Villa Vrolijk Kidslifestyle

Villa Vrolijk Kidslifestyle Villa Vrolijk is de webshop voor baby- & kidslifestyle artikelen voor de babykamer en kinderkamer van de bekende merken: Koeka, Baby's Only, Lodger, Little Dutch

Villa Vrolijk Kidslifestyle Reviews

  Contact was even moeizaam, maar alles helemaal goed gekomen

  Op mail werd niet meteen gereageerd, maar de volgende dag toch antwoord ontvangen en alles keurig opgelost.
  Als je bestelling dringend is, neem dan even wel contact met ze, mijn bestelling was een dagje vertraagd!!! Twee dagen na mijn bestelling was mijn Baby's Only Verf ontvangen en de babykamer is helemaal top nu!

  Sterke punten
  Mooie betrouwbare site

  Zwakke punten
  - duurt een paar uur alvorens je antwoord krijgt

  Geld retour

  Ik had een bestelling geplaatst, per whatsapp om een status gevraagd daar geen reactie op gehad, gebeld, maar telefonisch geen gehoor toen dacht ik o de slechte reviews ik had beter moeten weten..
  Een mail gestuurd met de vraag wanneer mijn bestelling zou komen en indien dit niet lukt of ik mijn geld kan terug krijgen.
  Keurig de volgende dag een mail ontvangen, artikel kon niet meer geleverd worden en de toezegging dat ik mijn geld zou terug krijgen.
  2 dagen later stond het geld op mijn rekening.

  Ik snap dat mensen zich ongerust maken zeker omdat ze telefonisch eigenlijk niet bereikbaar zijn en op de whatsapp wordt niet gereageerd. Ik zou Villa Vrolijk willen meegeven dit anders te doen dit voorkomt een hoop negatieve reviews

  Zwakke punten
  Niet telefonisch bereikbaar en op whatsapp berichten wordt niet gereageerd

  Moeizamer door feestdagen, wel fijne producten van Baby's Only

  Vorige week een bestelling gedaan. Bericht ontvangen dat het door de feestdagen iets langer duurt. Ondertussen zijn we een weekje verder en vandaag wel alles ontvangen. Gelukkig maar, had een volledige babyuitzet van Baby's Only besteld voor meer dan 250 EUR, best dure bestelling dus.

  Sterke punten
  - Snelle automatische mail
  - Persoonlijke mail om vertraging te melden

  Zwakke punten
  - 1 week gewacht op mijn bestelling

Bezoek Villa Vrolijk Kidslifestyle

Schrijf een review