Mamaloes Babysjop

Na 20 jaar ervaring in de babybranche te hebben opgedaan ben ik een eigen winkel begonnen in Goirle. Op 1 december 2009 opende MamaLoes en Kids haar deuren in Goirle. Een maandje later volgde ook de officiele opening van www.babywebshopmamaloes.nl, welke nu uitgegroeid is tot de huidige webshop www.mamaloesbabysjop.nl. Wij hebben een persoonlijke en gezellige babyspeciaalzaak in Goirle. Op 500m2 kunnen wij een ruim assortiment aan babyartikelen laten zien aan onze klanten. We hebben een uniek assortiment van hoge kwaliteit en diversiteit tegen zeer scherpe prijzen. Denk hierbij aan autostoelen, buggy’s, wipstoeltjes, loopstoeltjes, kinderwagens en babykamers.

Mamaloes Babysjop video


Mamaloes Babysjop Reviews

  Beroerde service, slechte kwaliteit producten

  Bestellen en betalen gaat makkelijk. Het product was snel kapot. De hulp bij de klantenservice was niet over een huis te schrijven. Ik begrijp dat ze beeldmateriaal nodig hebben. Dit ook netjes aangeleverd. Helaas was dit niet voldoende omdat zaken niet voldoende gedemonstreerd worden. Er werd niet met je meegedacht, maar je werd enkel tegengewerkt. Zal er nooit meer wat bestellen.

  Sterke punten
  Oplichting

  Zwakke punten
  Nette klantvriendelijke afhandeling defecte producten

  Belachelijk klantonvriendelijk.

  Via de website een kinderwagen gezien dus gebeld met de vestiging in Breda om te vragen of deze op voorraad was. Deze konden we online bestellen en ons werd verzekerd dat deze de volgende dag in Breda zou zijn, zodat we deze konden testen en afrekenen (met het advies aan het eind van de middag te komen, om zeker te weten dat de kinderwagen al bezorgd zou zijn).

  Fijn, wat een service dan kopen we daar direct onze overige baby uitzet als het goed bevalt!
  Dachten wij...

  Helaas bleek de kinderwagen niet in de winkel aanwezig. Jammer, opzich niet zo'n probleem. Totdat de dame in kwestie, welke een dag eerder had aangegeven dat de kinderwagen aanwezig zou zijn, erbij werd geroepen:

  Mevrouw begon met een rood hoofd te roepen dat ze dat niet gezegd had en dat het onze fout was dat wij voor niets 100km hadden gereden!

  Een ronduit belachelijk klantonvriendelijke manier van aanpak en voor ons reden om geen cent meer uit te geven bij mamaloes.

  Als een simpele afspraak voorafgaand aan een koop al niet kan worden waargemaakt is het vertrouwen natuurlijk al ver te zoeken. Als je dat vertrouwen dan niet probeert te herstellen maar de schuld bij de klant legt, snap je het hele proces voor geen meter.

  Dan geef ik mijn geld liever aan een vriendelijke ondernemer!

  Zwakke punten
  Klantvriendelijkheid.

  Be careful of misleading DELIVERY TIME!

  Be careful of misleading DELIVERY TIME!
  I ordered a package on the workday before 22:00 and should receive it the next day, that is what they say during the purchase, under shipment information, and when you receive a confirmation email. However, its end of the 2nd day and I still have not received my order - shame as after trying to contact them I just received cold kind of F*** off emails! Blaming DHL and not trying even to fix the situation. I am very frustrated as I choose them only because of the delivery timing as it was a present. Now I need to go empty-handed or order somewhere else who at least apologize or send a notification about possible delays. Anyway, NEVER WILL USE their “fabulous” service again

  Thanks for nothing!

  Zwakke punten
  customer service, delivery time, info on your website

Bezoek Mamaloes Babysjop

Schrijf je eigen review