Villa Vrolijk Kidslifestyle

Villa Vrolijk Kidslifestyle Villa Vrolijk is de webshop voor baby- & kidslifestyle artikelen voor de babykamer en kinderkamer van de bekende merken: Koeka, Baby's Only, Lodger, Little Dutch

Villa Vrolijk Kidslifestyle Reviews

  geen levering!

  Wij hebben als collega's ene dekentje besteld, maar krijgen deze niet geleverd. Het bedrijf belooft van hier op terug te komen, maar er is geen mogelijkheid voor contact. Wij krijgen sterk het idee dat dit een louche site is.

  Sterke punten
  -

  Zwakke punten
  - geen contact
  - geen levering
  -

  Geen bestelling en geen contact!

  Namens een groep collega's hebben wij een bestelling geplaatst (vv-113727). Na de bevestiging van de bestelling, niks meer gehoord over de status van de bestelling. Noch per telefoon (en app), noch per mail krijg ik contact. Alleen na het plaatsen van een bericht op facebook ontvangen wij een reactie met een toezegging die ook niet wordt nagekomen.
  Wij voelen ons belazerd. Graag snel reactie.

  Zwakke punten
  - geen bestelling ontvangen
  - geen contact

  Deken besteld, niet geleverd, geen contact

  Dag, wij hebben als bedrijf een deken besteld maar deze is niet aangekomen en wij krijgen ook geen contact met jullie (bestelnummer vv-113727). Ik word hier niet blij van en hoor graag wat jullie gaan doen

  Zwakke punten
  Geen reactie op mail, Whatsapp of bellen. Wel betaald, niets ontvangen

  Louche site??

  Ik bestelde meer dan 10 dagen geleden tentje v little Dutch; bestelbevestiging automatisch gekregen en erna niks meer... geen antwoord op mail of whatsapp en ook telefonisch niet bereikbaar....!!!???
  Graag antwoord!!

  Zwakke punten
  Louche?

  Oplichters??

  Ik heb op 23 november een product besteld, Daarna dubbele mails ontvangen met factuur en ontvangstbevestiging (5 mails). Contact opgenomen via whatsapp, mail, telefoon en Facebook, maar geen reactie terug...

  Ik zie op Facebook veel boze emoticons onder hun posts, maar de negatieve reacties lijken verwijderd te zijn. Erg benieuwd hoe dat met mijn reactie gaat verlopen en of ik mijn product nog bezorgd krijg.

  Het vertrouwen slinkt met de dag helaas....

  Sterke punten
  De site ziet er betrouwbaar uit

  Zwakke punten
  Wel betaald, geen levering, geen reacties op contact.

  Geen contact

  Onlangs een bestelling gedaan en niets meer vernomen. Geen track en trace ontvangen en krijg ze op geen enkele manier te pakken.
  Ik hoop niet dat ik opgelicht ben. Dit idee krijg ik nu wel. Erg jammer dat ik me tijdens mijn zwangerschap hier druk over moet maken

  Zwakke punten
  Niet bereikbaar zijn en geen antwoord krijgen

  Slechte afhandeling en gewoon weinig en later geen reactie

  Via Google op kennis gekregen van Villa vrolijke. En werd op Google een grijs Koeka boxkleed aangeboden bij Villa Vrolijke voor een goede prijs. Door klikken op de site en daar bleek dat het alleen om 1 van de 5 kleuren ging.
  Waarop ik van de whats app service gebruik maakte. Op de eerste berichten kreeeg ik een reactie en werd er voorgesteld dat ik een alternatief Koeka boxkleed kon bestellen in een andere kleur voor dezelfde prijs. Nu heb ik daar een dag later netjes op gereageerd dat ik dat kleed graag wilde bestellen en gevraagd om de betaalgegevens. Ik wordt nu volledig genegeerd. Als je een service bied moet je deze als “web”winkel kunnen waarmaken anders niet aanbieden.
  Ook is het Makkelijk gezegd dat Google een fout maakt als het gaat om aanbieden van de prijs/producten.

  Geen contact te krijgen

  Helaas kan ik na mijn bestelling betaald te hebben niet in contact komen per app, telefoon of mail. Voor mij nooit meer helaas.

  Zwakke punten
  Contact leggen

  Betaald, niks gekregen

  15 oktober bestelling geplaatst, dat is nun2 weken geleden. Ik heb niks ontvangen en krijg op geen enkele manier contact. Niet via whatsapp, mail of telefoon.

  BESTEL HIER NIETS!!

  eigenlijk 0 sterren.
  19 oktober een bestelling geplaatst.
  niets ontvangen en wel betaalt!
  telefoon wordt niet opgenomen.
  whatsapp, facebook, messenger, instagram, e-mail wordt niet op gereageerd.
  Website en social media zien er goed uit maar helaas verwijderen ze negatieve reacties van hun sociale media en geven ze geen gehoor op vragen.

  Update: Nadat ik contact heb gehad met de officiele leverancier van de producten, hebben zij contact weten te vinden met Villa Vrolijk. Zij geven aan dat het wel een verkooppunt is van hen maar dat het een en ander mis is gegaan. Nu hun contact kreeg ik ineens zeer spoedig een bericht via facebook massenger en per mail dat mijn betaling teruggestort was. Echter gaf men geen reden hiervoor op. Hier moest ik weer naar vragen en men gaf aan at het artikel beschadigd was en hierdoor niet konden opsturen.
  Mijn vertrouwen voor dit bedrijf is alsnog geschaad dus mijn advies blijft: Als het even kan.. bestel hier dan niets!
  Ik heb gelukkig mijn geld terug maar lees in vele reacties dat dit niet het geval was.

  Zwakke punten
  Slechte (geen) klantenservice + klantcontact.

Bezoek Villa Vrolijk Kidslifestyle

Schrijf een review