Baby-Dump | De grootste online webshop voor duizenden baby artikelen zoals autostoeltjes, babykamers en kinderwagens Baby-Dump, groot assortiment autostoeltjes, kinderwagens, babykamers, buggy's, kinderstoeltjes en nog veel meer in onze webshop baby-dump.nl.

Baby Dump Reviews

  Slechte service!

  Lange levertijden en slechte klantenservice. Vertraging is niet erg maar Babydump heeft het van het kastje naar de muur sturen tot een kunstvorm verheven.  Daarnaast is de klantenservice niet empatish, onprofessioneel, onvriendelijk en schuiven het probleem af.  Nooit meer bestel ik iets bij Babydump.

  Zwakke punten
  Niet eerlijk, onvriendelijk, machtspositie, lange levertijd, geen communicatie

  Komen afspraken niet na & waardeloze klantenservice

  Meerdere producten besteld op 16 mei waar een prima levertijd bij werd aangegeven. Na het plaatsen van de bestelling kregen we bericht dat sommige artikelen momenteel niet op voorraad waren en vertraging opliepen. Kan dat niet gewoon op de website al worden aangegeven voordat je bestelt? Een schatting van enkele weken... Oké. Enkele weken later werd de bestelling nogmaals vertraagd omdat sommige artikelen nog steeds niet leverbaar waren... Uiteindelijk kregen we onze bestelling thuis geleverd, maar er ontbrak een artikel (badstandaard). Babydump vertelde mij, na 25-30 minuten in de wacht te hebben gehangen voor de klantenservice, dat ze niet wisten waar die gebleven was (hoe is dat mogelijk?!).  Er moest een nieuwe worden toegezonden en aangezien mijn vrouw intussen al bevallen was wilden we er haast achter zetten. Excuses werden gemaakt en afspraak was levering einde van de week en uiterlijk vrijdag 5 juli. Die dag niets ontvangen. Zaterdag gebeld (30 min. in de wacht) en hij was nog steeds niet verstuurd. Weer excuses, hij zou er maandag écht uit gaan en dan zou hij er dinsdag, uiterlijk woensdag zijn. Nee hoor, woensdag niets binnen. Weer gebeld, 30 min. in de wacht, weer excuses. Logistieke problemen met een nieuw systeem zouden de oorzaak zijn. Vrijdag 12 juli hadden we dan eindelijk onze volledige bestelling in huis.  Bestellen op 16 mei en ontvangen op 12 juli?! Niet normaal. Geen enkele compensatie voor het niet nakomen van meerdere afspraken en een klantenservice waar zelfs de meest lugubere telefoonbedrijven nog goed door lijken.  Nooit meer Babydump. Ze doen de naam eer aan.

  Sterke punten
  Kwaliteit van producten is in orde.

  Zwakke punten
  Klantenservice

  Levering

  Afspraken nakomen

  Klantvriendelijkheid

  Professionaliteit

Bezoek Baby Dump

Schrijf je eigen review