• Ik heb bij Baby en Kinderwereld een kinderbed en babyschommel gekocht en ik ben erg tevreden. De producten zijn echt fantastisch. Ook ben ik zeer te spreken over de manier waarop je word behandeld en de levertijd. Alles kwam sneller dan verwacht. Toppie.

    Sterke punten
    Vriendelijk
    Behulpzaam
    Kwaliteit-prijsverhouding erg goed
    Open een eerlijk
    Staan open voor persoonlijk contact en reageren snel op vragen.

    Zwakke punten
    Geen zwakke punten, alleen jammer dat het alleen een webshop is.

    Door Chantal op 23 augustus 2017 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.

  • na een veel te late levertijd van onze kinderwagen hebben we deze terug gestuurd omdat deze niet volledig was. ze zeiden dat we binnen 14 dagen ons geld zouden terug hebben maar wachten ondertussen al 6 maanden!

    Zeker niets bij bestellen dus...

    Sterke punten
    liegen als de beste

    Door Peeters op 20 augustus 2017 Reageer (2 reacties)

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.

  • Auto stoel besteld hellaas beschadigt binnen gekomen. Opgebeld dacht dat alles netjes opgelost zou worden maar hellaas koop maar een nieuwe en stuurd de oude maar terug zodraa die binnen is krijg je na 5 werkdagen je geld weer terug. Belagelijk heb het niet over 10 euro maar over 100 euro.

    En wat zijn ze onbeschoft aan de tellefoon niet normaal.

    Door Mariana op 14 augustus 2017 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.

  • al meerdere malen bij van asten geweest en ben alleen maar positief. na een lange uitleg bij de buggys geen vervelende verkoper die je iets aan wil smeren maar je vriendelijk wat te drinken aanbied in de koffiecorner om alles te laten bezinken.
    daarna voor een van de nieuwste modellen gegaan de omnio omdat deze niet alleen meer gewicht kan hebben maar ook meer lengte kan hebben. tevens is deze op de rug te dragen. ondanks dat het een nieuw model was hadden ze deze gewoon uit voorraad leverbaar.

    ik raad iedereen aan om een keer langs te gaan in de winkel
    ze hebben er bijna alles.

    Sterke punten
    groot assortiment
    het meeste uit voorraad leverbaar
    uitstekende productkennis
    geen opdringerige verkopers zoals bij babypark
    verse cappuccino (gratis)

    Zwakke punten
    maar 1 locatie in nederland

    Door kelsey op 10 augustus 2017 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.

  • Fisher price is prijzig en dat hoeft niet erg te zijn als de kwaliteit net zo was als vroeger.
    Maar na de growing anilma cube te hebben gekocht ben ik gewoon verdrietig.
    een kubus met een toeter en plaatjes allemaal leuk, maar het leukste is de spiegel, onze 8mnd. kan niet genoeg ervan krijgen..Maar de cube heeft geen spiegel maar een stuk folie dat als je erin kijkt een wazig troebel iets terug kijkt..behalve dat fisher ook nog eens dunne plastic troep verkoopt beloven ze dus ook niet wat op de verpakking staat..erg jammer.

    Sterke punten
    kleurig

    Zwakke punten
    goedkope dunne plastic troep met scherpe randen.
    En het is belachelijk duur. Volgende keer gewoon weer de action

    Door van 't voort op 15 juli 2017 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.

  • De andere reviews gelezen, snap er niets van! Van Asten is een super mooie grote winkel met vriendelijk personeel die er alles aan doen om het mij naar de zin te maken. Had problemen met een kinderwagen (zitting was kapot) en dat werd ter plekke opgelost. Ook in mijn omgeving hebben diverse mensen bij Van Asten gekocht en die zijn ook zeer tevreden.

    Super winkel, goed deskundig personeel en de service is uitstekend.

    Sterke punten
    deskundig personeel
    groot assortiment
    voor iedere beurs wat wils

    Zwakke punten
    nog niet ontdekt

    Door Alex op 14 juli 2017 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.

  • Goede betaalbare slofjes. Levering was snel en zitten heerlijk aan de voetjes.
    Ga zeker ook de winterlaarsjes proberen.

    Sterke punten
    prijs/kwaliteit

    Zwakke punten
    geen

    Door Meike op 12 juli 2017 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.

  • Mijn man en ik wilde graag een kinderwagen kopen bij Baby en Kinderwereld omdat ze een leuk en vrolijk assortiment hebben. We hebben een afspraak gemaakt en zijn zeer vriendelijk geholpen. Alle tijd werd er voor ons genomen zodat wij ook alle vragen die wij hadden konden stellen. Prima bedrijf en hele mooie kinderwagens. Echt een aanrader.

    Sterke punten
    vriendelijk
    nemen de tijd voor je
    behulpzaam
    fantastisch assortiment
    topper

    Zwakke punten
    geen

    Door Monique op 1 juli 2017 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.

  • Wij hadden al langere tijd een combi kinderwagen op het oog bij Baby en Kinderwereld. Helaas toen wij hem wilde bestellen stond hij er niet meer bij. Wij hebben toen contact opgenomen en gevraagd naar de kleur die wij heel graag wilde hebben. Het bleek dat de kleur die wij wilde niet meer gemaakt werd omdat de kleuren collectie was verandert. Tijdens ons fijne gesprek zou Johanna haar best doen om te kijken of ze nog iets voor ons kon betekenen en contact met ons opnemen. Het is toen gelukt om nog 1 van de laatste stuks in die kleur te bemachtigen en met 2,5 week hadden we de kinderwagen al in huis. Onze dag kon niet meer stuk en we zijn er meer dan tevreden over net als met Baby en Kinderwereld. Bedankt!

    Sterke punten
    Meedenkend,
    Behulpzaam,
    Persoonlijk,
    Top service,
    Snelle levering,
    Goede kwaliteit,
    Uniek assortiment,

    Door Hogenboom op 22 juni 2017 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.

  • Zeer tevreden met onze producten, erg fijne klantenseevice en levering. Wij zijn heel blij.

    Sterke punten
    Kwaliteit, klantenservice, levering, originaliteit van producten

    Door Katarzyna op 13 juni 2017 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.

  • Mijn man en ik hebben via baby en kinderwereld 2 Disney kinderbedden, een Disney baby ledikantje en behang besteld en wij zijn erg tevreden over de producten, de kwaliteit en de klantenservice. Wij hadden wat vragen, en die werden allemaal netjes allemaal beantwoord. De meubeltjes werden sneller bezorgd dan dat er aangegeven was op de website. Voor ons een prima webshop en wij hebben alleen maar positieve ervaringen. Voor ons een echte aanrader. Top.

    Sterke punten
    snelle beantwoording op vragen
    prijs - kwaliteit is erg goed
    vlotte levering
    producten zijn erg mooi

    Zwakke punten
    voor ons geen.

    Door Acadia op 7 juni 2017 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.

  • Zeer slecht. Iets besteld (schommelstoel) waar ik maanden opgewacht heb en nooit geleverd heb gekregen. Door onze verhuizing naar het buitenland order geannuleerd en zou geld terug krijgen. Tot op heden nog steeds niets ontvangen, dus kan ook nog steeds me Nederlandse rekening niet opzeggen. Heel triest ons zoontje nog steeds geen schommel en ons geld kwijt. Op mail altijd snelle reactie maar wordt van het kastje naar de muur gestuurd altijd is er iets anders aan de hand terwijl het me niet zo moeilijke klus lijkt om geld terug te boeken. Telefonisch nog nooit iemand gesproken!!

    Door Beek op 6 juni 2017 Reageer (1 reactie)

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.

  • Wij hebben hier een kinderkamer van Planes gekocht en het bijbehorende behang. Wij zijn netjes en correct beantwoord op onze vragen. Wij waren toch wat terughoudend omdat het alleen een webshop is. Wij hebben toen toch de gok genomen en zijn blij dat wij hier hebben gekocht. De meubels zijn echt mooi en de prijs-kwaliteitsverhouding is uitstekend. Ons zoontje was ontzettend blij toen hij zijn nieuwe kamer zag. Een prima bedrijf waar wij graag terug gaan komen.

    Sterke punten
    mooie producten
    betaalbare prijzen
    snelle reactie op onze vragen
    vriendelijke klantenservice

    Zwakke punten
    dat het alleen een webshop is.

    Door Sonja en Rob op 2 juni 2017 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.

  • 24 dec 2016 een complete doorgroeikamer gekocht (22/4/17 uitgerekend) je zou zeggen dat je er dan optijd bij bent met bestellen maar niets is minder waar. Bij de levering van de kamer bleek de lattebodem van het ledikantje niet goed te zijn en bij de commode vielen de lades uit de rails. Het leveren van een nieuwe commode heeft wel meer dan 10 weken geduurd. Meedere malen gebeld en mail contact gehad maar kreeg iedere keer het antwoord "sorry voor het ongemak, wij zijn afhankelijk van de leverancier" bij de 2de commode bleek het zelfde probleem. Het zou allemaal aan ons liggen want de leverancier had alles getest en alles was goed, maar iemand langs sturen daar konden ze niet aan beginnen. Uiteindelijk heb ik rechtsbijstand ingeschakeld. Inmiddels bevallen en nog steeds geen goed werkende commode kreeg ik uiteindelijk 2 opties, binnen 4 dagen de commode op laten halen en mijn geld terug met als gevolg dat ik dus zonder commode zit of deze commode tijdelijk laten staan en bij hun een nieuwe commode bestellen. Ik heb er maar voor gekozen om mijn geld terug te krijgen, want bij van asten bestel ik echt nooit meer wat.
    Nu heb ik dus ergens anders een losse commode moeten bestellen die niet bij de rest van de kamer past (bij babydump roosendaal, uitstekende service). Koop dus asjeblieft nooit iets bij van asten.

    Sterke punten
    Geen

    Zwakke punten
    Klantonvriendelijk
    Onbeschofd
    Niet willen luisteren naar je klanten

    Door Van den broe op 1 juni 2017 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.

  • Mijn man en ik hebben kinderwagen Nocturne en babykamer Gelukkige Dieren bij Baby en Kinderwereld gekocht. Een heel fijn bedrijf. Alle vragen worden beantwoord, de service is prima en de producten zijn echt heel erg mooi. Wij zijn zeer tevreden en raden het ook iedereen aan.

    Sterke punten
    Fijn bedrijf
    Goede service
    Ze hebben tijd voor je
    Prijs-kwaliteit is zeer goed
    Mooie en duurzame producten

    Zwakke punten
    Zijn soms wat moeilijk telefonisch te bereiken, maar op emails krijg je altijd snel antwoord terug.

    Door Soraya op 30 mei 2017 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.

  • Ik heb via baby en kinderwereld en babyschommel besteld voor de ernstig zieke dochter van mijn vriendin. Deze was bedoeld als afleiding in het ziekenhuis. Helaas heb ik de schommel nooit kunnen geven aangezien het meisje is overleden. Ik heb baby en kinderwereld gebeld of ik de schommel retour mocht sturen. Ze reageerden gelijk meelevend ( ik heb ook kinderen etc). Ik mocht de schommel retour sturen mits ik de verzendkosten zou betalen. De retour viel namelijk buiten de wettelijke termijn van 2 weken. Dat heb ik gedaan in januari maar ik heb nooit mijn geld gekregen. Elke keer een andere smoes: de voorjaarsvakantie, drukte met Pasen, ik had mijn ribben gebroken. Ik ben bang dat ik ben opgelicht en zal hier niet meer bestellen.

    Aanvullend:
    Naar aanleiding van deze review heb ik de volgende dag mijn geld betaald gekregen.

    Door Marieke op 29 mei 2017 Reageer (3 reacties)

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.

  • Mijn man en ik hebben hier een kinderwagen gekocht. Voor ons is dit een fantastisch bedrijf. Wij hadden een afspraak gemaakt om kinderwagens te bezichtigen. Perfect, want je hebt een 1 op 1 afspraak, dus alle aandacht voor ons en alle vragen beantwoord. Voor ons (en onze vrienden die hier ook hebben besteld) is Baby en Kinderwereld een topper. Niets is teveel voor hun. Ze doen er echt alles aan om klanten te helpen. Ook de service is waanzinnig goed. Voor mij bestaat er geen andere babywinkel meer. Wanneer ik iets nodig heb dan kijk ik eerst bij hun. Een echte aanrader.

    Sterke punten
    Tijd voor klanten
    Behulpzaam
    Niets is teveel
    Waanzinnige producten
    Prijs-kwaliteit verhouding perfect

    Zwakke punten
    Voor mij geen

    Door Chantal vd Z op 24 mei 2017 Reageer (1 reactie)

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.

  • Op 30 maart j.l een bestelling gedaan van 275 euro en ook direct voldaan, tot op heden niets geleverd gekregen, aantal maal gemaild eerst kwam dit door feestdagen dat het wat langer duurde, zouden mij iets laten weten, 10 dagen later nog niets, weer gemaild, krijg gewoon geen respons meer terug. Zijn ook niet bereikbaar via het nummer dat op de website staat. Reageren nergens op. Dit is of zijn grote oplichters die graag mensen geld afhandig maken. Bestel er niets.

    Door karstenberg op 24 mei 2017 Reageer (1 reactie)

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.

  • Ik had een kado gekoch,de jarige kreeg hem dubbel
    Geen probleem dacht ik terug sturen.
    Helaas als je wil retourneren Mamaloes betaal jij als klant de verzendkosten PostNL .
    Het kado houw ik maar het word anders wel een heel duur kado.
    Hele slechtte service
    Iets bestellen bij Mamaloes nooit meer.

    Zwakke punten
    Retour zenden kosten koper

    Door Elly op 22 mei 2017 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.

  • Tijdelijk geen review totdat mijn klacht word afgehandeld.

    Sterke punten
    Tijdelijk geen review totdat mijn klacht word afgehandeld.

    Door Cem op 19 mei 2017 Reageer (1 reactie)

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.

  • Vandaag een babyring ontvangen die duidelijk gebruikt is. Overal vlekken en plak. Ook heeft hij een scherpe rand.
    Na telefonisch contact mocht ik hem retour sturen. Toen ik de voorwaarde las zag ik dat de verzendkosten voor mij zouden zijn. Opnieuw telefonisch contact gehad en ookal geven ze de fout toe ik moet zelf de verzendkosten betalen. Dus nu geen badring en nog de verzendkosten moeten betalen.
    Voor mij absoluut geen bestellingen meer van van asten babysupershop. Absoluut niet netjes.

    Door D beelen op 18 mei 2017 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.

  • Kinderwagen Alicante en een compleet kinderbed gekocht. Wij kunnen niet anders zeggen dan dat we tevreden zijn en raden deze webshop ook aan bij familie en vrienden.

    Sterke punten
    Snelle levertijd,
    Mooie producten, goede kwaliteit en apart,
    Schappelijke prijzen

    Door Rob & Nienke op 17 mei 2017 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.

  • Zeer tevreden. Onze Disney babykamer was precies zoals beschrijving en foto's, sneller geleverd dan aangegeven en van betere kwaliteit dan wij gedacht hadden. Prijs / kwaliteit vinden wij erg goed. Wij zijn van plan ook een kinderkamer te bestellen wanneer ons zoontje ouder is.

    Sterke punten
    prijs, kwaliteit, levering, klantenservice

    Door Mariska op 17 mei 2017 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.

  • Wij zijn zeer tevreden over Baby en Kinderwereld. Wij hebben onze kinderkamer hier besteld en zijn daar zeer tevreden over. Goede prijs-kwaliteit verhouding en erg vriendelijke en behulpzame klantenservice. Wij bevelen Baby en Kinderwereld ook bij iedereen aan. Een toppertje.

    Sterke punten
    vriendelijk en klantgericht (je bent daar geen nummer)
    zeer goede producten
    levertijd was eerder dan dat er was vermeld bij de kinderkamer

    Zwakke punten
    geen

    Door marion op 14 mei 2017 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.

  • Dinsdag de slofjes besteld, pas op woensdag de volgende week aangekregen. Levetermijn is dus langer dan 1 week, niet 1 of 3 dagen zoals vermeld op website. Geen trackingnr gekregen ondanks 2 maal gevraagd per mail. Maat XS besteld, helaas XL gekregen. Ook op deze mail geen reactie 😔

    Sterke punten
    Geen

    Zwakke punten
    Levertermijn langer dan 1 week
    Verkeerde maat gekregen

    Door Liesbeth op 10 mei 2017 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.