Mamaloes Babysjop

Na 20 jaar ervaring in de babybranche te hebben opgedaan ben ik een eigen winkel begonnen in Goirle. Op 1 december 2009 opende MamaLoes en Kids haar deuren in Goirle. Een maandje later volgde ook de officiele opening van www.babywebshopmamaloes.nl, welke nu uitgegroeid is tot de huidige webshop www.mamaloesbabysjop.nl. Wij hebben een persoonlijke en gezellige babyspeciaalzaak in Goirle. Op 500m2 kunnen wij een ruim assortiment aan babyartikelen laten zien aan onze klanten. We hebben een uniek assortiment van hoge kwaliteit en diversiteit tegen zeer scherpe prijzen. Denk hierbij aan autostoelen, buggy’s, wipstoeltjes, loopstoeltjes, kinderwagens en babykamers.

Mamaloes Babysjop video


Mamaloes Babysjop Reviews

  Auto stoel met beschadegingen binnen gekregen

  Auto stoel besteld hellaas beschadigt binnen gekomen. Opgebeld dacht dat alles netjes opgelost zou worden maar hellaas koop maar een nieuwe en stuurd de oude maar terug zodraa die binnen is krijg je na 5 werkdagen je geld weer terug. Belagelijk heb het niet over 10 euro maar over 100 euro.  En wat zijn ze onbeschoft aan de tellefoon niet normaal.  Artikel retour

  Ik had een kado gekoch,de jarige kreeg hem dubbel

  Geen probleem dacht ik terug sturen.

  Helaas als je wil retourneren Mamaloes betaal jij als klant de verzendkosten PostNL .

  Het kado houw ik maar het word anders wel een heel duur kado.

  Hele slechtte service

  Iets bestellen bij Mamaloes nooit meer.

  Zwakke punten
  Retour zenden kosten koper

  Bestelling ontvangen die niet nieuw is !

  Nou is het zo dat ik een Tony rock napper had besteld via mama Loes ze beloven dat je bestelling de volgende dag in huis is terwijl het bij mij 4 dagen heeft geduurd!

  Me bestelling was dus aangekomen geseald in een doos die helemaal beschadig was dus ik opende het bleek dat er gewoon gebruik sporen op zitten en dan heb ik het over krassen en zwarte strepen op de beige wiegstoel.. Dus ik bel ze op moet ik bewijzen door foto's op te sturen dat het geen nieuw model is en terug opsturen met de verzend kosten voor mij nu wacht ik het nog allemaal af erg slechte service en hier ga ik niet meer bestellen !

  Sterke punten
  Nvt

  Zwakke punten
  Dat ik er allemaal zelf achteraan moet!

Bezoek Mamaloes Babysjop

Schrijf een review