• Zwakke punten

    Door Elly op 29 april 2017 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.

  • Van Asten Babysuperstore heeft een erg uitgebreid assortiment met veel leuke aanbiedingen.

    Zowel online als in de winkel is de service uitstekend.

    Sterke punten
    Uitgebreid assortiment, goede aanbiedingen en uitstekende service

    Zwakke punten
    Geen

    Door Pim op 20 april 2017 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.

  • Wees gewaarschuwd!!! Ik bestel 2 artikelen en krijg er 1. Van Asten zegt het andere artikel wordt later opgestuurd. 3 weken later nooit wat gehad. Bovendien is de informatie over het product misleidend. Uiteindelijk heb ik het product via marktplaats met forse verlies verkocht. Dank je wel van Asten baby Superboeven!!!!

    Sterke punten
    Misleiden en oplichten

    Zwakke punten
    onbereikbaar
    onbeschoft
    onbedachtzaam
    klantonvriendelijk
    retourkosten zelf betalen en omslachtig

    Door Omar op 19 april 2017 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.

  • Ik heb bij Sorprentas een pyjama laten bedrukken en had wat problemen met de bestelling. Contact opgenomen met eigenaresse Marieke en die heeft me enorm goed geholpen! Heel leuk contact en samen kwamen we eruit.
    De pyjama was van een prachtige kwaliteit (heerlijk zacht) en de bedrukking was ook erg mooi gemaakt.
    De bestelling was leuk verpakt en geleverd op de afgesproken tijd. Goed bedrijf waar ik in de toekomst zeer zeker weer zal bestellen!

    Sterke punten
    Goed bereikbaar, behulpzaam, vriendelijk, geeft niet op bij moeilijkheden.

    Door Kiki op 18 april 2017 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.

  • Door Baarslag op 13 april 2017 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.

  • Wij hebben bij Baby en Kinderwereld een afspraak gemaakt voor de bezichtiging van een kinderwagen. Wij werden heel hartelijk en vriendelijk ontvangen en het is ideaal omdat je dan alle vragen die je hebt kunt stellen omdat de afspraak alleen voor jou is. Wij hebben vele mooie kinderwagens gezien en zijn er dan ook geslaagd. De kinderwagen kregen wij na 2 en halve week al thuisbezorgd en het is echt een klasse kinderwagen. Wij raden dan ook iedereen Baby en Kinderwereld aan, omdat ze daar nog echt de tijd voor jou nemen en je geen nummer bent. Wij zijn heel erg tevreden en komen er zeker terug.

    Sterke punten
    Aandacht 1 op 1, Alle vragen worden beantwoord, Vriendelijke en behulpzame klantenservice, kwaliteit, Vriendelijke mensen, Een aanrader.

    Door Chantal op 17 maart 2017 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.

  • Onlangs bij van Asten een kinkerwagen willen kopen, was een demo model afgeprijst tot 870 euro.
    Staan ermee bij de kassa samen met nog wat andere baby dingen totaal toch zo.n 1500 euro. We vragen bij de kassaof ze er iets omheen kunnen doen om beschadiging in de transportbak van de auto te voorkomen. Cassiere heel vriendelijk alleen de man die de leiding heeft super onvriendelijk, bijna onbeschoft "Nee wat denk je dat het in in zakje past?' Totaal niet meedenkend, dus alles maar aan de kassa laten staan. Dat ze dit nog kunnen veroorloven...

    Sterke punten
    Geen

    Zwakke punten
    Slecht service
    Niet meedenken
    Onbeschoft

    Door Marcel op 17 maart 2017 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.

  • Nooit iets geleverd, veel te laat met terugbetalen, 'medewerkers'van baby en kinderwereld gebruiken smoesjes en enorm onprofessioneel.

    Zwakke punten
    Liegen tegen klanten!

    Door Mila op 6 maart 2017 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.

  • Door Rabia op 13 februari 2017 Reageer (1 reactie)

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.

  • Ik had helaas geen goede ervaring bij Jut en Juul.
    Ik bestelde een servies van Love Mae. Niet al te goedkoop. Maar bij aankomst bleek het er niet mooi uit te zien. De afbeelding leek vervaagd, heel anders dan het andere setje dat ik van dit merk heb, en ook ontbrak het label. Ik stuurde een vriendelijk mailtje met de boodschap dat ik enigszins teleurgesteld was over de aankoop, verder niets. Kreeg ik een diep beledigd bericht terug: wie ik wel niet was te twijfelen aan een gerenommeerd bedrijf als dat van hun en dat ze hun goede naam echt niet op het spel gaan zetten voor een bestelling van 74 euro.
    Zeer minachtend en aangebrand, geen prettig gevoel aan overgehouden. Eens maar nooit meer dus, bij Jut en Juul.

    Zwakke punten
    klantonvriendelijk

    Door Wendy op 29 november 2016 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.

  • Een maand geleden hier een hemeltje besteld voor 90 euro en direct betaald. Helaas nooit iets ontvangen. Ik heb ze paar weken terug gemaild, maar krijg geen reactie! Ik heb ze gebeld, maar krijg gelijk de voicemail.... Ik ga hier werk van maken!!

    Zwakke punten
    Onbetrouwbaar

    Door Nina op 10 november 2016 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.

  • Hier een (dure) kinderwagen besteld, maar met een defecte wiel. Uiteindelijk met veel moeite een nieuw wiel besteld, dit zou na 2-3 weken worden geleverd. Inmiddels 1.5 maand verstreken en nog steeds geen reactie van het bedrijf. Slechte klantenservice, ik koop hier dus nooit meer producten.

    Door Keith op 16 oktober 2016 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.

  • 2 x besteld bij deze webwinkel.
    Zijn prima slofjes die nog wel betaalbaar zijn.
    Levering was erg snel.

    Sterke punten
    prijs
    levering

    Zwakke punten
    -

    Door Linda op 28 september 2016 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.

  • Mijn man en ik hebben meerdere spullen op deze site besteld, en we zijn er erg tevreden over. We zijn vriendelijk geholpen en hebben helemaal niks te klagen. Klasse!

    Door Sarah op 6 september 2016 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.

  • Mijn man en ik hebben hier een complete kinderkamer van Secret Garden gekocht en zijn er helemaal weg van.
    Wij hadden een aantal vragen ivm de kamer, omdat wij deze niet in het "echt" konden zien, en wij werden erg vriendelijk en behulpzaam te woord gestaan.
    De kinderkamer werd netjes op tijd geleverd, en wij moeten zeggen dat de kamer echt helemaal toppie is. Wij waren al een tijdje op zoek naar een leuke kinderkamer, maar konden eigenlijk niets bijzonders vinden. Door een kennis van ons werden wij op Baby en Kinderwereld gewezen en wij wisten niet wat wij zagen. Zoveel leuke kinderkamers en zo vrolijk. Ons dochtertje is er helemaal weg van en wij krijgen heel veel leuke reacties. Baby en Kinderwereld is echt een aanrader en voor ons absoluut geen probleem dat het een webshop is. Hier wordt je echt als klant behandeld en niet als een nummer. Wij raden het dan ook iedereen aan. Ik ben nu net weer zwanger en wij weten nu al waar wij onze babykamer en kinderwagen gaan aanschaffen.

    Sterke punten
    zeer vriendelijk en behulpzaam
    echte kwaliteitsmeubelen
    ouderwetse benadering naar klanten toe (en dat kom je bijna niet meer tegen)
    kwaliteit - prijsverhouding is uitstekend

    Zwakke punten
    voor ons niets

    Door Sonja de Gro op 19 juli 2016 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.

  • Ik las de vorige reviews, maar kan niets anders zeggen dan dat ik heel tevreden ben met mijn bestelling bij Van Asten babysuperstore.

    Ik en mijn vrouw hebben een mooie buggy van Quinny uitgezocht. Na de bestelling werd het product netjes binnen twee dagen afgeleverd.

    Dus wat ons betreft is Van Asten een aanrader. Ze hebben veel keuze en mooie spullen in het assortiment.

    Sterke punten
    Levering
    Grote merken
    Veel keuze

    Zwakke punten
    Soms onoverzichtelijk

    Door Jacque op 24 juni 2016 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.

  • Wanneer je dan 2 artikelen besteld (meerijplankje + zitje) en die niet matchen op elkaar wordt je hier niet over geinformeerd. Dat is gewoon jammer.
    Daarnaast is verzendkosten betalen ook bij bestellingen van >100Ä is niet van deze tijd. Bij de retour eisen staat dat je het moet verpakken in een grote doos (ook al krijg je het pakket zelf in een plastikzak) en je moet alles met dikke doorzichtige tape weer dicht plakken. voor ze het pakket accepteren. Dit vinden wij een ontzettend vreemde gang van zaken...
    Het zal mij benieuwen of we de verzendkosten terug krijgen zonder te morren, aangezien wij onze aankoop terug sturen.

    Voor ons is dit 1x en nooit meer. Klantbinding en klantvriendelijkheid is hier echt een 0

    Sterke punten
    Prijs was voor dit artikel online het beste (door een actie)

    Zwakke punten
    Verzendkosten betalen
    Retourkosten betalen
    Vreemde retourzending eisen
    Hoge prijs andere producten
    Misleiding door laagste prijs, alleen geen garantie.

    Door Ferry op 30 mei 2016 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.

  • slechte service hele slexhte klantenservice waar de klant niet centraal staat..65 euro bezorgkodten op een bestelling van 400 euro..ze durven nogal wat...niet vriendelijk...bot..ja dan wordt je boos ja...geen meedenken met de klant..dat dit soort zaken nog bestaan..die behoren toch niet te overleven?

    Sterke punten
    geen

    Zwakke punten
    luisteren niet
    zoeken geen oplossingen
    annuleren je order gewoon omdat ze niet met je meedenken.
    wilde er meer bestellen maar nou nooit meer

    Door walter op 18 april 2016 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.

  • Wat een slechte boel zeg die webshop.
    Heb je een vraag over een auto stoel en wat denk je, ik moet het zelf maar gaan uitzoeken.
    Ik moet maar even naar de winkel bellen. Omdat die gene bij de webshop geen ballen verstand heeft van wat er verkocht word.

    Hoe slecht kan je het hebben.

    Totaal niet klantvriendelijk of servicegericht!

    Sterke punten
    Niets,,, kennen ze denk niet.
    Elk mailtje is kort en bot

    Door alice op 9 februari 2016 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.

  • Ik kwam met toeval op de website terecht van Baby en Kinderwereld en zag zulke leuke babykamers en een groot assortiment kinderwagens. Het hield mij een beetje tegen omdat het alleen een webshop is en geen fysieke winkel, maar omdat ze zulke leuke babykamers hebben, heb ik ze toen gebeld. Ik werd toen echt heel vriendelijk te woord gestaan en dat gaf mij een goed gevoel. Mijn man en ik besloten om toch bij hun een babykamer te kopen en ook een kinderwagen. Wij kregen toen een leuke korting en dat is mooi meegenomen. Wij zijn erg blij dat wij daar onze aankoop hebben gedaan. De babykamer is zo mooi en de kinderwagen is echt helemaal wat ik ervan verwacht had. Echt een toppertje. Kan het iedereen aanbevelen.

    Sterke punten
    zeer goede kwaliteit, vriendelijke klantenservice, snellere levering dan op de website vermeld staat, korting bij aanschaf babykamer en kinderwagen.

    Zwakke punten
    dat het alleen en internetshop is.

    Door Selina Zette op 13 januari 2016 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.

  • Rond juni/juli heb ik een commode gekocht voor mijn opvang. Er zat geen achterwand bij dus dit meteen telefonisch gemeld. Ik moest een mail sturen en vervolgens daar niets op gehoord. Blijven bellen en mailen maar kreeg geen reactie. We zijn nog steeds bezig om die achterwand te krijgen en nu beweren ze dat ze een brief hebben gestuurd dat de achterwand binnen is (wat ik al onpersoonlijk vind om een brief te sturen). Bellen bellen bellen en je word niet netjes behandeld. In mei verwachten wij zelf een kleine en hebben NIKS bij van asten gekocht om dit gezeik. Ons zie je niet meer in die winkel!!!

    Sterke punten
    Hebben ze niet

    Zwakke punten
    Niet klantvriendelijk
    Slechte service
    Liegen

    Door Melissa op 18 december 2015 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.

  • Wij zijn heel erg tevreden over Baby en Kinderwereld. Wij kregen de babykamer snel en netjes geleverd (sneller dan de verwachte afleverdatum). Meubeltjes zijn waanzinnig. Zeer vriendelijke klantenservice en snelle beantwoording van email. Echt een aanrader.

    Sterke punten
    Vriendelijke klantenservice die alle vragen snel beantwoord. Snelle en correcte aflevering van de producten. Waanzinnige producten die er in het echt mooier uitzien dan op de foto. Exclusiviteit omdat de meeste meubels nergens anders te koop zijn.

    Zwakke punten
    Kan ze niet vinden.

    Door Jolanda op 17 december 2015 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.

  • Via de chat service op de website een fijn en persoonlijk gesprek gehad waarin ik goed werd geÔnformeerd. Vervolgens waren de schoentjes de volgende dag al in huis, netjes verpakt en alles klopte zoals mij eerder in het gesprek was besproken. Echt helemaal top! Persoonlijk, netjes en heel veel leuke sneakertjes!

    Sterke punten
    Persoonlijke betrokkenheid, goed bereikbaar en leuke collectie

    Zwakke punten
    Zullen er vast wel zijn zoals overal maar ik heb ze nog niet kunnen ontdekken

    Door Tamara op 5 november 2015 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.

  • Nou is het zo dat ik een Tony rock napper had besteld via mama Loes ze beloven dat je bestelling de volgende dag in huis is terwijl het bij mij 4 dagen heeft geduurd!
    Me bestelling was dus aangekomen geseald in een doos die helemaal beschadig was dus ik opende het bleek dat er gewoon gebruik sporen op zitten en dan heb ik het over krassen en zwarte strepen op de beige wiegstoel.. Dus ik bel ze op moet ik bewijzen door foto's op te sturen dat het geen nieuw model is en terug opsturen met de verzend kosten voor mij nu wacht ik het nog allemaal af erg slechte service en hier ga ik niet meer bestellen !

    Sterke punten
    Nvt

    Zwakke punten
    Dat ik er allemaal zelf achteraan moet!

    Door Nihal zekari op 8 juli 2015 Reageer (1 reactie)

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.

  • Van ASTEN babystore: GEEN garantie.

    Voor een vriend die een kinderwagen wil aanschaffen en ik bij Babypark een paar dagen eerder eenzelfde heb besteld, ben ik bij Van Asten binnengelopen om te zien wat de laagste prijs garantie inhoudt. Ik heb toen mijn bestelbevestiging getoond en de conclusie is dat er geen laagste prijs garantie bestaat bij Van Asten. De verkoper Alex zei letterlijk: Dat doen wij niet ! Ga maar bij Babypark halen !!
    Ik zei nog dat een andere winkel dezelfde prijs hanteert als Babypark, maar dat mocht niet baten.
    Toen ik de deur uitliep riep hij nog, stuur je vriend maar langs...
    Yeaah right, om hem naar Babypark te sturen zeker. Ik heb hem maar die omweg bespaard en zij hebben daar ondertussen de kinderwagen besteld.
    Een vreemde houding van deze verkoper.
    Zeer goed om potentiele klanten buiten de deur te houden.
    En als ik de andere reviews lees over deze shop, is de service ook bar en bar slecht als er iets mis is met je aankoop.
    Trek zelf je conclusies.

    Door Erik op 5 juli 2015 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.