KIDOOZ | Baby- en kinderkleding ♥ invulboeken ♥ fietsen en meer ✓ - KIDOOZ | baby. kids. lifestyle.

Kidooz Reviews

  Super service

  Naast ontzetten leuke spullen, ook super service!

  Sterke punten
  Super service

  Snelle levering tijdens lockdo

  Al meerdere malen een bestelling geplaatst bij Kidooz. Kidooz kenmerkt zich door de kwalitatief goede producten en heeft een ruim assortiment. De bestellingen worden goed en snel geleverd en, indien wenselijk, ook prachtig voor je ingepakt! Kortom: een hippe webshop waar altijd wel iets leuks te shoppen valt! Snelle levering tijdens lockdown terwijl ze het enorm druk hadden.

  heel tevreden!!!

  Wat een ontzettend leuke winkel! Mooie producten, snel en netjes verzonden. Wij zijn heel blij met het jasje van Engel voor ons meisje :-) onze eerste bestelling bij Kidooz, maar zeker niet de laatste!

  Erg tevreden, raad kidooz iedereen aan!!

  Ik had een super leuke drinkfles besteld van petit monkey.
  Maar helaas werkte de fles niet. Dus een mailtje gestuurd of ik de fles kon ruilen. Maar wat een service was dit ik kreeg meteen een nieuwe opgestuurd. Leuk verpakt en er zat zelfs een cadeautje bij. 🥰
  Mijn dochtertje is super blij met haar drinkfles.

  Super service ga zo door.
  Ik ga hier zeker vaker bestellen.

  Kraamcadeau

  Sinds ik een kleintje heb, heb ik al meerdere keren bij Kidooz besteld. Het is elke keer een feestje om het pakket te ontvangen. Je kunt de producten gratis laten inpakken met een leuk kaartje erbij, erg leuk voor de feestdagen. Ik heb nog nooit lang hoeven te wachten op mijn pakketje. Daarnaast reageren ze snel op berichtjes en is de communicatie met hen erg prettig.

  Let op: bij retourneren extra hoge kosten voor alsnog (heen) verzending!

  Na producten te hebben besteld ( boven de 30 euro en daarmee was verzending gratis), bleek een product niet te zijn zoals verwacht. Na retourzending, blijk ik dubbele verzendkosten te moeten betalen. Hier begreep ik niets van en na uitvoerige mailcontact bleek dat ik alsnog de heenzending te moeten betalen omdat het totaal bedrag nu onder de 30 euro uitkwam (vanwege mijn retour). Dit is niet in lijn met wet en regelgeving, en ik heb dit bij geen enkele andere winkel ooit meegemaakt.

  De response van Lot van Kidooz (alleen per mail, hun telefoonnummer werkte niet) was helaas dat ze vond dat dit volledig terecht was en hiermee het gesprek afsloot. Op de website van Kidooz staat bij retour hier een zeer onduidelijk stuk tekst over, waarbij zelfs interpretatie kan zijn dat retourzending bij product boven de 30 euro gratis is (niet het geval, het gaat hier om de kosten van de heenzending, echt onduidelijk).

  Uiteindelijk is Kidooz niet met een oplossing gekomen en werd mij kenbaar gemaakt dat ik niet dezelfde service moet verwachten als de " blauwe B winkel". Erg teleurstellend.

  Mijn advies voor iedereen die hier winkelt: let echt op want voor je het weet ben je ruim 8,45 kwijt aan retourkosten... dan had ik het product liever gehouden. Voor mij is een ding zeker, ik zal geen aankopen bij deze winkel meer doen.

  Raad het bedrijf iedereen aan!!

  De bestelling was ingepakt als een leuk cadeautje. Fijn om uit te pakken!

  Fijn, erg tevreden

  Erg tevreden over de service van Kidooz. Ze doen niet moeilijk als er iets opgelost moet worden.

  Inpakservice

  Heel erg tevreden over de service van Kidooz. Ze pakken je bestelling in als een feestje!

  Inbakerdoeken

  Snelle levering, leuk verpakt
  Goede service.

  Sterke punten
  Snelle levering
  Nette service

  Slechtste klantenservice ooit

  Na een klacht ingediend te hebben over een kledingstuk wat na 3x wassen vaal werd, konden ze alleen wat betekenen indien ik nog in het bezit was van een bon. Ze vonden het namelijk aannemelijker dat ik zou liegen over hoelang ik het item al in bezit had dan dat ze een excuses en een oplossing op hun plaats vonden. Ik bewaar geen bonnen voor "als het toch beroerde kwaliteit blijkt te zijn" scenario's, als ik kledingstukken van 20-30 euro koop verwacht ik daar aanzienlijke kwaliteit voor terug. Erg jammer dit.

Bezoek Kidooz

Schrijf een review