Reviews geschreven door Soraya (62494)

Baby-en-Kinderwereld - Mooie producten - Fijne webshop

0

Review:
Ik heb hier samen met mijn man een mooie tweeling babykamer gekocht. Wij werden zeer vriendelijk te woord gestaan en ook uitgebreid geadviseerd op onze vragen. De babykamer kwam eerder dan verwacht en voldeed aan al onze eisen. Prima bedrijf en aardige eigenaresse. Een aanrader.

Sterke punten:
mooie en kwalitatieve producten
betaalbaar
goed advies
vriendelijke eigenaresse
prima webshop met producten die je nergens anders ziet.

Zwakke punten:
geen

Soraya beveelt Baby-en-Kinderwereld aan bij vrienden/bekenden

Baby-en-Kinderwereld - Mooie producten, fijne eigenaresse

0

Review:
Ik heb hier mijn babykamer gekocht en ik ben heel erg tevreden en blij. De meubeltjes zijn fantastisch en de eigenaresse een toppertje. Ik had veel vragen, eerste kindje, alleenstaande moeder etc. Ze heeft mij heel veel steun gegeven en mij echt ontzettend geholpen. Echt een top bedrijf. Dank je wel Johanna, ben blij met jou en jouw bedrijf Baby en Kinderwereld.

Sterke punten:
Mooie producten
Een eigenaresse die met je meedenkt en probeert te helpen.
Goede informatie en advies.
Toppie.

Sonja beveelt Baby-en-Kinderwereld aan bij vrienden/bekenden

Baby-en-Kinderwereld - Fijne webshop - prima producten

0

Review:
Mijn man en ik hebben hier een babykamer en kinderwagen gekocht en wij zijn zeer tevreden over Baby en Kinderwereld. Op alle vragen die wij per email stelden werd direct gereageerd. De babykamer is een plaatje en van zeer goede kwaliteit en de kinderwagen is helemaal top. Echt een aanrader. Dank je wel Baby en Kinderwereld voor jullie goede service en zeer mooie producten.

Sterke punten:
mooie producten
kwalitatief zeer goed
prijs-kwaliteit verhouding uitstekend.
snelle reactie op vragen
goede service
betaalbaar

Zwakke punten:
geen

Monique beveelt Baby-en-Kinderwereld aan bij vrienden/bekenden

Baby-en-Kinderwereld - Blij met de service en de kinderwagen

0

Review:
Wij hebben een tweeling kinderwagen gekocht bij Baby en Kinderwereld en wij zijn zeer tevreden over de service en de producten. Echt een aanrader. Wij komen zeker terug.

Sterke punten:
goede prijs-kwaliteit verhouding
goede service
mooie, duurzame producten

Romy beveelt Baby-en-Kinderwereld aan bij vrienden/bekenden

Baby-en-Kinderwereld - Hele mooie producten - prima klantenservice

0

Review:
Wij hebben bij Baby en Kinderwereld een complete kinderkamer gekocht van Frozen. De kinderkamer is netjes op tijd geleverd en de meubels zijn erg mooi. Op de vragen die wij per email gesteld hebben kregen wij steeds netjes een uitgebreide reactie terug. Prima webshop en mooie producten en vriendelijk personeel.

Sterke punten:
vriendelijk personeel
mooie producten
uitgebreid antwoord op vragen
prima webshop

Mary-Ann beveelt Baby-en-Kinderwereld aan bij vrienden/bekenden

Baby-en-Kinderwereld - Mooie producten - fijne eigenaresse

1

Review:
Wij hebben een hele goede en fijne ervaring met Baby en Kinderwereld. We hebben hier onze babykamer gekocht en zijn uitermate vriendelijk geholpen. De babykamer is netjes op tijd geleverd, alle vragen zijn beantwoord en niets is teveel. Echt een top bedrijf. Ik raad het iedereen aan.

Sterke punten:
mooie producten
vriendelijke eigenaar
wanneer je vragen hebt worden die allemaal beantwoord
prijs - kwaliteit verhouding uitmuntend

Lilian beveelt Baby-en-Kinderwereld aan bij vrienden/bekenden

Baby-en-Kinderwereld - Prima webshop, mooie producten

0

Review:
Ik heb mijn tweeling kinderwagen gekocht bij Baby en Kinderwereld en ben daar heel erg tevreden over. Een prachtige kinderwagen en een zeer vriendelijke eigenaresse voor wie niets teveel is. Wij hadden heel veel vragen en die werden iedere keer even vriendelijk en vakkundig beantwoord. Top webshop.

Sterke punten:
vriendelijk
behulpzaam
vakbekwaam
kwaliteit-prijsverhouding perfect
je voelt je daar geen nummer
producten zijn mooier en beter dan je op de foto kan zien, echt duurzaam en kwaliteit.

Zwakke punten:
geen

Suzanne Po beveelt Baby-en-Kinderwereld aan bij vrienden/bekenden

Baby-en-Kinderwereld - Mooie producten, goede webshop

0

Review:
Mijn vrouw en ik waren al naar een aantal babywinkels geweest ivm de zoektocht naar een kinderwagen etc. toen wij door kennissen gewezen werden op baby en kinderwereld. Wij waren verrast door het leuke vrolijke assortiment en de leuke kleuren combinaties. Wij hebben toen een email gestuurd en een afspraak gemaakt om wat kinderwagens te bezichtigen. Wij kregen een hartelijk ontvangst en voelde ons gelijk "thuis". De kinderwagens die wij zagen waren erg mooi. Mooier dan op de foto's. Wij hebben in eerste instantie onze kinderwagen daar aangeschaft en toen wij thuis waren, hebben wij ook de babykamers en kinderkamers nogmaals bekeken. Door de vriendelijke ontvangst hebben wij toen ook de kinderkamer voor onze oudste dochter daar besteld en de babykamer voor onze zoon. Alles werd netjes geleverd binnen de afgesproken levertijd. Een prima webshop en zeker een aanrader.

Sterke punten:
Vriendelijk
Klantgericht
Open voor persoonlijk contact
Snelle reactie
Origineel en vrolijk assortiment
Goede kwaliteit - prijs verhouding
Prima webshop

Zwakke punten:
Dat het alleen een webshop is, maar dat heeft ons niet tegen gehouden.

Ricardo beveelt Baby-en-Kinderwereld aan bij vrienden/bekenden

Baby-en-Kinderwereld - erg tevreden

0

Review:
Mijn man en ik hebben een tweeling babykamer en tweeling kinderwagen gekocht bij baby en kinderwereld. Wij hadden wat vragen en kregen snel op onze email antwoord. Ook hebben wij persoonlijk contact gehad omdat wij toch wat terughoudend waren ivm dat het alleen een webshop is. Wij zijn toen uitgenodigd om bij hun thuis te komen om zo kennis te kunnen maken. Na deze hartelijke en vriendelijke ontmoeting hebben wij gelijk de babykamer en tweeling kinderwagen besteld en kregen daar een leuke korting op. Dit is standaard bij Baby en Kinderwereld wanneer je 2 "grote" dingen aanschaft. De babykamer en tweeling kinderwagen zijn mooier dan op de foto en wij krijgen hier dan ook heel veel complimenten over. De levertijd was sneller dan verwacht. Een prima webshop, met mooie en betaalbare producten. Toppertje.

Sterke punten:
Mooie betaalbare producten
Vriendelijk en hartelijk
Staan open voor persoonlijk contact
Zeer goede kwaliteit
Snelle reactie op email
Proberen voor de klant alles te doen wat mogelijk is
Bij aanschaf babykamer en kinderwagen leuke korting

Zwakke punten:
Jammer dat het alleen een webshop is want de producten zijn echt waanzinnig.

Rosita beveelt Baby-en-Kinderwereld aan bij vrienden/bekenden

Baby-en-Kinderwereld - Prima webshop

0

Review:
Ik heb bij Baby en Kinderwereld een kinderbed en babyschommel gekocht en ik ben erg tevreden. De producten zijn echt fantastisch. Ook ben ik zeer te spreken over de manier waarop je word behandeld en de levertijd. Alles kwam sneller dan verwacht. Toppie.

Sterke punten:
Vriendelijk
Behulpzaam
Kwaliteit-prijsverhouding erg goed
Open een eerlijk
Staan open voor persoonlijk contact en reageren snel op vragen.

Zwakke punten:
Geen zwakke punten, alleen jammer dat het alleen een webshop is.

Chantal beveelt Baby-en-Kinderwereld aan bij vrienden/bekenden

Reacties geschreven vanaf dit IP-adres

Datum: 13 april 2018

Geschreven door: Baby en Kinderwereld

Reactie op: 3 in 1kunderwagen

Hallo Wendy. Jullie hebben het bewijs dat ik het wel degelijk op 24 maart naar jullie heb toegestuurd. Jullie hebben de pakketten niet ontvangen en wij hebben ze niet terug gekregen. Er wordt nu een onderzoek ingesteld. Het is dan ook niet reeel dat de zwarte piet bij ons wordt neergelegd wordt terwijl wij het verstuurd hebben.

Datum: 5 april 2018

Geschreven door: Baby en Kinderwereld

Reactie op: Geld niet retour

Hi Vanessa. Wij hebben wel degelijk om alle emails gereageerd en ook hebben wij jouw uitgelegd hoe of wat. Het is dan ook niet reeel hoe er nu gereageerd wordt. Wij hebben ook geprobeerd de kinderwagen die jij had besteld via een ander te bestellen en jou daarvan op de hoogte gesteld. Het is jammer dat wij nu worden afgebeeld als niet goed terwijl je heel goed weet dat wij altijd open en eerlijk naar jullie toe zijn geweest. Jammer, echt heel jammer.

Datum: 28 december 2017

Geschreven door: Baby en Kinderwereld

Reactie op: kinderwagen

Hallo Sheela. Dank je wel voor jouw beoordeling. Hier doen wij het voor. Ben blij dat je jouw kinderwagen hebt ontvangen en dat hij helemaal naar jouw verwachting is. Je kunt nu heerlijk wandelen met jouw kleine op Tenerife. :)

Datum: 10 oktober 2017

Geschreven door: Baby en Kinderwereld

Reactie op: Peuterbed niet geleverd

Op het moment dat je dit bericht geplaatst hebt was het kinderbed al bij jou afgeleverd. Ook hebben wij jou altijd op de hoogte gehouden. Je zou dit bericht verwijderen omdat dit niet is zoals het hier is beschreven. Helaas heb je dit dus niet gedaan. Jammer.

Datum: 23 augustus 2017

Geschreven door: Baby en Kinderwereld

Reactie op: wacht al 6 maanden op geld

Hallo Hans. De kinderwagen is op tijd verzonden, binnen de gestelde termijn. Jullie hadden over het hoofd gezien dat de levertijd langer was terwijl dit duidelijk op onze website vermeld stond. Toen de kinderwagen geleverd is is hij ongeopend retour gekomen. Jullie hebben vanaf dat moment bedreigingen, intimidatie, provocatie etc gedaan terwijl wij altijd op een normale, eerlijke en open manier contact met jullie hebben gehad. Ook hebben wij verschillende bedreigingen via de sms gekregen van vrienden van jullie die wel even zouden langskomen. Nog steeds proberen wij op een normale manier te communiceren met jullie, maar het enige dat jullie doen is een vijandige houding aannemen en ons op alle manieren proberen onderuit te schoppen. Wij houden jullie op de hoogte etc. maar dit wordt door jullie van tafel geveegd. Gelukkig hebben wij genoeg tevreden klanten die onze openheid en eerlijkheid wel waarderen.