Baby-en-Kinderwereld Review: Wachten op terugstorting!!

  • Wekenlang aan het lijntje gehouden over de levering van een stapelbed. Nooit aangekomen. Alles juist gevolgd om ons geld dan terug te krijgen! Gebeurt gewoon niet!!!! Wij zijn veel geld kwijt!! Dit is onze ervaring, zijn de feiten!!! Schandalig, wij willen ons geld terug!!!!!!

    Sterke punten
    Geen

    Zwakke punten
    Zie boven

    Door Ester op 5 oktober 2018

Bezoek Baby-en-Kinderwereld Reviews over Baby-en-Kinderwereld

reacties

  • Sorry, maar misschien zou je zelf eens moeten leren om iemand een kans te geven om iets terug te kunnen zeggen in plaats van dat je gelijk met modder gaat gooien, haar als een stuk vuil behandeld en haar niet eens een kans geeft. Jullie gaven haar de volle laag toen jullie haar in het weekend om half 12 's-avonds belden. Dat is de normale gang van zaken. Als je iets zegt dan moet je ook het hele verhaal vertellen en niet jezelf als een heilige voordoen en haar als de zondebok. Sorry, normaal gesproken reageer ik niet eens maar deze hetze gaat mij te ver. Kijk eerst naar jezelf voordat je een vinger naar een ander wijst. Jullie gebruiken je hele familie en vriendenkring om haar onderuit te schoppen. En dan durven jullie te praten over eerlijk en open. Jullie zijn zogenaamd zo eerlijk en degelijk, maar is dat wel zo. Kijk eerst naar jezelf, stop met die onzin en praat op een normale manier met haar in plaats van onderuit schoppen. Geloof me, iedereen die die berichten leest weet dat er een hetze bezig is en dat dat niets met haar als persoon te maken heeft. Deze berichten zeggen meer over jullie dan over haar. En ik koop al ruim 3 jaar producten bij haar. Voor mij is het een wereldshop met iemand die een hart op de goede plek heeft zitten.

    Door Yasmijn op 5 oktober 2018
  • Zo ook ik wacht al 3 maanden lang.. product niet leverbaar, prima kan gebeuren al het begrip voor maar om nu zo lang op mijn geld te moeten wachten. Na veel mails nog steeds niks ontvangen. En nu inerns onbereikbaar geen reactie helemaal niks..en geen geld.. hoop nog steeds dat het overgemaakt zal worden na mijn rekeningnummer!

    Door Froukje op 17 oktober 2018
  • Ook in heb in juni een complete kinderkamer besteld. Maandenlang heb ik mevrouw de tijd gegeven om de kamer te leveren zolang het maar voor 1 september zou zijn omdat dan mijn zoontje jarig was en hij de kamer voor zijn verjaardag zou krijgen. Na veel smoesjes, waaronder het argument van haar zieke man, heb ik eind september toch maar de bestelling geannuleerd nadat ik haar keer op keer weer een week de tijd gaf om de kamer alsnog te laten leveren. Nadat ik de kamer had geannuleerd en het herroepingsformulier had ingevuld werd er niet meer gereageerd. Uiteindelijk heb ik mevrouw aan de telefoon gekregen en die kwam weer met allerlei argumenten, de medewerkers van de financiŽle afdeling waren ziek en daardoor werd mijn geld niet terug gestort, daarna kwamen er weer andere argumenten waardoor ik nog maar weer een paar weken moest wachten op mijn geld. Toen ik aangaf dat ik het GEVOEL kreeg dat ze niet helemaal eerlijk was werd ze boos en hing ze op in mijn oor. Nadat ik aangifte bij de politie heb gedaan voor fraude/internetoplichting kreeg ik te horen dat ze zouden proberen die week het geld over te maken. Je kunt het al raden.. wederom wordt er niet meer op mijn e-mails gereageerd en heb ik tot de dag van vandaag mijn geld niet terug. We praten over een bedrag van meer dan Ä1000,- helaas. Al met al zeer spijtig, maar ik raad deze webshop absoluut niet aan voor andere (aanstaande) ouders.

    Door Wendy op 22 oktober 2018
  • inderdaad volledig onbetrouwbaar! ons geld zou al lang moeten terug gestort zijn, opnieuw telkens maar smoesjes

    Door Leandros op 31 oktober 2018
  • Heel leuk die reacties dat sommige mensen zeggen dat iedereen een kans moet krijgen. Feit blijft dat wij op 01 juli 2018 569 euro hebben gestort en nu meer dan 4 maanden later wij nog niets ontvangen hebben. Na 3 maanden wachten hebben wij laten weten dat we onze bestelling niet meer wilden. Tot op vandaag 0 euro ontvangen!!! Bedankt baby- en- kinderwereld. Proficiat!!!
    Waarom laat mevrouw niets meer weten?????????
    Graag hadden wij ons geld terug gehad.

    Door Pieter op 6 november 2018
  • Heeft iemand idee hoe de schuldeisers te verenigen?

    Door M op 23 november 2018
  • Beste allen, ook hier hetzelfde verhaal. Kinderwagen besteld, geleverd 2 maanden na beloofde levertijd. Voldeed niet aan de eisen. Kinderwagen teruggestuurd. Geld nooit terug gekregen. Incassobureau in arm genomen, die kregen het geld ook niet terug. Uiteindelijk aangifte gedaan bij de politie. Misschien kunnen we gezamenlijk een advocaat in arm nemen? Tezamen gaat het over duizenden euro's als ik het zo lees.

    Door Lisa Overkempe op 14 december 2018

Bezoek Baby-en-Kinderwereld Reviews over Baby-en-Kinderwereld

Schrijf een reactie op deze review

Stuur me een email als iemand een review schrijft over Baby-en-Kinderwereld
Stuur me een email als iemand reageert op mijn review
Ik ga akkoord met de Algemene Voorwaarden