• Apologies for writing in English, but my Dutch are very poor.
    I ordered a bunk bed, which was never delivered and I asked my money back. I have not received them yet (after 2 weeks, which is their entitled reaction time) and they are coming with similar excuses mentioned by others (her husband is sick). I don't have any information on when they intend to credit them.

    Sterke punten
    Geen

    Zwakke punten
    Fraud website

    Door ManosK op 13 juni 2018 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.

  • Erg tevreden over deze webwinkel. Leuke slofjes besteld die onze zoon niet gemakkelijk uit krijgt.

    Sterke punten
    Goede kwaliteit
    Leuke modellen

    Zwakke punten
    geen

    Door Renate Boels op 17 mei 2018 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.

  • Een leuke site. Hier heb ik een aantal kraamcadeautjes besteld voor mijn klein zoon.

    Sterke punten
    Snelle levering

    Zwakke punten
    n.v.t.

    Door Mason op 24 april 2018 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.

  • Leuke shop, en je word door medewerkster Yvette goed en snel geholpen.

    Sterke punten
    Alles

    Zwakke punten
    Alles tot en met maat 164 ;)

    Door mevr. Berg op 24 april 2018 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.

  • Originele kleding, snelle levering, goede communicatie.

    Sterke punten
    snelle levering, goede communicatie

    Zwakke punten
    -

    Door Ingmar op 24 april 2018 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.

  • Onlangs 2 paar slofjes besteld bij deze webshop. Het werd snel geleverd en het zijn echt hele leuke slofjes.
    Ik was positief verrast door de kwaliteit.

    Sterke punten
    veel keus
    leuke modellen

    Zwakke punten
    geen

    Door Lotte op 23 april 2018 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.

  • Op 22-02-2018 heb ik een babykamer besteld. De levertijd was 5 tot 15 werkdagen. Het is vandaag 19-04-2018 en nog steeds heb ik niets ontvangen. Babymax heeft mij 5 keer een leverdatum beloofd. Alle 5 zijn niet nagekomen. Elke keer moest ik zelf contact opnemen met hun. Babymax is een waardeloos bedrijf. Ik raad dit bedrijf echter aan niemand aan.

    Sterke punten
    Amateuristisch bedrijf.

    Zwakke punten
    Klantenservice, klantencontact, klantentevredenheid, ik kan er 100 op noemen. Ze doen er gewoon letterlijk niets aan om de klant tevreden te houden.

    Door T. Remet op 19 april 2018 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.

  • Ik heb hier samen met mijn man een mooie tweeling babykamer gekocht. Wij werden zeer vriendelijk te woord gestaan en ook uitgebreid geadviseerd op onze vragen. De babykamer kwam eerder dan verwacht en voldeed aan al onze eisen. Prima bedrijf en aardige eigenaresse. Een aanrader.

    Sterke punten
    mooie en kwalitatieve producten
    betaalbaar
    goed advies
    vriendelijke eigenaresse
    prima webshop met producten die je nergens anders ziet.

    Zwakke punten
    geen

    Door Soraya op 13 april 2018 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.

  • Reeds van in januari een kinderwagen besteld voor mijn tweeling. In vetbult begin een goed contact en deftige uitleg. Naarmate de levertijd eraan kwam nog steeds geen buggy. Contact opgenomen met de eigenares en er werd mij beloofd dat dit ten laatste in maart ging zijn. U kan het al raden in maart nog steeds niks weer contact opgenomen en na enkele mails niet beantwoord te hebben uiteindelijk toch een mail terug gekregen. Er werd mij beloofd dat hij op 27 maart op de post ging. Ik heb een track en tracť code ontvangen dat hij bij post nl zit maar nog steeds geen buggy. Op post nl zeiden ze dat ik contact moest opnemen met baby en kinderwereld maar deze hebben het contact volledig verbroken. Nemen niet op als we bellen geen antwoord meer op de mails. Dit is gewoon geen zuiver bedrijf mensen!!!! Wij zijn opgelicht. Ik raad de mensen aan om hier nooit iets te kopen want dit is gewoon een vals bedrijf. Ikzelf ben nu 1700 euro armer en heb intussen mijn tweeling al en nog steeds geen buggy. Ga sowieso vandaag een klacht indienen.

    Sterke punten
    Geen

    Zwakke punten
    Geen respect tegenover klanten
    Leugenaars
    Bedriegers

    Door Wendy op 10 april 2018 Reageer (5 reacties)

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.

  • Ik heb in oktober vorig jaar een 3in 1 kinderwagen hier besteld na goed contact/advies met de eigenaresse, mijn mailtjes werden ook gelijk beantwoord.In december kreeg ik bericht dat deze niet meer leverbaar was en dat zij mij steeds hadden geprobeerd te bereiken wat vreemd is daar ik geen enkele mail had ontvangen en mijn telefoonnummer ook bij hun bekend was. Er zouden wat foto's naar mij gestuurd worden om een ander uit te kiezen, vervolgens moest ik hier ook zelf achteraan mailen. Ik zag niets ertussen wat ik leuk vond en besloot de order te annuleren. Ik heb een herroepingsformulier ingevuld zoals de eigenaresse aangaf en die vervolgens opgestuurd op 20 dec. Weken later zelf contact gelegd om te informeren naar de status en toen werd verteld dat zij niets hebben ontvangen. Vervolgens het formulier ingescand en gemaild. Deze zou naar de financiŽle afdeling doorgestuurd worden maar ik heb nog niets ontvangen. Dan waren ze dicht ivm kerstvakantie, dan had de medewerker van de financiŽle afdeling griep en enkele weken geleden was het dat de eigenaresse een persoonlijke drama te verwerken had. Kortom, ik moet steeds achter hun aan zitten en krijg iedere keer een ander verhaal te horen maar mijn geld word maar niet teruggestort. Ondanks alles wat er bij hun speelt mag het zakelijke aspect daar niet onder lijden en nu lijkt het alsof er steeds een andere smoes bedacht word. Zij komen niet meer geloofwaardig over. Er word ook geen contact met mij gelegd, ik moet er steeds zelf achter aan. Ik heb alle mailtjes nog die mijn verhaal bevestigen. Afgelopen week nadat ik een klacht heb ingediend bij thuiswinkelwaarborg zou de eigenaresse zelf langs de financiŽle afdeling gaan en mij de avond erna mailen maar dat is ook niet gebeurt. Ik heb ook al duidelijk gemaakt dat ik aangifte zal doen van oplichting tenzij ik mijn geld niet terugkrijg.

    Sterke punten
    Geeft goed advies over de producten

    Zwakke punten
    -Slechte communicatie bij annulering.
    -Geen geld retour

    Door Vanessa op 5 april 2018 Reageer (8 reacties)

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.

  • Ik heb hier mijn babykamer gekocht en ik ben heel erg tevreden en blij. De meubeltjes zijn fantastisch en de eigenaresse een toppertje. Ik had veel vragen, eerste kindje, alleenstaande moeder etc. Ze heeft mij heel veel steun gegeven en mij echt ontzettend geholpen. Echt een top bedrijf. Dank je wel Johanna, ben blij met jou en jouw bedrijf Baby en Kinderwereld.

    Sterke punten
    Mooie producten
    Een eigenaresse die met je meedenkt en probeert te helpen.
    Goede informatie en advies.
    Toppie.

    Door Sonja op 8 maart 2018 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.

  • Mijn man en ik hebben hier een babykamer en kinderwagen gekocht en wij zijn zeer tevreden over Baby en Kinderwereld. Op alle vragen die wij per email stelden werd direct gereageerd. De babykamer is een plaatje en van zeer goede kwaliteit en de kinderwagen is helemaal top. Echt een aanrader. Dank je wel Baby en Kinderwereld voor jullie goede service en zeer mooie producten.

    Sterke punten
    mooie producten
    kwalitatief zeer goed
    prijs-kwaliteit verhouding uitstekend.
    snelle reactie op vragen
    goede service
    betaalbaar

    Zwakke punten
    geen

    Door Monique op 17 februari 2018 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.

  • Hele slechte ervaring met Bebebasket en haar klantenservice.

    Duurde 3 weken voordat we de bestelling eindelijk binnen hadden. Klantenservice beantwoord vragen niet of heel vaag zonder uitleg te geven.

    Blijkbaar was het pakket geweigerd door POST NL en retour gezonden naar Bebebasket. Zonder mij dit te melden vroeg ik me af waar het pakket bleef, dus ging ik mailen. Als antwoord kreeg ik: het pakket is geweigerd door Post NL en we hebben het retour ontvangen. (punt) Geen enkele uitleg meer, op latere emails is niet gereageerd.
    Ze gingen uitzoeken wat het probleem was maar zonder iets te laten weten duurde dit al 3 weken. Dus kwam ik met de optie dat ze het naar een ander adres konden sturen en dan zorgden die mensen wel persoonlijk dat het bij de ontvanger kwam.
    Moest ik nog een keer de verzendkosten van 5,95 betalen. Ik heb dus 2 keer verzendkosten betaalt voor het pakket.

    De manier hoe dit afgehandeld is en de communicatie, zeer slecht. Geloof niet in mooie reviews van andere, dit zijn hoogstwaarschijnlijk vrienden of kennissen die een review geschreven hebben.
    Klantenservice is waardeloos, nog nooit eerder meegemaakt bij een webshop.

    Sterke punten
    Geen

    Zwakke punten
    Klantenservice, communicatie, arrogantie

    Door Mike op 6 februari 2018 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.

  • veel keuze, veel aanbiedingen, voldoende personeel
    echt voor ieder wat wils

    Sterke punten
    mensen in dienst die weten wat er te koop is en
    geen onzin verkopen
    groot assortiment

    Door Janneke op 25 januari 2018 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.

  • hele fijne winkel met alles voor mijn baby. Lieve medewerkers die alle tijd voor je nemen en weten wat ze zeggen.

    Sterke punten
    assortiment
    medewerkers
    mooie winkel

    Door Marleen op 25 januari 2018 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.

  • op een drukke zaterdag goed geholpen en er was alle tijd voor persoonlijk advies.
    Er waren voldoende medewerkers om te helpen ondanks het grote aantal klanten.
    Heel veel keus in kinderwagens, babykamers en alles voor onze baby.

    Sterke punten
    alles

    Zwakke punten
    geen

    Door Michelle op 22 januari 2018 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.

  • Veel, heel veel keuze
    Super goed geholpen en onze keuze kunnen maken!

    Sterke punten
    personeel
    keus

    Zwakke punten
    niet ontdekt

    Door Eefje op 22 januari 2018 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.

  • veel keus in iedere prijsklasse
    personeel weet waar het over heeft
    geslaagd!

    Sterke punten
    medewerkers
    keuze
    prijs

    Zwakke punten
    niet gezien

    Door Maaike op 20 januari 2018 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.

  • deskundig geholpen ruim assortiment dus volop keus

    Sterke punten
    assortiment
    personeel

    Zwakke punten
    geen

    Door Wil op 20 januari 2018 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.

  • Heel fijn geholpen door vriendelijke mevrouw. Had veel verstand van de verschillende artikelen en kon ons fijn adviseren.

    Sterke punten
    genoeg personeel
    verstand van zaken
    uitgebreid assortiment

    Zwakke punten
    nog niet ontdekt

    Door Eri op 20 januari 2018 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.

  • Snelle levering, mooie kwaliteit en een super communicatie.

    Sterke punten
    kwaliteit en de snelle communicatie

    Zwakke punten
    niet

    Door Barbara op 17 januari 2018 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.

  • We zijn uitgebreid geholpen bij het uitzoeken van een kinderwagen. Vriendelijk, deskundig personeel. Ook op de andere afdelingen zijn wij goed geholpen. Grote winkel met een ruim assortiment. We konden daar onze hele babyuitzetlijst afvinken. Ik kon als hoogzwangere even rusten in de koffiecorner.

    Sterke punten
    Assortiment
    Behulpzaam personeel

    Zwakke punten
    Teveel koop gevaar voor een hoogzwangere met nesteldrang.

    Door Raksha op 4 januari 2018 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.

  • 1

    Sterke punten
    Aan het lijntje houden

    Zwakke punten
    Service en oprechtheid

    Door Ozer op 30 december 2017 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.

  • wij hebben een kinderwagen besteld bij baby en kinderwereld in juli. na veel praten met de eigenares van het bedrijf en veel problemen die ze heeft gehad in de loop der tijd heb ik vandaag toch nog mijn kinderwagen ontvangen. ik dacht dat ik hem nooit ging ontvangen omdat dit allemaal raar was. ik ben heel erg blij dat ik me heb vergist en dat al deze problemen dus wel echt waren. er werd wel telkens meteen geantwoord op mijn berichten. dus in het algemeen ben ik erg tevreden en mijn kinderwagen is precies zoals ik had gehoopt. eind goed al goed. bedankt baby en kinderwereld!

    Sterke punten
    goede comunicatie

    Zwakke punten
    lange levertijd door onverwachte omstandigheden van zowel de eigenares als de leverancier.

    Door sheela op 18 december 2017 Reageer (1 reactie)

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.

  • Mooie ruime winkel met veel keus. De medewerkers weten waar ze het over hebben en luisteren goed naar mijn wensen.

    Sterke punten
    assortiment
    medewerkers
    ruime winkel

    Zwakke punten
    maar een winkel in nederland

    Door Jasmijn op 18 december 2017 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.