Reviews van deze auteur

Slechte service, houdt niet aan afspraken

Review over Van Asten Baby Superstore

Ik heb kortgeleden een bestelling gedaan voor een kinderwagen en autostoel. Eenmaal bezorgd bleek dat het de verkeerde kleur kinderwagen was én dat hij hevig beschadigd was. Na telefonisch contact te hebben gehad met een man die het verschil tussen 'pink' en 'fuchsia' niet begrijpt, wordt er een retourzending gepland. Deze retourzending kan alleen worden gedaan op maandag tot en met vrijdag tussen 9 en 19u 's avonds. Afgesproken was dinsdag (gisteren). Gisteren de hele dag aan huis gekluisterd geweest om rond 17 uur een e-mail te krijgen dat er een fout is gemaakt en dat GLS niet komt. Er is zonder dit met mij te overleggen een transport op woensdag gepland. Wanneer ik aangeef dat ik werk en dat men op zijn minst kan overleggen of dit wel uitkomt; wordt er gezegd: het kan ook op uw werk opgehaald worden of bij een GLS-servicepunt worden gebracht. Het is een doos zo groot als dat mijn auto breed is. Ik weet het verder niet; maar zie ik eruit alsof ik een vorkheftruck in mijn garage heb staan? Het is een complete kinderwagen incl autostoel - geen schoenendoos. Uiteindelijk afgesproken dat de GLS chauffeur (waarvan zij geen tijdsvak konden geven de eerste keer) woensdag tussen 09:30 en 12:30 het pakket dat mijn gang blokkeert op komt halen. Het is inmiddels 13u geweest en geen GLS. Na wederom telefonisch contact een telefoniste gesproken die aangeeft dat men NOOIT een tijdsvak mag geven omdat GLS... Nou ja, blijkbaar omdat GLS een goedkope ballentent is. Ik moet maar tot na 15u vandaag wachten en hopen dat GLS komt opdagen.

Wanneer zij mijn retour hebben opgehaald, wordt pas een nieuwe kinderwagen + kinderstoel gestuurd. Het is dan ook maar de vraag of deze wel correct is of op zijn minst goed verpakt zou zijn. Ik ben er huiverig voor.

Ik zit inmiddels al 2 dagen aan huis gekluisterd met een fulltime baan waarbij ze mij op kantoor verwachten; ik word nergens gecompenseerd en tot nu toe is er van elke afspraak met van Asten Babystore niks terecht gekomen. Ik vind dit ontzettend slecht en de telefonistes zijn niet in staat om verder te kijken dan slechts het aanbieden van een onpersoonlijke excuses en het herhalen van protocol. Uitermate klantonvriendelijk vanuit mijn optiek.


Ook dag 2 komt er niemand opdagen. Alle soortgelijke kinderwagens blijken beschadigd te zijn en het licht op de website wijkt dusdanig af dat er een groot verschil qua kleur zit.

Uiteraard is niks hun schuld en excuses - oh en een fijne dag verder.

Dan krijg je uiteindelijk een compensatie aangeboden dat echt een lachertje is (€50,- compensatie voor een inmiddels derderangs kinderwagen) en kun je verder de boom in. Ik raad iedereen aan om hier je tijd niet aan te verdoen.

Sterke punten
- smoezen verzinnen

Zwakke punten
- klantenservice
- telefonisten
- spullen verkopen
- dingen retourneren
- compensatie bieden

reacties: