Baby-en-Kinderwereld - 42 Reviews

Last updated: 9 augustus 2018
Baby-en-Kinderwereld Logo

69% aanbevolen, 42 Reviews

  1. Baby-en-Kinderwereld
  2. Baby-en-Kinderwereld Video
  3. Baby-en-Kinderwereld Reviews
  4. Schrijf ook een review over Baby-en-Kinderwereld

Niet tevreden over Baby-en-Kinderwereld? Probeer dan eens Prenatal.

Baby-en-Kinderwereld

Baby en kinderwereld heeft voor u zeer zorgvuldig een mooi, origineel en leuk assortiment babykamers, kinderkamers, retro kinderwagens en combi kinderwagens geselecteerd waarbij aandacht is besteed aan afwerking,veiligheid, kwaliteit en originaliteit waar zowel ouder als kind vrolijk van worden. Naar gelang uw wensen kunt u de kinderkamer om toveren tot een waar speel/slaapparadijs denk bijvoorbeeld aan onze funbeds zoals raceautobedden, koetsbedden, piratenschipbedden, bedden met een glijbaan, bedden met een tent, treinbedden etc of kinderkamer Airplanes, Sport, Cindy, Swan, Teddy Bear of Secret Garden. Houdt u meer van ingetogen dan kunt u ook bij ons terecht denk bijvoorbeeld aan onze kinderkamers Aline, Amori, Lewis, Lizzy, Lucas, Parijs, Pino of Valentijn.

Baby-en-Kinderwereld Details

Hits: 614

URL: http://www.baby-en-kinderwereld.nl/

Categorieën: Babywinkels Algemeen

Reviews: 42

Baby-en-Kinderwereld Video

<iframe width="560" height="315" src="https://www.youtube.com/embed/5fFRcd3ecAs" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>


Baby-en-Kinderwereld reviews (42):

Baby-en-Kinderwereld - mooie profucten. prima webshop

0

Review:
Een kinderwagen en babykamer hier gekocht. Goed advies gekregen en een leuke korting omdat we een kinderwagen en babykamer kochten. Vriendelijk en behulpzaam. Zien ons zeker terug.

Sterke punten:
Vriendelijk
Behulpzaam
Mooie kwaliteit producten
Topper

Zwakke punten:
Geen

roos beveelt Baby-en-Kinderwereld aan bij vrienden/bekenden

Baby-en-Kinderwereld - Zeer tevreden, exclusieve producten tegen schappel

0

Review:
Exclusieve producten tegen een schappelijke prijs. Ben zeer tevreden over Baby en Kinderwereld. Goed advies, mooie en kwalitatieve producten en groot assortiment. Ben zeer tevreden. Mijn zoontje is erg blij met zijn Cars kamer. Aanrader.

Sterke punten:
groot assortiment
goede kwaliteit
exclusief
vriendelijk en behulpzaam
menselijk

Zwakke punten:
geen

Monique beveelt Baby-en-Kinderwereld aan bij vrienden/bekenden

Baby-en-Kinderwereld - Prima Webshop, mooie producten

0

Review:
Prima webshop en mooie producten. Hier een kinderwagen gekocht en wij zijn prima geholpen en heel veel keus. Echt een aanrader. Kom hier zeker terug.

Sterke punten:
vriendelijk
behulpzaam
groot assortiment
mooie en duurzame producten
aanrader

Zwakke punten:
geen

Chantal Smet beveelt Baby-en-Kinderwereld aan bij vrienden/bekenden

Baby-en-Kinderwereld - Pure oplichterij

0

Review:
Hier kun je best NIETS kopen wij wachten al meer dan 15 maanden op ons geld na een fout geleverde bestelling die ook al 2 maanden te laat was!!!

Sterke punten:
mensen bedriegen

Zwakke punten:
Mensen op een eerlijke manier behandelen en zorgen dat de terug betaling goed verloopt.

Hans beveelt Baby-en-Kinderwereld NIET aan bij vrienden/bekenden

Baby-en-Kinderwereld - Maanden na invullen herroepingsformulier nog steed

0

Review:
Hier in januari een babybed besteld... kreeg na enkel weken te horen dat dit moeilijk leverbaar was wegens onenigheid met de leverancier, kan gebeuren... in april heb ik het herroepingsformulier ingevuld om mijn geld terug te krijgen... sindsdien veel beloftes en vooral veel uitvluchten maar nog steeds geen geld gezien!

Sterke punten:
Geen

Zwakke punten:
Fraude

Stephanie beveelt Baby-en-Kinderwereld NIET aan bij vrienden/bekenden

Baby-en-Kinderwereld - Fraud website

0

Review:
Apologies for writing in English, but my Dutch are very poor.
I ordered a bunk bed, which was never delivered and I asked my money back. I have not received them yet (after 2 weeks, which is their entitled reaction time) and they are coming with similar excuses mentioned by others (her husband is sick). I don't have any information on when they intend to credit them.

Sterke punten:
Geen

Zwakke punten:
Fraud website

ManosK beveelt Baby-en-Kinderwereld NIET aan bij vrienden/bekenden

Baby-en-Kinderwereld - Mooie producten - Fijne webshop

0

Review:
Ik heb hier samen met mijn man een mooie tweeling babykamer gekocht. Wij werden zeer vriendelijk te woord gestaan en ook uitgebreid geadviseerd op onze vragen. De babykamer kwam eerder dan verwacht en voldeed aan al onze eisen. Prima bedrijf en aardige eigenaresse. Een aanrader.

Sterke punten:
mooie en kwalitatieve producten
betaalbaar
goed advies
vriendelijke eigenaresse
prima webshop met producten die je nergens anders ziet.

Zwakke punten:
geen

Soraya beveelt Baby-en-Kinderwereld aan bij vrienden/bekenden

Baby-en-Kinderwereld - 3 in 1kunderwagen

5

Review:
Reeds van in januari een kinderwagen besteld voor mijn tweeling. In vetbult begin een goed contact en deftige uitleg. Naarmate de levertijd eraan kwam nog steeds geen buggy. Contact opgenomen met de eigenares en er werd mij beloofd dat dit ten laatste in maart ging zijn. U kan het al raden in maart nog steeds niks weer contact opgenomen en na enkele mails niet beantwoord te hebben uiteindelijk toch een mail terug gekregen. Er werd mij beloofd dat hij op 27 maart op de post ging. Ik heb een track en tracé code ontvangen dat hij bij post nl zit maar nog steeds geen buggy. Op post nl zeiden ze dat ik contact moest opnemen met baby en kinderwereld maar deze hebben het contact volledig verbroken. Nemen niet op als we bellen geen antwoord meer op de mails. Dit is gewoon geen zuiver bedrijf mensen!!!! Wij zijn opgelicht. Ik raad de mensen aan om hier nooit iets te kopen want dit is gewoon een vals bedrijf. Ikzelf ben nu 1700 euro armer en heb intussen mijn tweeling al en nog steeds geen buggy. Ga sowieso vandaag een klacht indienen.

Sterke punten:
Geen

Zwakke punten:
Geen respect tegenover klanten
Leugenaars
Bedriegers

Wendy beveelt Baby-en-Kinderwereld NIET aan bij vrienden/bekenden

Baby-en-Kinderwereld - Geld niet retour

8

Review:
Ik heb in oktober vorig jaar een 3in 1 kinderwagen hier besteld na goed contact/advies met de eigenaresse, mijn mailtjes werden ook gelijk beantwoord.In december kreeg ik bericht dat deze niet meer leverbaar was en dat zij mij steeds hadden geprobeerd te bereiken wat vreemd is daar ik geen enkele mail had ontvangen en mijn telefoonnummer ook bij hun bekend was. Er zouden wat foto's naar mij gestuurd worden om een ander uit te kiezen, vervolgens moest ik hier ook zelf achteraan mailen. Ik zag niets ertussen wat ik leuk vond en besloot de order te annuleren. Ik heb een herroepingsformulier ingevuld zoals de eigenaresse aangaf en die vervolgens opgestuurd op 20 dec. Weken later zelf contact gelegd om te informeren naar de status en toen werd verteld dat zij niets hebben ontvangen. Vervolgens het formulier ingescand en gemaild. Deze zou naar de financiële afdeling doorgestuurd worden maar ik heb nog niets ontvangen. Dan waren ze dicht ivm kerstvakantie, dan had de medewerker van de financiële afdeling griep en enkele weken geleden was het dat de eigenaresse een persoonlijke drama te verwerken had. Kortom, ik moet steeds achter hun aan zitten en krijg iedere keer een ander verhaal te horen maar mijn geld word maar niet teruggestort. Ondanks alles wat er bij hun speelt mag het zakelijke aspect daar niet onder lijden en nu lijkt het alsof er steeds een andere smoes bedacht word. Zij komen niet meer geloofwaardig over. Er word ook geen contact met mij gelegd, ik moet er steeds zelf achter aan. Ik heb alle mailtjes nog die mijn verhaal bevestigen. Afgelopen week nadat ik een klacht heb ingediend bij thuiswinkelwaarborg zou de eigenaresse zelf langs de financiële afdeling gaan en mij de avond erna mailen maar dat is ook niet gebeurt. Ik heb ook al duidelijk gemaakt dat ik aangifte zal doen van oplichting tenzij ik mijn geld niet terugkrijg.

Sterke punten:
Geeft goed advies over de producten

Zwakke punten:
-Slechte communicatie bij annulering.
-Geen geld retour

Vanessa beveelt Baby-en-Kinderwereld NIET aan bij vrienden/bekenden

Baby-en-Kinderwereld - Mooie producten, fijne eigenaresse

0

Review:
Ik heb hier mijn babykamer gekocht en ik ben heel erg tevreden en blij. De meubeltjes zijn fantastisch en de eigenaresse een toppertje. Ik had veel vragen, eerste kindje, alleenstaande moeder etc. Ze heeft mij heel veel steun gegeven en mij echt ontzettend geholpen. Echt een top bedrijf. Dank je wel Johanna, ben blij met jou en jouw bedrijf Baby en Kinderwereld.

Sterke punten:
Mooie producten
Een eigenaresse die met je meedenkt en probeert te helpen.
Goede informatie en advies.
Toppie.

Sonja beveelt Baby-en-Kinderwereld aan bij vrienden/bekenden

Schrijf ook een review over Baby-en-Kinderwereld

  • je e-mailadres is niet zichtbaar voor andere bezoekers


Ja, ik zou Baby-en-Kinderwereld aanbevelen aan vrienden/bekenden
Nee, ik zou Baby-en-Kinderwereld aan niemand aanbevelen
Niet van toepassing / Geen mening


Stuur mij een e-mail wanneer iemand een nieuwe review over deze website schrijft

Stuur mij een e-mail wanneer iemand op mijn review reageert

Door het plaatsen van deze review ga ik akkoord met de algemene voorwaarden

Bezoek Baby-en-Kinderwereld


Home » Babywinkels Algemeen » Baby-en-Kinderwereld