Baby-en-Kinderwereld - 37 Reviews

Last updated: 13 juni 2018
Baby-en-Kinderwereld Logo

70.3% aanbevolen, 37 Reviews

  1. Baby-en-Kinderwereld
  2. Baby-en-Kinderwereld Video
  3. Baby-en-Kinderwereld Reviews
  4. Schrijf ook een review over Baby-en-Kinderwereld

Niet tevreden over Baby-en-Kinderwereld? Probeer dan eens Prenatal.

Baby-en-Kinderwereld

Baby en kinderwereld heeft voor u zeer zorgvuldig een mooi, origineel en leuk assortiment babykamers, kinderkamers, retro kinderwagens en combi kinderwagens geselecteerd waarbij aandacht is besteed aan afwerking,veiligheid, kwaliteit en originaliteit waar zowel ouder als kind vrolijk van worden. Naar gelang uw wensen kunt u de kinderkamer om toveren tot een waar speel/slaapparadijs denk bijvoorbeeld aan onze funbeds zoals raceautobedden, koetsbedden, piratenschipbedden, bedden met een glijbaan, bedden met een tent, treinbedden etc of kinderkamer Airplanes, Sport, Cindy, Swan, Teddy Bear of Secret Garden. Houdt u meer van ingetogen dan kunt u ook bij ons terecht denk bijvoorbeeld aan onze kinderkamers Aline, Amori, Lewis, Lizzy, Lucas, Parijs, Pino of Valentijn.

Baby-en-Kinderwereld Details

Hits: 565

URL: http://www.baby-en-kinderwereld.nl/

Categorieën: Babywinkels Algemeen

Reviews: 37

Baby-en-Kinderwereld Video

<iframe width="560" height="315" src="https://www.youtube.com/embed/5fFRcd3ecAs" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>


Baby-en-Kinderwereld reviews (37):

Baby-en-Kinderwereld - Fraud website

0

Review:
Apologies for writing in English, but my Dutch are very poor.
I ordered a bunk bed, which was never delivered and I asked my money back. I have not received them yet (after 2 weeks, which is their entitled reaction time) and they are coming with similar excuses mentioned by others (her husband is sick). I don't have any information on when they intend to credit them.

Sterke punten:
Geen

Zwakke punten:
Fraud website

ManosK beveelt Baby-en-Kinderwereld NIET aan bij vrienden/bekenden

Baby-en-Kinderwereld - Mooie producten - Fijne webshop

0

Review:
Ik heb hier samen met mijn man een mooie tweeling babykamer gekocht. Wij werden zeer vriendelijk te woord gestaan en ook uitgebreid geadviseerd op onze vragen. De babykamer kwam eerder dan verwacht en voldeed aan al onze eisen. Prima bedrijf en aardige eigenaresse. Een aanrader.

Sterke punten:
mooie en kwalitatieve producten
betaalbaar
goed advies
vriendelijke eigenaresse
prima webshop met producten die je nergens anders ziet.

Zwakke punten:
geen

Soraya beveelt Baby-en-Kinderwereld aan bij vrienden/bekenden

Baby-en-Kinderwereld - 3 in 1kunderwagen

4

Review:
Reeds van in januari een kinderwagen besteld voor mijn tweeling. In vetbult begin een goed contact en deftige uitleg. Naarmate de levertijd eraan kwam nog steeds geen buggy. Contact opgenomen met de eigenares en er werd mij beloofd dat dit ten laatste in maart ging zijn. U kan het al raden in maart nog steeds niks weer contact opgenomen en na enkele mails niet beantwoord te hebben uiteindelijk toch een mail terug gekregen. Er werd mij beloofd dat hij op 27 maart op de post ging. Ik heb een track en tracé code ontvangen dat hij bij post nl zit maar nog steeds geen buggy. Op post nl zeiden ze dat ik contact moest opnemen met baby en kinderwereld maar deze hebben het contact volledig verbroken. Nemen niet op als we bellen geen antwoord meer op de mails. Dit is gewoon geen zuiver bedrijf mensen!!!! Wij zijn opgelicht. Ik raad de mensen aan om hier nooit iets te kopen want dit is gewoon een vals bedrijf. Ikzelf ben nu 1700 euro armer en heb intussen mijn tweeling al en nog steeds geen buggy. Ga sowieso vandaag een klacht indienen.

Sterke punten:
Geen

Zwakke punten:
Geen respect tegenover klanten
Leugenaars
Bedriegers

Wendy beveelt Baby-en-Kinderwereld NIET aan bij vrienden/bekenden

Baby-en-Kinderwereld - Geld niet retour

8

Review:
Ik heb in oktober vorig jaar een 3in 1 kinderwagen hier besteld na goed contact/advies met de eigenaresse, mijn mailtjes werden ook gelijk beantwoord.In december kreeg ik bericht dat deze niet meer leverbaar was en dat zij mij steeds hadden geprobeerd te bereiken wat vreemd is daar ik geen enkele mail had ontvangen en mijn telefoonnummer ook bij hun bekend was. Er zouden wat foto's naar mij gestuurd worden om een ander uit te kiezen, vervolgens moest ik hier ook zelf achteraan mailen. Ik zag niets ertussen wat ik leuk vond en besloot de order te annuleren. Ik heb een herroepingsformulier ingevuld zoals de eigenaresse aangaf en die vervolgens opgestuurd op 20 dec. Weken later zelf contact gelegd om te informeren naar de status en toen werd verteld dat zij niets hebben ontvangen. Vervolgens het formulier ingescand en gemaild. Deze zou naar de financiële afdeling doorgestuurd worden maar ik heb nog niets ontvangen. Dan waren ze dicht ivm kerstvakantie, dan had de medewerker van de financiële afdeling griep en enkele weken geleden was het dat de eigenaresse een persoonlijke drama te verwerken had. Kortom, ik moet steeds achter hun aan zitten en krijg iedere keer een ander verhaal te horen maar mijn geld word maar niet teruggestort. Ondanks alles wat er bij hun speelt mag het zakelijke aspect daar niet onder lijden en nu lijkt het alsof er steeds een andere smoes bedacht word. Zij komen niet meer geloofwaardig over. Er word ook geen contact met mij gelegd, ik moet er steeds zelf achter aan. Ik heb alle mailtjes nog die mijn verhaal bevestigen. Afgelopen week nadat ik een klacht heb ingediend bij thuiswinkelwaarborg zou de eigenaresse zelf langs de financiële afdeling gaan en mij de avond erna mailen maar dat is ook niet gebeurt. Ik heb ook al duidelijk gemaakt dat ik aangifte zal doen van oplichting tenzij ik mijn geld niet terugkrijg.

Sterke punten:
Geeft goed advies over de producten

Zwakke punten:
-Slechte communicatie bij annulering.
-Geen geld retour

Vanessa beveelt Baby-en-Kinderwereld NIET aan bij vrienden/bekenden

Baby-en-Kinderwereld - Mooie producten, fijne eigenaresse

0

Review:
Ik heb hier mijn babykamer gekocht en ik ben heel erg tevreden en blij. De meubeltjes zijn fantastisch en de eigenaresse een toppertje. Ik had veel vragen, eerste kindje, alleenstaande moeder etc. Ze heeft mij heel veel steun gegeven en mij echt ontzettend geholpen. Echt een top bedrijf. Dank je wel Johanna, ben blij met jou en jouw bedrijf Baby en Kinderwereld.

Sterke punten:
Mooie producten
Een eigenaresse die met je meedenkt en probeert te helpen.
Goede informatie en advies.
Toppie.

Sonja beveelt Baby-en-Kinderwereld aan bij vrienden/bekenden

Baby-en-Kinderwereld - Fijne webshop - prima producten

0

Review:
Mijn man en ik hebben hier een babykamer en kinderwagen gekocht en wij zijn zeer tevreden over Baby en Kinderwereld. Op alle vragen die wij per email stelden werd direct gereageerd. De babykamer is een plaatje en van zeer goede kwaliteit en de kinderwagen is helemaal top. Echt een aanrader. Dank je wel Baby en Kinderwereld voor jullie goede service en zeer mooie producten.

Sterke punten:
mooie producten
kwalitatief zeer goed
prijs-kwaliteit verhouding uitstekend.
snelle reactie op vragen
goede service
betaalbaar

Zwakke punten:
geen

Monique beveelt Baby-en-Kinderwereld aan bij vrienden/bekenden

Baby-en-Kinderwereld - kinderwagen

1

Review:
wij hebben een kinderwagen besteld bij baby en kinderwereld in juli. na veel praten met de eigenares van het bedrijf en veel problemen die ze heeft gehad in de loop der tijd heb ik vandaag toch nog mijn kinderwagen ontvangen. ik dacht dat ik hem nooit ging ontvangen omdat dit allemaal raar was. ik ben heel erg blij dat ik me heb vergist en dat al deze problemen dus wel echt waren. er werd wel telkens meteen geantwoord op mijn berichten. dus in het algemeen ben ik erg tevreden en mijn kinderwagen is precies zoals ik had gehoopt. eind goed al goed. bedankt baby en kinderwereld!

Sterke punten:
goede comunicatie

Zwakke punten:
lange levertijd door onverwachte omstandigheden van zowel de eigenares als de leverancier.

sheela beveelt Baby-en-Kinderwereld aan bij vrienden/bekenden

Baby-en-Kinderwereld - Blij met de service en de kinderwagen

0

Review:
Wij hebben een tweeling kinderwagen gekocht bij Baby en Kinderwereld en wij zijn zeer tevreden over de service en de producten. Echt een aanrader. Wij komen zeker terug.

Sterke punten:
goede prijs-kwaliteit verhouding
goede service
mooie, duurzame producten

Romy beveelt Baby-en-Kinderwereld aan bij vrienden/bekenden

Baby-en-Kinderwereld - Hele mooie producten - prima klantenservice

0

Review:
Wij hebben bij Baby en Kinderwereld een complete kinderkamer gekocht van Frozen. De kinderkamer is netjes op tijd geleverd en de meubels zijn erg mooi. Op de vragen die wij per email gesteld hebben kregen wij steeds netjes een uitgebreide reactie terug. Prima webshop en mooie producten en vriendelijk personeel.

Sterke punten:
vriendelijk personeel
mooie producten
uitgebreid antwoord op vragen
prima webshop

Mary-Ann beveelt Baby-en-Kinderwereld aan bij vrienden/bekenden

Baby-en-Kinderwereld - Mooie producten - fijne eigenaresse

1

Review:
Wij hebben een hele goede en fijne ervaring met Baby en Kinderwereld. We hebben hier onze babykamer gekocht en zijn uitermate vriendelijk geholpen. De babykamer is netjes op tijd geleverd, alle vragen zijn beantwoord en niets is teveel. Echt een top bedrijf. Ik raad het iedereen aan.

Sterke punten:
mooie producten
vriendelijke eigenaar
wanneer je vragen hebt worden die allemaal beantwoord
prijs - kwaliteit verhouding uitmuntend

Lilian beveelt Baby-en-Kinderwereld aan bij vrienden/bekenden

Schrijf ook een review over Baby-en-Kinderwereld

  • je e-mailadres is niet zichtbaar voor andere bezoekers


Ja, ik zou Baby-en-Kinderwereld aanbevelen aan vrienden/bekenden
Nee, ik zou Baby-en-Kinderwereld aan niemand aanbevelen
Niet van toepassing / Geen mening


Stuur mij een e-mail wanneer iemand een nieuwe review over deze website schrijft

Stuur mij een e-mail wanneer iemand op mijn review reageert

Door het plaatsen van deze review ga ik akkoord met de algemene voorwaarden

Bezoek Baby-en-Kinderwereld


Home » Babywinkels Algemeen » Baby-en-Kinderwereld