• heerlijk snuffelen naar een aanbieding of leuk hebbeding voor mijn neefje bij van Asten slaag ik altijd.
    Service is super en de mensen zijn aardig!

    Sterke punten
    klantvriendelijkheid
    assortiment
    service
    aanbiedingen

    Zwakke punten
    nog niet kunnen ontdekken

    Door Kaatje op 15 december 2017 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.

  • Super winkel met veel assortiment en vriendelijk personeel.
    Weten daar nog echt wat persoonlijke aandacht is en weten waar ze het over hebben. Er wordt je niet van alles in de maag gesplitst maar ze luisteren goed naar wat je wensen zijn en wat je nodig hebt.

    Sterke punten
    medewerkers
    assortiment

    Door Niek op 15 december 2017 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.

  • Ruim assortiment en prima service. Babyfoon werkte niet meer goed, deze werd voor mij opgestuurd en ik kreeg kosteloos een babyfoon te leen zodat ik niet zonder zat!

    Sterke punten
    Service
    Direct mee te nemen
    Assortiment

    Zwakke punten
    Geen

    Door Sander op 15 december 2017 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.

  • Wij hebben een tweeling kinderwagen gekocht bij Baby en Kinderwereld en wij zijn zeer tevreden over de service en de producten. Echt een aanrader. Wij komen zeker terug.

    Sterke punten
    goede prijs-kwaliteit verhouding
    goede service
    mooie, duurzame producten

    Door Romy op 11 december 2017 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.

  • goeie winkel mooie babykamer gehaald ze hebben mij goed geholpen

    Door kelly op 8 december 2017 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.

  • Op aanraden van een kennis Van Asten Babysuperstore bezocht. Een bezoekje meer dan waard. Uiterst vriendelijk geholpen bij het aanschaffen van onze babykamer en kinderwagen. Later nog wat spullen online besteld. Ook hier valt niets op aan te merken. Alles keurig op tijd ontvangen. De webshop heeft zelfs een Whatsapp service, waarbij al mijn vragen super snel beantwoord werden.

    Sterke punten
    Uitstekende service
    Ruim assortiment

    Door Remco op 6 december 2017 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.

  • Een paar maanden geleden zijn wij voor het eerst bij Van Asten geweest. Hier hebben we veel informatie opgedaan over onder andere autostoeltjes en kinderwagens. We zijn hier erg goed geholpen door het personeel. Je kon duidelijk merken dat ze verstand hebben van de producten die ze verkopen.

    Vorige week hebben we onze bestelling geplaats via de webshop. Deze kwam netjes op tijd aan. Hier gaan wij zeker vaker kopen!

    Sterke punten
    Goed advies van personeel
    Snelle levering
    Scherpe aanbiedingen

    Zwakke punten
    -

    Door Isabel op 5 december 2017 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.

  • We hebben in de afgelopen tijd meerdere keren iets online besteld bij van asten voor onze baby. Prima levering en goede klantenservice toen we ergens vragen over hadden.
    Vorig weekend naar de winkel geweest om een babykamer te kopen. Goed geholpen door de medewerker en we konden de kamer meteen meenemen omdat die op voorraad was.

    Sterke punten
    Goed personeel
    Grote winkel
    Je kunt er alles vinden wat je nodig hebt
    Goede prijzen

    Door Mike op 4 december 2017 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.

  • De door ons bestelde babykamer was op voorraad en werd netjes thuisbezorgd samen met de rest van onze spulletjes!
    De online medewerkers zijn vriendelijk en helpen goed en snel!

    Sterke punten
    Alles op voorraad
    Veel babykamers
    Groot assortiment
    Deskundig personeel

    Door Nadia op 1 december 2017 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.

  • Wij hebben bij Baby en Kinderwereld een complete kinderkamer gekocht van Frozen. De kinderkamer is netjes op tijd geleverd en de meubels zijn erg mooi. Op de vragen die wij per email gesteld hebben kregen wij steeds netjes een uitgebreide reactie terug. Prima webshop en mooie producten en vriendelijk personeel.

    Sterke punten
    vriendelijk personeel
    mooie producten
    uitgebreid antwoord op vragen
    prima webshop

    Door Mary-Ann op 29 november 2017 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.

  • Wij hebben een hele goede en fijne ervaring met Baby en Kinderwereld. We hebben hier onze babykamer gekocht en zijn uitermate vriendelijk geholpen. De babykamer is netjes op tijd geleverd, alle vragen zijn beantwoord en niets is teveel. Echt een top bedrijf. Ik raad het iedereen aan.

    Sterke punten
    mooie producten
    vriendelijke eigenaar
    wanneer je vragen hebt worden die allemaal beantwoord
    prijs - kwaliteit verhouding uitmuntend

    Door Lilian op 28 november 2017 Reageer (1 reactie)

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.

  • Half september een kinderwagen besteld. Zou 3/5 weken levertijd op zitten. Tijdens het mailen bleek de stof van de kinderwagen niet geleverd te kunnen worden bij de fabrikant. Bijna uitgerekend en nu dus geen kinderwagen. Bijna 2 weken geleden pas te horen gekregen dat die dus niet geleverd kon worden. Volgens zeggen was de levertijd langer ivm vakantie fabrikant. Uiteindelijk het herroepingsformulier verzonden. Over 2 dagen is dit 14 dagen geleden. Ben erg benieuwd of ons geld dan netjes terug geboekt is.

    Een fout van de fabrikant snap ik, dus hopelijk dinsdag ons geld terug (bijna 700,00). Gelukkig rechtsbijstand verzekering die ons anders zeker weten gaat helpen..

    We blijven duimen dat dit dinsdag eind van de dag is opgelost!

    Door Priscilla op 26 november 2017 Reageer (5 reacties)

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.

  • Ik heb mijn tweeling kinderwagen gekocht bij Baby en Kinderwereld en ben daar heel erg tevreden over. Een prachtige kinderwagen en een zeer vriendelijke eigenaresse voor wie niets teveel is. Wij hadden heel veel vragen en die werden iedere keer even vriendelijk en vakkundig beantwoord. Top webshop.

    Sterke punten
    vriendelijk
    behulpzaam
    vakbekwaam
    kwaliteit-prijsverhouding perfect
    je voelt je daar geen nummer
    producten zijn mooier en beter dan je op de foto kan zien, echt duurzaam en kwaliteit.

    Zwakke punten
    geen

    Door Suzanne Post op 24 november 2017 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.

  • Ik heb afgelopen week een kinderwagen gekocht bij van Asten. Hij werd eerst even met mij samen in de auto gepast en dat ging gelukkig prima. Ik ben heel goed en netjes geholpe en het was de beste aanbieding die ik kon vonden voor deze Joolz.

    Hij was op voorraad en ik kon hem meteen meenemen! Hij staat nu te shinen in de woonkamer wachtend op ons kleine meisje..

    Sterke punten
    Super leuk personeel, heel behulpzaam.
    Kinderwagen kon ik meteen meenemen.
    beste aanbieding.

    Zwakke punten
    -

    Door Debby op 20 november 2017 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.

  • Ik koos voor babymax in verband met het uitgebreide aanbod aan uiteenlopende babyartikelen. Ik was op zoek naar flessenreinigers, boxmatrassen en wieglakentjes en babymax biedt dit allemaal aan op de website. Bij verschillende artikelen werd aangegeven dat de levertijd 5-15 werkdagen bedraagt. Ik heb daar helaas overheen gelezen. Ik ben zo gewend dat als je iets besteld je de hele bestelling binnen een paar dagen thuisbezorgd krijgt. Stom van me. Babymax communiceert hier duidelijk over na het doen van je bestelling. Ik kreeg de keuze of te wachten tot hele bestelling compleet was of alles wat op voorraad was al bezorgd te krijgen. Ik koos voor het laatste. Je zit tenslotte toch te wachten op je babyspulletjes en wil alles ruim op tijd in huis hebben. Er bleef nog een bestelling openstaan voor 4 artikelen. Bij het uitzoeken van mijn babyspullen thuis bleek ik iets toch niet nodig te hebben. Ik heb dit artikel via mail af besteld. Ik kreeg diezelfde dag nog een reactie en het geld werd keurig teruggestort. Tot zover geen klagen. Het wachten was op nog 3 artikelen waarvan Babymax direct had aangegeven dat dit 5-15 werkdagen zou duren. Het heeft me 4 mailtjes en 4 weken gekost voor ik antwoord kreeg op mijn vraag wanneer ik deze artikelen kon verwachten. Een artikel was inmiddels op voorraad, een ander werd die week verwacht en het derde was toch niet leverbaar. Uiteindelijk heb ik deze artikelen bij babypark en hema besteld en waren ze de volgende werkdag in huis. Ik heb het als heel vervelend ervaren dat je steeds zelf contact moet opnemen over openstaande orders. Heel klantonvriendelijk dat het dagen duurt voor je antwoord krijgt. Ik ben blij dat de concurrenten sneller leveren en beter communiceren! Dit was een eenmalige ervaring met Babymax. Ik beatel hier nooit meer!

    Sterke punten
    Assortiment

    Zwakke punten
    Communicatie
    Service

    Door Marit op 2 november 2017 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.

  • Ze hebben leuke spullen, maar helaas geen service. Wel zonde dat zo'n bedrijf hier niks aan doet.

    Sterke punten
    Ruim assortiment

    Zwakke punten
    Geen service

    Door Iris op 18 oktober 2017 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.

  • Een wandelwagen besteld en opgehaald. Hierbij al foutief geinformeerd door de medewerkers en met veel moeite toch de dag later op kunnen halen.
    Een dag later zie je dat de wandelwagen goedkoper is geworden. Dan neem je contact op met de klantenservice. Erg koud en kil en het enige wat je krijgt is een waardebon.
    Terwijl als ik de kinderwagen retour zou sturen en opnieuw zou bestellen ik de nieuwe lagere prijs zou betalen.
    Op de vraag wat de prijsgarantie is --> deze is 2 weken. Dat is natuurlijk erg zuur; gezien de babydump een prijsgarantie heeft tot de geboorte

    Sterke punten
    Groot assortiment

    Zwakke punten
    Slechte klantenservice met weinig kennis
    Slechte voorwaarden omtrent prijsdalingen enz

    Door Nicole op 6 oktober 2017 Reageer (1 reactie)

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.

  • Winterboots besteld, super snelle levering. De winterlaarsjes zijn nog leuker dan de foto. Het bontje aan de binnenkant voelt ook fijn aan. Wat ook ideaal is dat de laarsjes wat hoger zijn, dus als ze in de kinderwagen zit, of voor in het fietsstoeltje, en haar broek gaat wat omhoog, dan blijven haar beentjes ook nog heerlijk warm.
    Jammer dat ik ze nu pas heb ontdekt en niet bij mijn andere twee kinderen.

    Sterke punten
    snelle levering, mooi en soepel leer, blijft goed aan haar voetjes zitten

    Zwakke punten
    nog niet ontdekt

    Door k. maas op 29 september 2017 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.

  • Helaas was een autostoeltje kapot gegaan omdat lijmpunten waren losgelaten tussen het polystyreen en het basisframe. Er werd totaal niet moeilijk gedaan en ik werd direct serieus genomen. De afhandeling was top!!
    Bedankt medewerkers van Asten.

    Sterke punten
    Klant wordt direct serieus genomen.
    Er werd meteen bij binnenkomst tijd voor me genomen voor de afhandeling.
    Ik liep binnen 10 minuten zeer tevreden over de afhandeling weer naar buiten.

    Zwakke punten
    GEEN!

    Door Harry op 24 september 2017 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.

  • onlangs hebben mijn vrouw en ik een kraamcadeau besteld voor vrienden via bebebasket.nl . de volgende dag ontvingen wij een email dat de bestelling verzonden was en dat terwijl de naam van het kind op de deken geborduurd moest worden. super service!!

    Sterke punten
    snelle service
    mooie producten

    Zwakke punten
    niets gevonden

    Door Gerard op 23 september 2017 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.

  • Een paar maanden geleden een peuterbed besteld, er zou een langere levertijd zijn in verband met vakantieperiode. Prima begrijp ik helemaal. Maar het is nog steeds niet geleverd, heb al diverse malen contact opgenomen. Tel wordt nooit beantwoord, alleen reactie via Facebook. Ook prima, maar het bedje zou uiterlijk afgelopen dinsdag worden verstuurd. Ik krijg geen reactie meer op mijn berichten. Mijn zoontje kijkt er zo naar uit. Ik weet niet wat ik hem moet zeggen. Ik heb moeten sparen voor het mooie nemo bed. Wel 389,00 euro. Baby en Kinderwereld vraag ik dan ook het door mij betaalde bedrag terug te storten zodat ik een ander bedje kan kopen voor mijn zoontje.

    Door Ellen op 20 september 2017 Reageer (2 reacties)

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.

  • Afgelopen weekend een babykamer en kinderwagen aangeschaft bij Van Asten. Na het opstellen van deze order, hebben we een aanbetaling van 10% gedaan. Echter 5 dagen later wilden we telefonisch de koop annuleren ivm de reisafstand en kreeg ik tot mijn verabazing te horen dat je dan 25% van het totaalbedrag moet betalen. "(maar zij namen wel genoegen met het aanbetaalde bedrag van 10%)" Hier gaan we natuurlijk niet mee akkoord. We hebben de producten nog niet ontvangen, omdat we hier apart een x voor zouden terugkomen om het op te halen. De klantvriendelijkheid in de winkel is ver te zoeken bij een aantal van het personeel. Het viel ons allemaal tegen, helaas!!! Blijkbaar hebben ze hier de klanten het liefst eenmalig en ontevreden. Erg jammer Van Asten!!

    Sterke punten
    Groot assortiment

    Zwakke punten
    Aantal personeelsleden niet heel vriendelijk.
    Gaan met je om alsof je eenmalig klant bent.
    Slechte voorwaarden.
    Bezorgkosten.

    Door Os op 1 september 2017 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.

  • Mijn vrouw en ik waren al naar een aantal babywinkels geweest ivm de zoektocht naar een kinderwagen etc. toen wij door kennissen gewezen werden op baby en kinderwereld. Wij waren verrast door het leuke vrolijke assortiment en de leuke kleuren combinaties. Wij hebben toen een email gestuurd en een afspraak gemaakt om wat kinderwagens te bezichtigen. Wij kregen een hartelijk ontvangst en voelde ons gelijk "thuis". De kinderwagens die wij zagen waren erg mooi. Mooier dan op de foto's. Wij hebben in eerste instantie onze kinderwagen daar aangeschaft en toen wij thuis waren, hebben wij ook de babykamers en kinderkamers nogmaals bekeken. Door de vriendelijke ontvangst hebben wij toen ook de kinderkamer voor onze oudste dochter daar besteld en de babykamer voor onze zoon. Alles werd netjes geleverd binnen de afgesproken levertijd. Een prima webshop en zeker een aanrader.

    Sterke punten
    Vriendelijk
    Klantgericht
    Open voor persoonlijk contact
    Snelle reactie
    Origineel en vrolijk assortiment
    Goede kwaliteit - prijs verhouding
    Prima webshop

    Zwakke punten
    Dat het alleen een webshop is, maar dat heeft ons niet tegen gehouden.

    Door Ricardo op 29 augustus 2017 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.

  • In april heb ik een elektrische fiets bij ColliShop besteld, toen de fiets geleverd werd was het achtste spatbord los en had de persoon die de fiets afleverden een half uur werk om dit in orde te brengen. Ik kreeg geen handleiding of niets wat mij kon helpen (dit is na meerder klachten bij ColliShop op hun website toch al aangepast) Ik heb toen tientallen keren naar de leverancier en ColliShop gebeld om een handleiding, maar ik kon de leverancier teven de hersteldienst voor de fiets niet bereiken. Toen begon ik mijn vertrouwen in die aankoop te verliezen en heb ik aan ColliShop telefonisch en via e-amil gevraagd om de fiets terug te nemen wat volgens hun eigen regels binnen de tien dagen kan en mag. Ik had aan de telefoon op den duur het voel dat ze daar met uw als klant lachen. Dit gaat toch over een bedrag van 1800. Wat er nu gaat gebeuren eens de fiets stuk blijkt te zijn is mij een raadsel. Nooit of te nimmer koop ik nog iets bij ColliShop, het zou nog gratis mogen zijn, dan komt ge nog bedrogen uit denk ik. Ik bestel regelmatig iets op op internet bij andere winkels, maar dit is de eerste keer dat dit mij over komt, ik dacht aan Colruyt een betrouwbare hebben, maar heb ik mij vergist.
    Ondertussen is de fiets niet echt goed meer, de versnellingen werken niet zo als het moet, de batterij is losgekomen zodat en men mij op honderd meter afstand hoor aankomen, en dat met een nieuwe fiets.

    Toen ColliShop mij via email vroeg om een review te schrijven heb ik dezelfde tekst als review doorgestuurd, ik had er wel bijgeschreven dat ik hoopte dat deze review geplaatst zou worden, maar dat ik daar mijn twijfels over had.
    Toen ik op versturen klite moest ik toch een ster geven, dat heb ik dan maar gedaan maar ik had liever geen enkele ster gegeven

    Sterke punten
    TOTAAL GEEN

    Zwakke punten
    Te veel om op te noemen

    Door Etienne DHooge op 28 augustus 2017 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.

  • Mijn man en ik hebben een tweeling babykamer en tweeling kinderwagen gekocht bij baby en kinderwereld. Wij hadden wat vragen en kregen snel op onze email antwoord. Ook hebben wij persoonlijk contact gehad omdat wij toch wat terughoudend waren ivm dat het alleen een webshop is. Wij zijn toen uitgenodigd om bij hun thuis te komen om zo kennis te kunnen maken. Na deze hartelijke en vriendelijke ontmoeting hebben wij gelijk de babykamer en tweeling kinderwagen besteld en kregen daar een leuke korting op. Dit is standaard bij Baby en Kinderwereld wanneer je 2 "grote" dingen aanschaft. De babykamer en tweeling kinderwagen zijn mooier dan op de foto en wij krijgen hier dan ook heel veel complimenten over. De levertijd was sneller dan verwacht. Een prima webshop, met mooie en betaalbare producten. Toppertje.

    Sterke punten
    Mooie betaalbare producten
    Vriendelijk en hartelijk
    Staan open voor persoonlijk contact
    Zeer goede kwaliteit
    Snelle reactie op email
    Proberen voor de klant alles te doen wat mogelijk is
    Bij aanschaf babykamer en kinderwagen leuke korting

    Zwakke punten
    Jammer dat het alleen een webshop is want de producten zijn echt waanzinnig.

    Door Rosita op 24 augustus 2017 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.