Reviews geschreven door Vanessa (62330)

Baby-en-Kinderwereld - Geld niet retour

8

Review:
Ik heb in oktober vorig jaar een 3in 1 kinderwagen hier besteld na goed contact/advies met de eigenaresse, mijn mailtjes werden ook gelijk beantwoord.In december kreeg ik bericht dat deze niet meer leverbaar was en dat zij mij steeds hadden geprobeerd te bereiken wat vreemd is daar ik geen enkele mail had ontvangen en mijn telefoonnummer ook bij hun bekend was. Er zouden wat foto's naar mij gestuurd worden om een ander uit te kiezen, vervolgens moest ik hier ook zelf achteraan mailen. Ik zag niets ertussen wat ik leuk vond en besloot de order te annuleren. Ik heb een herroepingsformulier ingevuld zoals de eigenaresse aangaf en die vervolgens opgestuurd op 20 dec. Weken later zelf contact gelegd om te informeren naar de status en toen werd verteld dat zij niets hebben ontvangen. Vervolgens het formulier ingescand en gemaild. Deze zou naar de financiële afdeling doorgestuurd worden maar ik heb nog niets ontvangen. Dan waren ze dicht ivm kerstvakantie, dan had de medewerker van de financiële afdeling griep en enkele weken geleden was het dat de eigenaresse een persoonlijke drama te verwerken had. Kortom, ik moet steeds achter hun aan zitten en krijg iedere keer een ander verhaal te horen maar mijn geld word maar niet teruggestort. Ondanks alles wat er bij hun speelt mag het zakelijke aspect daar niet onder lijden en nu lijkt het alsof er steeds een andere smoes bedacht word. Zij komen niet meer geloofwaardig over. Er word ook geen contact met mij gelegd, ik moet er steeds zelf achter aan. Ik heb alle mailtjes nog die mijn verhaal bevestigen. Afgelopen week nadat ik een klacht heb ingediend bij thuiswinkelwaarborg zou de eigenaresse zelf langs de financiële afdeling gaan en mij de avond erna mailen maar dat is ook niet gebeurt. Ik heb ook al duidelijk gemaakt dat ik aangifte zal doen van oplichting tenzij ik mijn geld niet terugkrijg.

Sterke punten:
Geeft goed advies over de producten

Zwakke punten:
-Slechte communicatie bij annulering.
-Geen geld retour

Vanessa beveelt Baby-en-Kinderwereld NIET aan bij vrienden/bekenden

Reacties geschreven vanaf dit IP-adres

Datum: 16 april 2018

Geschreven door: Vanessa

Reactie op: Geld niet retour

Er is contact geweest met de eigenaresse die aangaf dat het nu een zware periode voor haar is. Ik kreeg zelfs foto's toegestuurd om aan te tonen dat haar man erg ziek is. Zij wilde er alles aan doen om de situatie op te lossen. Ik geloof ook niet dat zij een oplichter is maar dat het even niet mee zat. Wij hebben nu overeenstemming kunnen bereiken waarbij wij ons geld terugkrijgen.

Datum: 12 april 2018

Geschreven door: Vanessa

Reactie op: Geld niet retour

Het klopt niet dat er op al mijn mails is gereageerd want dat kan ik ook aantonen. Net hoe ik vorige week een mail kreeg dat je erachteraan zou gaan en mij de volgende dag een mail ging sturen. Je reageert pas op mailtjes wanneer ik aangeef stappen tegen jullie te zullen ondernemen. In het begin was dat anders toen ik nog geen geld terug moest krijgen maar vanaf het moment dat ik de order heb geannuleerd moet ik steeds achter jullie aan zitten.Ik heb helaas met ideal betaald en mijn volgende stap is daarom het inschakelen van een incassobureau want nog steeds geen cent terug gezien.