Van Asten BabySuperstore is de babyspeciaalzaak van Nederland met een totale oppervlakte van maar liefst 5.000 m2! U vindt er alles wat U nodig heeft voor Uw baby. Van babykamers, kinderwagens, buggy's, autostoelen, boxen, kinderstoelen, reisbedden, traphekjes, tandems en duowagens, wipstoeltjes tot speelgoed, kleding, babyfoons en zelfs alles voor Uw peuter en tiener. Dus, laat U verrassen en kom voor de mooiste babykamer, autostoeltje, kinderwagen, box en nog veel meer naar Van Asten BabySuperstore in Tilburg.

Van Asten Baby Superstore Video


Reviews over Van Asten Baby Superstore

  • De tijd over mijn klacht over de box Coming Kids duurde erg lang voordat het correct was afgehandeld. De box heeft 2 weken oncompleet midden in de woonkamer gestaan. Er waren al meerdere klachten over de box binnen gekomen vertelde een medewerker mij maar ze bleven hem toch verkopen op de website ondanks dat er de verkeerde schroeven in zaten. En dit voor een box van 200 euro! Hoevaak ik ook belde ik moest maar gewoon afwachten. Uiteindelijk na bijna dagelijks contact en langere tijd wachten zelf maar schroeven gekocht en deze laten vermaken. De verzending was ook slecht. Slechte ervaring en dus zeker geen aanrader!!

    Sterke punten
    Toen de tijd van de levering van 9/11 naar 2 uur verschoof werd ik gebeld.

    Zwakke punten
    Al het bovengenoemde.

    Door Savannah van Meijgaarden op 23 mei 2019 Reageer
  • - Artikelen besteld bij dit bedrijf rond 15:00 uur op donderdags
    - bedrijf heeft pas de volgende dag (op een vrijdag) de artikelen verzonden met GLS.
    - Zaterdag levering is blijkbaar niet van toepassing terwijl ik de artikelen in het weekend nodig had.
    - Op zaterdag naar de concurrent gereden om de artikelen in de winkel op te halen, vervolgens direct een mail gestuurd dat ik de artikelen wil annuleren.
    - Vrijwel direct reactie dat dit geen probleem was en ik het pakket kon weigeren aan de deur.
    - Maandag werd het pakket verwacht, dus overdag heb ik een briefje op de deur gehangen dat ik de pakketen wou weigeren
    - Pakketbezorger heeft het briefje gemist, en de pakketten zijn (zonder mijn uitdrukkelijke toestemming) bij de buren bezorgt.
    - Bedrijf op de hoogte gesteld, maar dit was mijn probleem want ik had schijnbaar online via de vervoerder het pakket op afstand kunnen annuleren (hadden ze me eerder niet op gewezen. Kortom ik moest de pakketten maar bij de buren ophalen en terugsturen op eigen kosten.
    - Heel veel heen en weer gemaild, ik heb het bedrijf meerdere keren gewezen op de consumentenwetgeving waarin is geregeld dat bij de buren afleveren niet mag tenzij hier specifiek toestemming voor is gegeven door de klant, maar de medewerkster bleef volhouden dat dit mijn probleem was. En ik moest opdraaien voor de retourkosten.
    - Uiteindelijk zelf de artikelen terug gestuurd met bijna 20 euro verzendkosten.
    - Geld terug gekregen maar niet de retourkosten.

    Verschrikkelijk bedrijf, ontzettend onaardige klantenservice die de wetgeving omtrent kopen op afstand niet respecteert. Ik bestel hier nooit meer, en kan iedereen dit ook afraden! Er zijn genoeg bedrijven met meer service!

    Door Bas op 15 mei 2019 Reageer
  • In november een reisbed plus matras besteld van 40 euro
    Ik kreeg de verkeerde bestelling plus er ontbraken er een aantal stangen.
    Ik mocht dit gelukkig terug sturen en zou mijn geld terug krijgen.
    Nu heb ik alleen de 15 euro terug gekregen omdat zij beweren alleen het matrasje te hebben gehad.
    Na app contact met de klantenservice en bewijs fotos van wat ik betaald heb is het nog niet voldoende en zullen ze mijn geld niet meer terug storten!
    Ik vind dit schandalig! En heel erg slechte communicatie! Koop hier nooit iets! Je word belazerd!!

    Zwakke punten
    Communicatie

    Door Rowena op 22 januari 2019 Reageer
  • Ik ben alles behalve te spreken over deze winkel.
    Ze beloven iets te leveren,wat ze niet waarmaken.Liegen over dat het al bij GLS ligt.Afspraak in levering maken ze niet waar.En duurt dagen langer.Als je dan belt hierover krijg je een chagerijnige mevrouw aan de telefoon,klantvriendelijk 0.
    Dan na dagen lang wachten komt het en is het ook nog beschadigd.
    Ieder ander bedrijf was je tegemoet gekomen met een gebaar.Maar dat deden zij niet.

    Sterke punten
    je kan makkelijk betalen

    Zwakke punten
    zeggen iets wat ze niet waarmaken,slechte klantenservice,nul begrip voor de klant.

    Door Nathalie op 5 juli 2018 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • veel keuze, veel aanbiedingen, voldoende personeel
    echt voor ieder wat wils

    Sterke punten
    mensen in dienst die weten wat er te koop is en
    geen onzin verkopen
    groot assortiment

    Door Janneke op 25 januari 2018 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • hele fijne winkel met alles voor mijn baby. Lieve medewerkers die alle tijd voor je nemen en weten wat ze zeggen.

    Sterke punten
    assortiment
    medewerkers
    mooie winkel

    Door Marleen op 25 januari 2018 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • op een drukke zaterdag goed geholpen en er was alle tijd voor persoonlijk advies.
    Er waren voldoende medewerkers om te helpen ondanks het grote aantal klanten.
    Heel veel keus in kinderwagens, babykamers en alles voor onze baby.

    Sterke punten
    alles

    Zwakke punten
    geen

    Door Michelle op 22 januari 2018 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Veel, heel veel keuze
    Super goed geholpen en onze keuze kunnen maken!

    Sterke punten
    personeel
    keus

    Zwakke punten
    niet ontdekt

    Door Eefje op 22 januari 2018 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • veel keus in iedere prijsklasse
    personeel weet waar het over heeft
    geslaagd!

    Sterke punten
    medewerkers
    keuze
    prijs

    Zwakke punten
    niet gezien

    Door Maaike op 20 januari 2018 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • deskundig geholpen ruim assortiment dus volop keus

    Sterke punten
    assortiment
    personeel

    Zwakke punten
    geen

    Door Wil op 20 januari 2018 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Heel fijn geholpen door vriendelijke mevrouw. Had veel verstand van de verschillende artikelen en kon ons fijn adviseren.

    Sterke punten
    genoeg personeel
    verstand van zaken
    uitgebreid assortiment

    Zwakke punten
    nog niet ontdekt

    Door Eri op 20 januari 2018 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • We zijn uitgebreid geholpen bij het uitzoeken van een kinderwagen. Vriendelijk, deskundig personeel. Ook op de andere afdelingen zijn wij goed geholpen. Grote winkel met een ruim assortiment. We konden daar onze hele babyuitzetlijst afvinken. Ik kon als hoogzwangere even rusten in de koffiecorner.

    Sterke punten
    Assortiment
    Behulpzaam personeel

    Zwakke punten
    Teveel koop gevaar voor een hoogzwangere met nesteldrang.

    Door Raksha op 4 januari 2018 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Mooie ruime winkel met veel keus. De medewerkers weten waar ze het over hebben en luisteren goed naar mijn wensen.

    Sterke punten
    assortiment
    medewerkers
    ruime winkel

    Zwakke punten
    maar een winkel in nederland

    Door Jasmijn op 18 december 2017 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • heerlijk snuffelen naar een aanbieding of leuk hebbeding voor mijn neefje bij van Asten slaag ik altijd.
    Service is super en de mensen zijn aardig!

    Sterke punten
    klantvriendelijkheid
    assortiment
    service
    aanbiedingen

    Zwakke punten
    nog niet kunnen ontdekken

    Door Kaatje op 15 december 2017 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Super winkel met veel assortiment en vriendelijk personeel.
    Weten daar nog echt wat persoonlijke aandacht is en weten waar ze het over hebben. Er wordt je niet van alles in de maag gesplitst maar ze luisteren goed naar wat je wensen zijn en wat je nodig hebt.

    Sterke punten
    medewerkers
    assortiment

    Door Niek op 15 december 2017 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Ruim assortiment en prima service. Babyfoon werkte niet meer goed, deze werd voor mij opgestuurd en ik kreeg kosteloos een babyfoon te leen zodat ik niet zonder zat!

    Sterke punten
    Service
    Direct mee te nemen
    Assortiment

    Zwakke punten
    Geen

    Door Sander op 15 december 2017 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • goeie winkel mooie babykamer gehaald ze hebben mij goed geholpen

    Door kelly op 8 december 2017 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Op aanraden van een kennis Van Asten Babysuperstore bezocht. Een bezoekje meer dan waard. Uiterst vriendelijk geholpen bij het aanschaffen van onze babykamer en kinderwagen. Later nog wat spullen online besteld. Ook hier valt niets op aan te merken. Alles keurig op tijd ontvangen. De webshop heeft zelfs een Whatsapp service, waarbij al mijn vragen super snel beantwoord werden.

    Sterke punten
    Uitstekende service
    Ruim assortiment

    Door Remco op 6 december 2017 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Een paar maanden geleden zijn wij voor het eerst bij Van Asten geweest. Hier hebben we veel informatie opgedaan over onder andere autostoeltjes en kinderwagens. We zijn hier erg goed geholpen door het personeel. Je kon duidelijk merken dat ze verstand hebben van de producten die ze verkopen.

    Vorige week hebben we onze bestelling geplaats via de webshop. Deze kwam netjes op tijd aan. Hier gaan wij zeker vaker kopen!

    Sterke punten
    Goed advies van personeel
    Snelle levering
    Scherpe aanbiedingen

    Zwakke punten
    -

    Door Isabel op 5 december 2017 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • We hebben in de afgelopen tijd meerdere keren iets online besteld bij van asten voor onze baby. Prima levering en goede klantenservice toen we ergens vragen over hadden.
    Vorig weekend naar de winkel geweest om een babykamer te kopen. Goed geholpen door de medewerker en we konden de kamer meteen meenemen omdat die op voorraad was.

    Sterke punten
    Goed personeel
    Grote winkel
    Je kunt er alles vinden wat je nodig hebt
    Goede prijzen

    Door Mike op 4 december 2017 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • De door ons bestelde babykamer was op voorraad en werd netjes thuisbezorgd samen met de rest van onze spulletjes!
    De online medewerkers zijn vriendelijk en helpen goed en snel!

    Sterke punten
    Alles op voorraad
    Veel babykamers
    Groot assortiment
    Deskundig personeel

    Door Nadia op 1 december 2017 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Ik heb afgelopen week een kinderwagen gekocht bij van Asten. Hij werd eerst even met mij samen in de auto gepast en dat ging gelukkig prima. Ik ben heel goed en netjes geholpe en het was de beste aanbieding die ik kon vonden voor deze Joolz.

    Hij was op voorraad en ik kon hem meteen meenemen! Hij staat nu te shinen in de woonkamer wachtend op ons kleine meisje..

    Sterke punten
    Super leuk personeel, heel behulpzaam.
    Kinderwagen kon ik meteen meenemen.
    beste aanbieding.

    Zwakke punten
    -

    Door Debby op 20 november 2017 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Ze hebben leuke spullen, maar helaas geen service. Wel zonde dat zo'n bedrijf hier niks aan doet.

    Sterke punten
    Ruim assortiment

    Zwakke punten
    Geen service

    Door Iris op 18 oktober 2017 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Een wandelwagen besteld en opgehaald. Hierbij al foutief geinformeerd door de medewerkers en met veel moeite toch de dag later op kunnen halen.
    Een dag later zie je dat de wandelwagen goedkoper is geworden. Dan neem je contact op met de klantenservice. Erg koud en kil en het enige wat je krijgt is een waardebon.
    Terwijl als ik de kinderwagen retour zou sturen en opnieuw zou bestellen ik de nieuwe lagere prijs zou betalen.
    Op de vraag wat de prijsgarantie is --> deze is 2 weken. Dat is natuurlijk erg zuur; gezien de babydump een prijsgarantie heeft tot de geboorte

    Sterke punten
    Groot assortiment

    Zwakke punten
    Slechte klantenservice met weinig kennis
    Slechte voorwaarden omtrent prijsdalingen enz

    Door Nicole op 6 oktober 2017 Reageer (1 reactie)

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Helaas was een autostoeltje kapot gegaan omdat lijmpunten waren losgelaten tussen het polystyreen en het basisframe. Er werd totaal niet moeilijk gedaan en ik werd direct serieus genomen. De afhandeling was top!!
    Bedankt medewerkers van Asten.

    Sterke punten
    Klant wordt direct serieus genomen.
    Er werd meteen bij binnenkomst tijd voor me genomen voor de afhandeling.
    Ik liep binnen 10 minuten zeer tevreden over de afhandeling weer naar buiten.

    Zwakke punten
    GEEN!

    Door Harry op 24 september 2017 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.



Bezoek Van Asten Baby Superstore

Schrijf je eigen review over Van Asten Baby Superstore