pinkorblue.nl | jouw babyshop met autostoelen, kinderwagens, speelgoed en nog veel meer! Uitgebreide keuze uit autostoeltjes, kinderwagens, babykamers, speelgoed en veel meer bij Pink or Blue. Ruim 30.000 producten & gratis verzending al vanaf €20.

Pink or Blue Reviews

  Uitermate slecht

  Volledige babykamer besteld, onderdelen om het bedje in elkaar te zetten ontbraken. Na heel veel mailverkeer met de klantendienst, nu 2 maand later nog steeds de onderdelen niet ontvangen. Je moet steeds zelf de stand van zaken opvragen en wordt hier zelf niet van op de hoogte gebracht. Intussen is ons kindje geboren en zitten we dus in de problemen. We hebben dus een onafgewerkte kamer, welke volledig betaald is.
  Héél onprofessioneel. Mijn advies: koop nooit via pink of blue!!!

  Niet kopen bij pink or blue

  Zeer en zeer slechte ervaring met dit bedrijf, bagger klantenservice. Kinderkamer van 1289 euro besteld op 6 juli en tot heden niks geleverd gekregen. Het zou 36 werkdagen duren, maar wordt steeds met een week uitgesteld. Gebeld met de klantenservice en nu opeens 4 weken wachten. Omdat ik nu in tijdnood kom, heb ik alles laten annuleren en ben ik genoodzaakt om iets uit voorraad te bestellen. Enkel wat ik aangeboden krijg is 20 euro waardebon of 10% korting op een kinderkamer die ze voor 2100 euro aanbieden op hun website. Al met al, klant wordt de dupe van en zij komen niet met een oplossing die passend voor de klant is. Bedankt voor de ellende en de stress pinkorblue. Geweldige bedrijf!

  Sterke punten
  hmm.... moeilijke vraag

  Zwakke punten
  veel om op te noemen

Bezoek Pink or Blue

Schrijf een review