code ontvangen dat hij bij post nl zit maar nog steeds geen buggy. Op post nl zeiden ze dat ik contact moest opnemen met baby en kinderwereld maar deze hebben het contact volledig verbroken. Nemen niet op als we bellen geen antwoord meer op de mails. Dit is gewoon geen zuiver bedrijf mensen!!!! Wij zijn opgelicht. Ik raad de mensen aan om hier nooit iets te kopen want dit is gewoon een vals bedrijf. Ikzelf ben nu 1700 euro armer en heb intussen mijn tweeling al en nog steeds geen buggy. Ga sowieso vandaag een klacht indienen.

  Sterke punten
  Geen

  Zwakke punten
  Geen respect tegenover klanten
  Leugenaars
  Bedriegers

  Door Wendy op 10 april 2018 Reageer (5 reacties)

  Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


 • Ik heb in oktober vorig jaar een 3in 1 kinderwagen hier besteld na goed contact/advies met de eigenaresse, mijn mailtjes werden ook gelijk beantwoord.In december kreeg ik bericht dat deze niet meer leverbaar was en dat zij mij steeds hadden geprobeerd te bereiken wat vreemd is daar ik geen enkele mail had ontvangen en mijn telefoonnummer ook bij hun bekend was. Er zouden wat foto's naar mij gestuurd worden om een ander uit te kiezen, vervolgens moest ik hier ook zelf achteraan mailen. Ik zag niets ertussen wat ik leuk vond en besloot de order te annuleren. Ik heb een herroepingsformulier ingevuld zoals de eigenaresse aangaf en die vervolgens opgestuurd op 20 dec. Weken later zelf contact gelegd om te informeren naar de status en toen werd verteld dat zij niets hebben ontvangen. Vervolgens het formulier ingescand en gemaild. Deze zou naar de financiële afdeling doorgestuurd worden maar ik heb nog niets ontvangen. Dan waren ze dicht ivm kerstvakantie, dan had de medewerker van de financiële afdeling griep en enkele weken geleden was het dat de eigenaresse een persoonlijke drama te verwerken had. Kortom, ik moet steeds achter hun aan zitten en krijg iedere keer een ander verhaal te horen maar mijn geld word maar niet teruggestort. Ondanks alles wat er bij hun speelt mag het zakelijke aspect daar niet onder lijden en nu lijkt het alsof er steeds een andere smoes bedacht word. Zij komen niet meer geloofwaardig over. Er word ook geen contact met mij gelegd, ik moet er steeds zelf achter aan. Ik heb alle mailtjes nog die mijn verhaal bevestigen. Afgelopen week nadat ik een klacht heb ingediend bij thuiswinkelwaarborg zou de eigenaresse zelf langs de financiële afdeling gaan en mij de avond erna mailen maar dat is ook niet gebeurt. Ik heb ook al duidelijk gemaakt dat ik aangifte zal doen van oplichting tenzij ik mijn geld niet terugkrijg.

  Sterke punten
  Geeft goed advies over de producten

  Zwakke punten
  -Slechte communicatie bij annulering.
  -Geen geld retour

  Door Vanessa op 5 april 2018 Reageer (8 reacties)

  Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


 • Een paar maanden geleden een peuterbed besteld, er zou een langere levertijd zijn in verband met vakantieperiode. Prima begrijp ik helemaal. Maar het is nog steeds niet geleverd, heb al diverse malen contact opgenomen. Tel wordt nooit beantwoord, alleen reactie via Facebook. Ook prima, maar het bedje zou uiterlijk afgelopen dinsdag worden verstuurd. Ik krijg geen reactie meer op mijn berichten. Mijn zoontje kijkt er zo naar uit. Ik weet niet wat ik hem moet zeggen. Ik heb moeten sparen voor het mooie nemo bed. Wel 389,00 euro. Baby en Kinderwereld vraag ik dan ook het door mij betaalde bedrag terug te storten zodat ik een ander bedje kan kopen voor mijn zoontje.

  Door Ellen op 20 september 2017 Reageer (2 reacties)

  Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


 • na een veel te late levertijd van onze kinderwagen hebben we deze terug gestuurd omdat deze niet volledig was. ze zeiden dat we binnen 14 dagen ons geld zouden terug hebben maar wachten ondertussen al 6 maanden!

  Zeker niets bij bestellen dus...

  Sterke punten
  liegen als de beste

  Door Peeters op 20 augustus 2017 Reageer (2 reacties)

  Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


 • Zeer slecht. Iets besteld (schommelstoel) waar ik maanden opgewacht heb en nooit geleverd heb gekregen. Door onze verhuizing naar het buitenland order geannuleerd en zou geld terug krijgen. Tot op heden nog steeds niets ontvangen, dus kan ook nog steeds me Nederlandse rekening niet opzeggen. Heel triest ons zoontje nog steeds geen schommel en ons geld kwijt. Op mail altijd snelle reactie maar wordt van het kastje naar de muur gestuurd altijd is er iets anders aan de hand terwijl het me niet zo moeilijke klus lijkt om geld terug te boeken. Telefonisch nog nooit iemand gesproken!!

  Door Beek op 6 juni 2017 Reageer (1 reactie)

  Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


 • Ik heb via baby en kinderwereld en babyschommel besteld voor de ernstig zieke dochter van mijn vriendin. Deze was bedoeld als afleiding in het ziekenhuis. Helaas heb ik de schommel nooit kunnen geven aangezien het meisje is overleden. Ik heb baby en kinderwereld gebeld of ik de schommel retour mocht sturen. Ze reageerden gelijk meelevend ( ik heb ook kinderen etc). Ik mocht de schommel retour sturen mits ik de verzendkosten zou betalen. De retour viel namelijk buiten de wettelijke termijn van 2 weken. Dat heb ik gedaan in januari maar ik heb nooit mijn geld gekregen. Elke keer een andere smoes: de voorjaarsvakantie, drukte met Pasen, ik had mijn ribben gebroken. Ik ben bang dat ik ben opgelicht en zal hier niet meer bestellen.

  Aanvullend:
  Naar aanleiding van deze review heb ik de volgende dag mijn geld betaald gekregen.

  Door Marieke op 29 mei 2017 Reageer (3 reacties)

  Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


 • Op 30 maart j.l een bestelling gedaan van € 275 euro en ook direct voldaan, tot op heden niets geleverd gekregen, aantal maal gemaild eerst kwam dit door feestdagen dat het wat langer duurde, zouden mij iets laten weten, 10 dagen later nog niets, weer gemaild, krijg gewoon geen respons meer terug. Zijn ook niet bereikbaar via het nummer dat op de website staat. Reageren nergens op. Dit is of zijn grote oplichters die graag mensen geld afhandig maken. Bestel er niets.

  Door karstenberg op 24 mei 2017 Reageer (1 reactie)

  Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


 • Nooit iets geleverd, veel te laat met terugbetalen, 'medewerkers'van baby en kinderwereld gebruiken smoesjes en enorm onprofessioneel.

  Zwakke punten
  Liegen tegen klanten!

  Door Mila op 6 maart 2017 Reageer

  Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


 • Door Rabia op 13 februari 2017 Reageer (1 reactie)

  Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


Bezoek Baby-en-Kinderwereld

Schrijf je eigen review over Baby-en-Kinderwereld