Een baby op komst? Dan wil je natuurlijk de allermooiste en de allerleukste babykamer die er is! Wil je iets bijzonders maken van de babykamer dan ben je bij Jut en Juul aan het juiste adres want Jut & Juul is echt dé leukste en hipste babywinkel van Leiden en omstreken en Online! Jut en Juul heeft prachtige, bijzondere merken van een bijzonder mooie kwaliteit, welke je niet overal tegen komt! Jut en Juul heeft een zeer uitgebreid assortiment lakentjes, dekens, quilts, badcapes, boxkleden, prachtige handgemaakte stoffen muziekdozen, kussens, bijzondere knuffels, handgemaakte lampen, schilderijtjes en vele andere accessoires die je naar hartenlust kunt combineren!

Jut en Juul Reviews

  Erg klant onvriendelijk!

  We hadden voor onze kleindochter van 2 jaar een zonnebrilletje gekocht bij Jut en Juul van het merk Izipizi. De bril was € 25,-- , wat niet goedkoop is voor een kinderbrilletje. Na 2 weken was een pootje afgebroken, en hebben we Jut en Juul gevraagd of we de bril konden omruilen, of anders om ons een nieuwe pootje te sturen.
  Het antwoord was dat men het heel jammer vond voor ons, maar er helaas niets aan doen was. Het zou ermee te maken hebben hoe er met de bril zou zijn omgegaan (kind 2 jaar!) Men kon niets voor ons betekenen, sorry....
  Erg klant-onvriendelijk, geen enkele moeite gedaan ons te helpen.
  Gelukkig hebben we het rechtstreeks met het merk IZIPIZI kunnen regelen, die hebben ons de bril volledig vergoed.
  Sterk merk, slechte agent!

  beledigd

  Ik had helaas geen goede ervaring bij Jut en Juul.
  Ik bestelde een servies van Love Mae. Niet al te goedkoop. Maar bij aankomst bleek het er niet mooi uit te zien. De afbeelding leek vervaagd, heel anders dan het andere setje dat ik van dit merk heb, en ook ontbrak het label. Ik stuurde een vriendelijk mailtje met de boodschap dat ik enigszins teleurgesteld was over de aankoop, verder niets. Kreeg ik een diep beledigd bericht terug: wie ik wel niet was te twijfelen aan een gerenommeerd bedrijf als dat van hun en dat ze hun goede naam echt niet op het spel gaan zetten voor een bestelling van 74 euro.
  Zeer minachtend en aangebrand, geen prettig gevoel aan overgehouden. Eens maar nooit meer dus, bij Jut en Juul.

  Zwakke punten
  klantonvriendelijk

Bezoek Jut en Juul

Schrijf een review