• In november een reisbed plus matras besteld van 40 euro
    Ik kreeg de verkeerde bestelling plus er ontbraken er een aantal stangen.
    Ik mocht dit gelukkig terug sturen en zou mijn geld terug krijgen.
    Nu heb ik alleen de 15 euro terug gekregen omdat zij beweren alleen het matrasje te hebben gehad.
    Na app contact met de klantenservice en bewijs foto’s van wat ik betaald heb is het nog niet voldoende en zullen ze mijn geld niet meer terug storten!
    Ik vind dit schandalig! En heel erg slechte communicatie! Koop hier nooit iets! Je word belazerd!!

    Zwakke punten
    Communicatie

    Door Rowena op 22 januari 2019 Reageer

  • Vrijdagavond bestelling geplaatst zaterdag ontvangen..
    Supersnel ben erg tevreden!

    Sterke punten
    Snelle levering

    Zwakke punten
    Geen

    Door Maartje op 23 december 2018 Reageer

  • Super slechte klantenservice met een ontzettend onaardige vrouw.
    Totaal niet oplossingsgericht. Site is leuk zolang je er niks mis gaat. Als je service wil zou ik zeker een andere site kiezen. Dit is namelijk de slechtste service die ik bij een webshop mee heb gemaakt.

    Door M. op 14 december 2018 Reageer

  • Ich habe hier einen schönen Zwillingswagen und ein Zwillingskinderzimmer gekauft, und ich muss sagen, dass ich mit dem Service sehr zufrieden bin. Mein Mann und ich hatten die Kritiken gelesen, aber wir waren so in den Kinderwagen und das Babyzimmer verliebt, dass wir das Risiko eingegangen sind. Wir bereuen hier absolut nichts und haben auch keine negativen Erfahrungen mit Baby and Children's World gemacht. Eine angenehme Gesellschaft, die uns sicherlich wiedersieht.

    Sterke punten
    menschlich
    einzigartige produkte
    freundlich und hilfsbereit

    Zwakke punten
    -

    Door Elsbeth op 12 december 2018 Reageer

  • Prima webshop, mooie producten en goed advies wanneer je vragen hebt. Ik zal zeker vaker mijn aankopen daar doen.

    Sterke punten
    mooie producten
    goed en deskundig advies
    je wordt niet gepushed om een aankoop te doen

    Zwakke punten
    -

    Door Adriana op 30 oktober 2018 Reageer

  • Wekenlang aan het lijntje gehouden over de levering van een stapelbed. Nooit aangekomen. Alles juist gevolgd om ons geld dan terug te krijgen! Gebeurt gewoon niet!!!! Wij zijn veel geld kwijt!! Dit is onze ervaring, zijn de feiten!!! Schandalig, wij willen ons geld terug!!!!!!

    Sterke punten
    Geen

    Zwakke punten
    Zie boven

    Door Ester op 5 oktober 2018 Reageer (7 reacties)

  • Alles voor ons eerste kindje voorbereiden was helemaal niet gemakkelijk, wij hadden geen idee wat we moesten kopen, wat was een goede prijs voor een ledikantje etc., we waren helemaal verdwaald en verward. Een vriendin van ons heeft ons toen Baby en Kinderwereld aanbevolen en wij zijn zo blij dat ze dat gedaan heeft! Niet alleen was het handig om al onze babyspulletjes hier te kopen maar alles kwam op tijd en was klaar voor de geboorte van onze baby.

    Sterke punten
    behulpzaam
    goede en eerlijke informatie over producten
    staat open voor persoonlijk contact
    geen ge-push om te verkopen
    mooie assortiment producten
    goede prijs - kwaliteit verhouding

    Zwakke punten
    geen

    Door Sylvana op 5 oktober 2018 Reageer

  • Ik heb paar mooie jurken voor mijn dochtertje gekocht. Tijdige levering, en artikelen super schattig! Klantenservice was erg gevoelig voor mijn e-mails.
    Heel erg bedankt! Zal zeker weer contact opnemen om verder te winkelen.

    Sterke punten
    mooie produkten
    aardige vrouw
    goede prijs
    behulpzaam

    Zwakke punten
    niet

    Door Zeljana op 5 oktober 2018 Reageer

  • Ontzettend fijne zaak met een hele fijne eigenaresse!

    2 jaar geleden een complete kinderwagen gewonnen via een fb actie op de dag dat ik hoorde dat mijn zoontje overleden was in mijn buik.
    Eerlijk verteld en gezegd dat ze de wagen maar aan een ander moest geven. Dat hoefde niet, de wagen was voor mij en ik mocht er mee doen wat ik wilde.
    2 jaar later wonder boven wonder weer zwanger. Ik kon het niet laten om de eigenaresse een berichtje te sturen. Ze wist nog precies wie ik was en reageerde ontzettend enthousiast.

    Nu wilde ik graag een aanvulling op mijn kinderwagen en ondanks dat dat lastig was, heeft zij enorm moeite gedaan om dit voor elkaar te krijgen.

    Niks dan lof!

    Sterke punten
    Klantgericht
    Uniek assortiment
    Kleine ondernemer, waardoor persoonlijk contact.

    Zwakke punten
    Geen

    Door Laura op 4 oktober 2018 Reageer

  • Zeer onbetrouwbaar bedrijf. 4 maanden op een levering van het bureau moeten wachten, nu 3 maanden later nog steeds aan het wachten voor de omruiling. Bureau is volledig beschadigd geleverd. Zaakvoerster belooft telkens de omruiling en tegoedbon etc... Wanneer er contact is komen steeds de smoesjes! TOTALE AFRADER!!!!!

    Sterke punten
    geen

    Zwakke punten
    - loze beloften
    - slechte levering
    - geld achterhouden
    - slechte (liegen) communicatie
    -...

    Door Leandros op 4 oktober 2018 Reageer (5 reacties)

  • I am completely satisfied with purchasing from your shop. Delivery is qood and safe. The purchased goods are of high quality and correspond to photos. Thanks for sending our twin pram to Spain.

    Sterke punten
    delivery is good
    goods are of high quality
    no problem to send to Spain

    Zwakke punten
    -

    Door Latitia op 1 oktober 2018 Reageer

  • Hatte vor der Bestellung Kontakt per E-Mail aufgenommen. Schnelle Rückmeldung, Super freundlicher Kontakt, sehr sympathisch. Schnelle Lieferung! Gerne wieder!

    Sterke punten
    Schnelle Rückmeldung,
    Super freundlicher Kontakt,
    sehr sympathisch.
    Schnelle Lieferung!

    Zwakke punten
    -

    Door Verena Schne op 30 september 2018 Reageer

  • Ik heb begin vorig jaar een noodoproep gedaan via een advertentiesite omdat ik ongepland zwanger was en totaal geen inkomen had (omdat mijn kurator die alles beheerde mij niet meer gaf dan 50 euro per week), om ook maar iets te kunnen kopen. In mijn advertentie vroeg ik of andere mensen alsjeblieft kleertjes etc over hadden en of ik die gratis kon krijgen. Ik kreeg toen een ontzettend lief bericht van johanna en die vroeg of ik al een kinderwagen etc. had. Die had ik niet en tot mijn verbazing kreeg ik te horen dat ik een nieuwe kinderwagen, die alleen mee geweest was naar 3 beurzen, van haar kreeg met een dekentje en nog andere spulletjes die ik nodig had. Ik wist niet wat mij overkwam en had mijn adres gegeven. In eerste instantie dacht ik dat het een geintje was en dat het niet reeel was, omdat je dat in deze tijd niet meer van mensen verwachten kan, totdat er gebeld werd en postnl voor de deur stond met 3 grote dozen. Daar zat een prachtige kinderwagen met wandelwagen in, en nog heel veel andere (nieuwe) spulletjes. Voor mij is Baby en Kinderwereld top, helemaal de eigenaresse, die mij toen echt heel heel erg heeft geholpen. Dank je wel Johanna, je bent iemand met een goed hart.

    Sterke punten
    menselijk
    hartelijk
    mooie spullen

    Zwakke punten
    geen

    Door Brigitte op 29 september 2018 Reageer

  • I am very satisfied with all my purchases on the website Baby en Kinderwereld, good delivery, and about the quality of the product only best!!
    Very high quality and affordable prices. I like that there's always things to get on the discount.
    I highly recommend it!

    Sterke punten
    high quality products
    affordable prices
    good webshop
    big product range

    Zwakke punten
    none

    Door Audrey Spark op 29 september 2018 Reageer

  • Wie iets negatiefs over Baby en Kinderwereld heeft, is waanzinnig! Ik heb er de afgelopen 2 jaar gewinkeld en ben nooit ontstemd geweest en ik ben een trouwe klant,
    een niet-gezinslid, vriend of kennis, die weet dat de service van deze online winkel uitstekend is.

    Proberen je altijd te helpen op welke manier dan ook - en ze geven om jou om je te helpen, en pushen je niet om te verkopen. Ik heb er veel meubels en speelgoed gekocht en alles is altijd in tact / werkt.

    Aan de heer Pieter, Philip en Hans (en uw aanhang) - ik ben verbaasd dat u zulke vreselijke recensies schrijven. Misschien bent u de vreselijke personen?
    Een medaille heeft altijd 2 kanten en ik denk dat u erop uit bent om een ander totaal de grond in te boren, want daar gaat het toch tegenwoordig om?
    Dat zegt mij, en ik hoop ook van anderen die dit lezen, veel meer over uw karakters.
    Ik hou mij meestal bij mijn eigen zaken, en reageer of schenk geen aandacht aan beoordelingen maar eerlijk gezegd kan ik nu niet mijn mond in deze houden omdat als je hier hebt geshopt - dan je WEET je dat deze online shop geweldig is.

    Iedereen die dit leest, geef Baby en Kinderwereld een kans! Eerlijk gezegd - het is een van de beste online winkels die u kunt vinden ....

    Bedankt voor iedereen die dit leest en ik hoop dat er mensen zijn die positieve recensies gaan schrijven in plaats van deze onzin van kortzichtige en wraakzuchtige personen die alleen maar op sensatie uit zijn.

    Sterke punten
    Geven goed advies
    Pushen niet tot verkoop
    Prachtige producten - goede prijs
    Fijne eigenaresse

    Zwakke punten
    geen

    Door Yasmijn op 28 september 2018 Reageer

  • Onze bestellingen zijn tot nu toe elke keer precies wat wij verwacht hadden. Prima aanbod, goede prijzen en fijne klantenservice. We love Baby en Kinderwereld!

    Sterke punten
    assortiment
    prijzen
    klantenservice

    Door N Jongeneel op 25 september 2018 Reageer (3 reacties)

  • PURE OPLICHTERIJ!!! WIJ WILLEN ONS GELD TERUG

    Door Pieter op 22 september 2018 Reageer (2 reacties)

  • Na inmiddel 4 maanden heb ik me geld nog niet terug.
    mevrouw blijft je aan de lijn houden met beloftes geld terug krijgen ho maar.
    misschien langs gaan met wat andere gedupeerde om geld op te halen adres is bekend en staat op internet.

    Sterke punten
    excuses verzinnen
    geld niet terug geven

    Zwakke punten
    eerlijk handelen.

    Door Philip op 21 september 2018 Reageer (13 reacties)

  • Na 3 weken gemaild waar de bestelling bleef: geen reactie. Nog maar een mail gestuurd: nu excuus, het komt eraan. Vervolgens op verkeerde dag geleverd. Ik bestel er niet meer, goede webshops zat.

    Door Rosanne op 17 september 2018 Reageer

  • Wij hebben een kinderwagen besteld bij Babyzaak-online. De levering ging vrij vlot, maar helaas bij het open maken van de dozen bleek alles in de verkeerde kleur te zijn.
    Hierop hebben wij meteen via de mail contact gezocht met babyzaak-online. Dit verliep alles behalve soepel. Ons werd verweten een verkeerde bestelling te hebben geplaatst, maar in de bevestiging die wij hadden gekregen stond toch wel degelijk de juiste bestelling. Screenshots hiervan reageerde babyzaak-online niet op. Na heen en weer gemaild te hebben, heb ik de telefoon gepakt en uitgelegd dat wij hier niet de fout hebben gemaakt. Mevrouw ratelde door mijn verhaal heen en liet mij meerdere malen niet uitpraten. Ze bleef maar herhalen dat ze niet wist waar de fout nu lag. Ik heb hierop aangegeven dat ik niet bel om over de fout te praten, maar dat ik een oplossing van babyzaak-online verwachtte. Met mevrouw heb ik toen afgesproken dat zij ons z.s.m. een nieuwe set zou sturen, maar verzocht mij de losse onderdelen dwz regenkapjes ed uit de huidige zending te halen. Ik heb hierop nog herhaald wat ik dan allemaal uit de foute zending zou halen en mevrouw ging hier mee akkoord.
    Na een aantal weken kregen wij wel het goede pakket, maar uiteraard ontbrak hier nog een extra onderdeel van. Een essentieel onderdeel, want we konden het wiegje nu niet monteren. Weer gemaild, maar nu kwam er een welles-nietes verhaal, wat wij maar afgekapt hebben.
    Ondertussen moest de foute zending nog opgehaald worden. Dit heeft werkelijke weken geduurd. Babyzaak-online stuurde zonder overleg DHL medewerkers naar ons huis. Maar wij waren niet thuis vanwege vakantie en werk. Wij hebben Babyzaak-online meerdere malen verzocht om vooraf met ons afspraken te maken over het ophalen van de goederen alvorens zij een afspraak zou maken. Uiteindelijk zijn de spullen opgehaald door een derde partij die babyzaak-online er ook nog bij betrokken had.

    Kortom:
    Gebrekkige tot geen communicatie
    Komt afspraken niet na
    Plant afspraken eenzijdig in (geen overleg met de klant)
    Komt niet met oplossingen, maar blijft praten over het probleem.

    Wij raden babyzaak-online ten zeerste af. Jammer, maar er moet een hoop verbeteren alvorens zaken hier beter geregeld zijn.

    Sterke punten
    Snelle levering
    In het begin snelle reacties op berichten

    Zwakke punten
    Gebrekkige tot geen communicatie
    Komt afspraken niet na
    Plant afspraken eenzijdig in (geen overleg met de klant)
    Komt niet met oplossingen, maar blijft praten over het probleem.

    Door Rik op 27 augustus 2018 Reageer

  • Hier kun je best NIETS kopen wij wachten al meer dan 15 maanden op ons geld na een fout geleverde bestelling die ook al 2 maanden te laat was!!!

    Sterke punten
    mensen bedriegen

    Zwakke punten
    Mensen op een eerlijke manier behandelen en zorgen dat de terug betaling goed verloopt.

    Door Hans op 1 augustus 2018 Reageer (1 reactie)

  • Uitermate slechte service. Had een autostoeltje besteld met levertijd 4-8 werkdagen. Na 11 werkdagen nog niets ontvangen. Gebeld met de klantenservice en zou teruggebeld worden. Nooit meer teruggebeld. Een mail gestuurd over de levertermijn en de reactie: sorry, we kunnen het stoeltje überhaupt niet meer leveren. Noodgedwongen dus met spoed elders het stoeltje voor meer geld moeten bestellen. En nu maar hopen dat Babyhuis Casita mijn geld nog terugstort. Ik bestel hier nooit meer wat.

    Sterke punten
    Niets.

    Zwakke punten
    Levering, service, beloftes die niet nagekomen worden. En een enkele vorm van compensatie.

    Door Lianne op 6 juli 2018 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.

  • Ik ben alles behalve te spreken over deze winkel.
    Ze beloven iets te leveren,wat ze niet waarmaken.Liegen over dat het al bij GLS ligt.Afspraak in levering maken ze niet waar.En duurt dagen langer.Als je dan belt hierover krijg je een chagerijnige mevrouw aan de telefoon,klantvriendelijk 0.
    Dan na dagen lang wachten komt het en is het ook nog beschadigd.
    Ieder ander bedrijf was je tegemoet gekomen met een gebaar.Maar dat deden zij niet.

    Sterke punten
    je kan makkelijk betalen

    Zwakke punten
    zeggen iets wat ze niet waarmaken,slechte klantenservice,nul begrip voor de klant.

    Door Nathalie op 5 juli 2018 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.

  • Hier in januari een babybed besteld... kreeg na enkel weken te horen dat dit moeilijk leverbaar was wegens onenigheid met de leverancier, kan gebeuren... in april heb ik het herroepingsformulier ingevuld om mijn geld terug te krijgen... sindsdien veel beloftes en vooral veel uitvluchten maar nog steeds geen geld gezien!

    Sterke punten
    Geen

    Zwakke punten
    Fraude

    Door Stephanie op 4 juli 2018 Reageer (1 reactie)

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.

  • Ik bestel regelmatig bij schattige babykleertjes, altijd tevrede over de kleding en vaak leuke acties. Enig minpuntje is dat er staat voor 22:00 besteld morgen in huis, dat is helaas nooit gebeurd duurt altijd paar dagen voordat ik het dan in huis heb.

    Sterke punten
    Leuke acties/aanbiedingen

    Zwakke punten
    Levertijd niet zoals het word vermeld

    Door Simona op 22 juni 2018 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.